Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 NFL Players with most Instagram Followers
Știri NFL

Top 10 jucători NFL cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram

Dacă doriți să găsiți cei mai mari jucători ai NFL, nu căutați mai departe decât profilurile lor de pe rețelele sociale. Privițitop 10 cei mai urmăriți jucători NFL pe Instagram și veți găsi cele mai mari superstaruri ale ligii. Ei pot fi sau nu cei mai buni jucători (de obicei sunt), dar influența lor transcendentă pe rețelele sociale îi ajută să-i pună într-o ligă diferită de semenii lor. Să ne uităm la cei mai influenți Instagrameri ai NFL.

Dacă doriți să găsiți cei mai mari jucători aiNFL, nu căutați mai departe decât profilurile lor de pe rețelele sociale. Vedeți pe Instagram cei mai urmăriți jucători NFL și veți găsicele mai mari superstaruri ale ligii. Ei pot fi sau nu cei mai buni jucători (de obicei sunt), dar influența lor transcendentă pe rețelele sociale îi ajută să-i pună într-o ligă diferită de semenii lor. Să ne uităm la cei mai influenți Instagrameri ai NFL.

Ce mai urmăriți jucători NFL pe Instagram

Cu peste 2.000 de jucători în NFL, este o sarcină grea să ieși în evidență pe rețelele sociale. O modalitate sigură de a obține adepți estesă-l ucizi în poziția ta iar restul este în mare parte o combinație de lucruri arbitrare, cum ar fi echipa pentru care joci, orașul în care te afli și cât de bun este jocul tău pe rețelele sociale. Acești zece jucători au găsit o modalitate de a deveni 0,1% în influența Instagram.

10. Richard Sherman - 2,2 milioane

 
 
 
Vizualizați această postare pe Instagram

Shoutout @maksmenswear pentru ținându-mă personalizat în fiecare săptămână!

O postare distribuită de Richard Sherman (@rsherman25) pe 16 noiembrie 2019 la 8:54 PST

Elocventul domnul Sherman va rămâne în istorie drept unul dintre cei mai buni fundași de colț ai ligii, dar esteînclinația lui pentru vorbe de gunoi care îi va cimenta legenda.

Sherman a câștigat un Super Bowl cu Seahawks ca membru cheie al „Legiunii Boom”. El are mai multe premii pentru numele său și chiar mai multe role de evidențiere de evidențiere verbală a „receptorilor scuze ca Michael Crabtree.”

9. Lamar Jackson - 2,6 milioane

| ||722

Arguably the cel mai incitant jucător din NFL chiar acum, Jackson a izbucnit în mare măsură în 2019 trecând de la un proiect la un superstar de bună credință în doar un sezon. Jackson a fugit cu premiul MVP, conducând Ravens la cel mai bun record din NFL.

Cu o mulțime de reclame aliniate împreună cu coperta Madden NFL 21 și laude stimate din partea legendaruluiTony D'Amato Al Pacino, așteptați-vă Jackson să urce pe această listă.

8. Ezekiel Elliott - 2,9 milioane

Această listă ar fi suspectă fără Cowboys Nation fiind reprezentat. „Zeke” a fost apărătorul NFLcel mai înalt profil, dacă nu cel mai bun, runner în ultimele patru sezoane. De când a fost luat cu a patra alegere generală, Zeke este deja la mai mult de jumătatea drumului până la 10.000 de yarzi de rulare.

Tot ce are nevoie de Zeke este ca Dallas să treacă peste cocoașă și să câștige evazivul Super Bowl și va exploda partea de sus a acestei liste.

7. Patrick Mahomes - 3,6 milioane

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Cont. ⏰ @gq

O postare distribuită de Patrick Mahomes II (@patrickmahomes) pe 18 iulie 2020 la 13:20 PDT

Dacă urmăritorii de pe Instagram s-ar baza pe abilități și realizări și nu pe popularitate, Mahomes ar fi la câteva lighe distanță de toți cei de pe această listă.

A doua alegere generală din 2017NFL Draft abia a jucat câteva sezoane și are deja o carieră în Hall of Fame. El va continua să afișeze statistici despre jocurile video în timp ce scurge sloganul Fresh Prince of Belair și va deveni cel mai mare star al NFL în cel mai scurt timp.

6. Rob Gronkowski - 3.9 million

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

E timpul &# 127988;‍☠️

O postare distribuită de Rob Gronkowski (@gronk) pe 28 iulie 2020 la 6:01 PDT

Nu sunt sigur ce este mai surprinzător, că Gronk nu este în fruntea acestei liste sau că are încă doar 31 de ani și arată ca un bărbat de 40 de ani pe calea revenirii .

