Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Most Memorable NFL Touchdown Celebrations
Știri NFL

Top 10 Cele mai memorabile celebrări NFL Touchdown

De-a lungul istoriei NFL, am văzut starurile înregistrează aterizări incredibile de-a lungul anilor. Și mai bine, odată ce acei jucători au ajuns în zona finală, fanii au fost tratați cu câtevasărbători incredibile de touchdown.

De laJoe Horn sărbătorind delucând un telefon mobil, până laTerrell Owens scoțând un sharpie din ciorap și semnând o minge de fotbal, lista continuă și continuă cu moduri creative în care știfturile de acolo au reacționat după ce au marcat. Dar, care cele mai bune sărbători de touchdown sunt în fruntea listei?

În această piesă, aruncăm o privire la10 cele mai bune, în nicio ordine anume, fanii le-au văzut vreodată . Mult noroc să încerci să nu râzi sau să zâmbești după ce ai văzut unele dintre aceste sărbători epice de touchdown NFL.

De asemenea, este posibil să vezi vreuna dintre aceste sărbători refăcute în campaniile viitoare? Datorită noilor reguli de celebrare a aterizării NFL, nu putem exclude să se întâmple ceva extraordinar.

10. Joe Horn își scoate telefonul mobil

În 2003,Joe Horn ne-a furat inimile. După o captura de TD, Horn a ajuns în spatele stâlpului porții, a luat un telefon mobil și a sunat. Această sărbătoare de aterizare a telefonului mobil continuă să ne facă să râdem până în ziua de azi. Horn a ajuns să fie semnalat pentru sărbătoare și NFL l-a amendat cu 30.000 de dolari. A meritat.

9. Terrell Owens scoate un ascuțit din ciorap

Rivalitatea NFC West dintre Seattle Seahawks și 49ers este una grozavă. Chiar înainte de a participa la aceeași conferință, Terrell Owens i-a înfuriat pe fanii din Seattle cânda scos un sharpie din șosetă după un touchdown, a semnat mingea și a aruncat-o în tribune. .

Până astăzi, fanii Seahawks în ciuda lui Owens pentru mutare, dar nu se poate nega că este una dintre cele mai bune sărbători de touchdown NFL cu care am fost tratați.

8. Deion Sanders se îndreaptă spre zona finală

Deion Sanders este cunoscut drept „primetime” și din motive întemeiate. Ori de câte ori Sanders era pe teren, era sigur că va face niște piese incredibile. Ceea ce fanii i-au plăcut cel mai mult la jocul său este că, ori de câte ori fundașul de colț marca un touchdown, el își făcea un „pas înalt” pentru șase.

Da, faimosulDeion Sanders touchdown sărbătoarea va fi întotdeauna una greu de egalat și i-a inspirat pe mulți tineri să încerce să facă același lucru.

7. Aaron Rodgers oferă dubla verificare a reducerii

Pentru fanii Packers, a fost atât de incredibil de special să vădSărbătoarea de aterizare a lui Aaron Rodgers în ultimii ani. Rodgers a adoptat sărbătoarea „verificarea reducerii”, care a dus la realizarea unor reclame amuzante cu State Farm.

De câte ori Rodgers ajunge în zona finală, vă puteți aștepta să renunțe la sărbătoarea lui strălucitoare pentru ca toată lumea să se bucure. Totuși, alți jucători l-au folosit și pe Rodgers.

Robert Quinn îl concediază pe Aaron Rodgers și ia cu el dubla verificare a reducerii.#Dolphins pic.twitter.com/MHeVPuYwxS

— Sporting News România (@sportingnewsca) 11 noiembrie 2018

6. Cam Newton sărbătorește cu stil ca Superman

Va fi ciudat să-l vedem pe Cam Newton în tricoulNew England Patriots, dar cu toții abia așteptăm pentru a-l vedea găsind zona finală pentru a-și celebra celebrarea genială a touchdown-ului lui Cam Newton. Supranumit „SuperCam” încă de mic,Newton își sărbătorește scorurile în stilul Superman.

Acum că nu mai este cu Panthers, noi' Va trebui să mă obișnuiesc să-l văd făcând asta pentru Bill Belichick și Patrioți.

5. Sărbătoarea „Money Sign” a lui Johnny Manziel a luat stăpânire pe internet

Chiar înainte ca el să fie în NFL și să fie superstar la colegiu pentru Texas A&M,Sărbătoarea de aterizare a lui Johnny Manziel a fost una dintre un fel. Manziel avea să arate ceva serios și să renunțe la mișcarea lui „Money Sign”. A devenit o senzație pe internet.

Deși Manziel nu s-a bucurat de succes în NFL cu Cleveland Browns, sărbătoarea sa nu va fi uitată prea curând.

4. Marshawn Lynch își apucă din picioare pentru a marca cu stil

E posibil să fi fost martori doar de câteva ori, darSărbătoarea de aterizare a lui Marshawn Lynch unde a | ||737flies into the end zone și își apucă picioarele în aer este, de asemenea, printre cele mai bune 10. Beast Mode a făcut-o mai întâi împotrivaNew Orleans Saints în playoff și apoi a făcut-o din nou împotriva Arizona Cardinals. Este o comoară națională, care a câștigat untitlu de Super Bowl cu Seattle Seahawks.

3. LaDanian Tomlinson dansează în zona finală 

Sărbătoarea de aterizare a LaDanian Tomlinson a fost atât de specială pentru că nici nimeni altcineva nu a venit cu asta. În timp ce era o mișcare simplă,LT lăsa fotbalul să se rostogolească de pe degete și își punea mâna în spatele căștii ca un șef. Tomlinson va intra în istoria NFL ca fiind unul dintre cei mai electrici alergători pe care i-au văzut vreodată fanii.

2. Chad Johnson cere în căsătorie o majorete după un touchdown

De-a lungul carierei sale de jucător,Sărbătorile de touchdown ale lui Chad Johnson au fost printre cele mai bune. Este greu să alegi doar unul ca cel mai bun din toate timpurile, dar este greu de egalat atunci când s-a îngenuncheat și a cerut în căsătorie o majorete după ce a marcat. Într-un mod uimitor, majoreta a dat din cap și a spus da. Doar un moment clasic de jur împrejur.

1. Fanii lui Randy Moss fake moons Packers 

AceastăSărbătoarea de aterizare a lui Randy Moss poate rămâne în istorie nu numai ca una dintre cele mai bune ci șiuna dintre cele mai controversate de asemenea. După ce a marcat împotriva luiGreen Bay Packers la Lambeau Field în timp ce juca pentru Minnesota Vikings, Moss s-a întors, s-a aplecat și s-a prefăcut că și-a dat pantalonii jos pentru a-i face pe fani.

Rivalitatea Packers-Vikings este una masivă, iar Moss știa asta. De aceea, decizia lui de a simula fanii a fost al naibii de amuzantă, dar a înfuriat și o mulțime de oameni acolo. Acele tipuri de sărbători de touchdown din NFL 2020 nu ar fi permise și ar duce atât la un steag, cât și la o amendă destul de uriașă.

Acum că am completat lista noastră de Top 10, s-ar putea să doriți să pariați pe unpariu de prop NFL cu privire la sărbătorile de touchdown la marile case de pariuri sportive. Consultați această compilație a celorcele mai bune site-uri de pariuri NFL.