Se crede în unanimitate că estecel mai mare tight end din istoria NFL, Gronk se alătură lui Tom Brady în Tampa Bay după o pauză de un an. Va avea mult timp să-și ducă trăsăturile caracteristice în Florida, în timp ce caută să demonstreze că este încă cel mai bun câine.

5. J.J. Watt - 4 milioane

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

BLOOPERS! bucură-te...

O postare distribuită de JJ Watt (@jjwatt) pe 18 mai 2020 la 16:36 PDT

Nu vei găsi un jucător mai apreciat decât JJ al texanilor Watt. De trei ori jucătorul defensiv al anului este fața texanilor și a fost cunoscut pentru aventurile sale umanitare prin America.

Jucătorii defensivi devin rareori la fel de mari ca vedetele ca Watt, dar acest feroce multi-poziție jucătorul este un gigant blând de pe teren și unul dintre cei mai buni oameni de pe planetăde pe planetă.

4. Russell Wilson - 4,5 milioane

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

„Deci am auzit câteva dintre voi nu l-ați întâlnit încă...” 😂🤣🏈 #MrUnlimited 🎥: @west2eastempire @joshcashman

O postare distribuită de Russell Wilson (@dangerusswilson) pe 5 august 2020 la 7: 13pm PDT

Cunoscut sub multe nume, cel care a apelat semnalul din Seattle a fost în mod constant printre cei mai buni în poziția sa. Printre laudele și realizările sale se numără unSuper Bowl, o grămadă deapariții la Pro Bowl, căsătoria cu Ciara și devenirea un tată cu doi copii și un contract de 140 de milioane de dolari (apoi un record NFL).

Plethora de abilități de quarterback ale lui Wilson s-a tradus în atractivitatea sa în media, deoarece are unul dintre cele mai multedistractive profiluri de Instagram și își justifică clasarea pe această listă.

3. Cam Newton - 4,7 milioane

Nu există un jucător mai polarizant în NFL, probabil în sporturile profesioniste, decât Cam Newton . Fostul MVP și potențial membru al Hall of Fame este la fel dedetestat pe măsură ce este popular. De la trăsăturile sale pe teren și în afara ei până la ținutele sale scandaloase, până la înfățișarea lui. postări pe rețelele de socializare, Cam nu este pentru toată lumea.

Cu o nouă echipă potrivită reputației sale, Cam are șansa să-și dezvolte personajul de călcâi și să-și cimenteze locul printre cei mai mari din toate timpurile.

2. Tom Brady - 7,7 milioane

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Îmi place asta smooth jazz...echipe care se unesc și ele destul de bine 😉

O postare distribuită de Tom Brady (@tombrady) pe 8 august, 2020 la 12:57 PDT

7,7 milioane de urmăritori pe Instagram par prea mici pentruGOAT-ul NFL. Dar la un moment dat, Brady a fost o enigmă și a fost mult mai puțin popular. Dar Brady, în vârstă de 40 de ani, a crescut încet nu doar ca jucător, ci și ca personalitate.

Acum, cu o nouă echipă, noi aventuri în afara terenului și un joc IG în evoluție, Brady continuă să devină mai mult popular.

1. Odell Beckham Jr. - 14,1 milioane

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Tocmai am setat barul și 🤬 cad sub ea ca un limb....

O postare distribuită de Odell Beckham Jr (@obj) pe 28 februarie 2020 la 12: 27pm PST

Poate că totul a început cu „The Catch” sau poate pentru că a jucat sub luminile strălucitoare din Meadowlands sau poate pentru că este doar unul dintre cei din NFL.cele mai interesante și distractive personalități. Dar „OBJ” este regele Instagram-ului NFL, cu 14 milioane de urmăritori, aproape dublu față de Brady, pe locul doi.

Beckham has taken his talents to Cleveland, but he continues to be the NFL's premier "celebrity". Everything about OBJ just oozes "superstar" regardless of his stats or team's record.

Jocuri de noroc pe cel mai urmărit jucător

Pariuri sportive de top oferă o gamă largă de pariuri prop în jurul sezonului NFL și jucătorilor NFL. Încercați să vă uitați la case de pariuri sportive precum Betway, BetWarrior și PowerPlay.

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  BetWarrior Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  PowerPlay Revizuire|| |1034
  BONUS 500 USD
 •