Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Most Heated NFL Fan Bases
Știri NFL

Top 10 cele mai încălzite baze de fani NFL

Știți care sunttop 10 cele mai aprinse baze de fani ai NFL?

Zece dintre primele 15 transmisiuni din 2019 au fost jocuri NFL și aproape 100 de milioane de telespectatori au vizionat Super Bowl 53, potrivit un site media națională. Deci, nu este surprinzător faptul că biletele la aceste jocuri de fotbal profesionist sunt unele dintre cele mai tari articole din țară.

Fanii încep petrecerea la primele ore ale zilei de joc, cu tailgating, grătare, costume și zgomot nesfârșit. De la Boston la San Francisco și de la Detroit la Miami, fanii NFL își expun pasiunea (unii ar spune nebunie) în fiecare weekend al sezonului.

CSB se clasează în topul bazelor de fani NFL

Acest lucru dezbaterea face ravagii de zeci de ani:Care dintre cele 32 de echipe ale NFLNFL aremost passionate fan base din ligă?

Înainte de a începe să apară comentariile,Oakland Raiders și Black Hole ar fi fost incluse în listă,dar mutarea echipeila Las Vegas în acest sezon ar putea supune o parte din nebunia.

Mențiuni onorabile mergeți laBaltimore Ravens, Buffalo Bills, Chicago Bears și Minnesota Vikings. Nu, aceste echipe nu sunt pe listă și pot auzi deja batjocura de la fanii lor loiali.

Așa cum se spune,poți oricând să-ți pui banii acolo unde este gura ta. și pariază pe echipa ta pentru a câștiga Super Bowl. Asigurați-vă că vă alăturați unui site de încredere, de top, cum ar fiBet365,Sports Interactive sauBodog și profită de un bonus de bun venit pentru noii membri.Cote NFL sunt oferite la fiecare joc, inclusiv linia de bani, diferența de puncte și totalurile peste/sub.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS 200$
 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Revizuire
  BONUS 500 USD
 • Joacă online acum| ||733
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Raiders

  Deci, căldură sus grătarul. Iată începutul celor mai bune baze de fani:

  10. Cleveland Browns

  Fanii Browns și Dawg Pound au avutpuține de ce să înveselească. Literalmente.Echipa a jucat într-un meci din playoff în ultimii 25 de ani — și a pierdut. Echipa AFC Nord a mers cu 0-16 în 2017. Ce au făcut fanii lor care urlau? Au avut o paradă pentru a „sărbători” realizarea. Chiar și atunci când proprietarul Art Modell și-a mutat organizația în 1995 de la Cleveland la Baltimore, acești fani neclintiți au așteptat patru ani lungi pentru noua lor franciză.

  9. Philadelphia Eagles

  Adesea au votat răufăcătorii ligii,Fanii Eagles nu sunt timizi în legătură cu ura lor față de echipa adversă, mai ales dacă este un rival din NFC Est. La naiba, sunt chiar șicunoscuți pentru huiduirea și aruncarea cu bulgări de zăpadă către Moș Crăciun. În mod clar, echipa favorită din Philadelphia, mâncătorii de fripturi de brânză au înnebunit absolut atunci când iubitii lor Eagles au câștigat Super Bowl-ul pentru prima dată în 2018. Probabil că orașul încă se recuperează din acea lovitură exagerată.

  Steelers

  8. Pittsburgh Steelers

  Este ușor de înțeles de ceSteelerii au un public atât de mare în statul din Pennsylvaniași|| |772 across the nation. Echipa este la egalitate cu New England Patriots pentru cele mai multe victorii la Super Bowl vreodată cu șase. Această echipă AFC Nord călătorește bine. Urmărește orice meci al Steelers pe drum și există șanse mari să vezi nenumărate „Prosoape groaznice” fluturând în mulțime. Acasă, este obișnuit să vezi Heinz Field și o serie de baruri din toată țara trecându-se în ziua jocului.

  7. Denver Broncos

  Chiar și după trei sezoane consecutive cu pierderi,fanii din Mile High State încă strigă „în-complet" după fundasul advers. nu reușește să-și găsească ținta. Broncos se clasează întotdeauna printre primii cinci prezenți, deoarece fanii lor, îmbrăcați în albastru și portocaliu, se prezintă în număr mare chiar și în condiții meteorologice periculoase. Majoritatea echipelor vizitatoare vor recunoaște că o victorie în Denver este greu de obținut din cauza suporterilor gălăgioși și a înălțimii deasupra nivelului mării.

  6. New England Patriots

  Fie îi iubești, fie îi urăști. Patrioții, la egalitate cu un record de șase Super Bowl-uri, nu au avut un sezon învins din 2000. Sfertul superstar Tom Brady și antrenorul Bill Belichick sunt un motiv important pentru succesul echipei, dar atrage și uimitor. mulțimi în și în jurul stadionului și în barurile locale. Boston este un oraș de sport turbat, iar fanii sportului s-au bucurat de o mulțime de campioni cu Red Sox, Celtics și Bruins. Va fi pasiunea la fel de puternică cu Patrioții acum că TB12 a plecat la Tampa?

  5. Kansas City Chiefs

  Super Bowl victorie. Superstarul QB Patrick Mahomes a fost închis pentru următorul deceniu. Ce estesă nu iubești fanii Chiefs Kingdom? Fotbalul este o religie în aceste părți, deoarece 80.000 de fani îmbrăcați în roșu și galben pe stadionul Arrowhead cu nenumăratele lor tradiții. Sediul echipei se învecinează cu statele Missouri și Kansas, așa că această echipă AFC West își atrage credincioșii din multe părți. Numărul total de fani crește zilnic pe această unitate plină de stele.

  Seahawks

  4. Seattle Seahawks

  Acești fani de pe Coasta de Vest au avut un impact atât de mare asupra succesului acestei echipe încât un fostSeahawks a retras tricoul nr. 12 în 1984 reprezentand suporterii ca al 12-lea jucator pe teren. Cei12 sunt necruțători în sprijinul lor în nord-vest, și se vede. Fanii au stabilit un record de zgomot pentru cel mai tare stadion în aer liber din 2013. Seahawks, care au câștigat primul lor Super Bowl în același an, au terminat nu mai rău decât al doilea în NFC West din 2011.

  3. Green Bay Packers

  Aceștia sunt cei mai dedicați fani din întreaga ligă. Ei trebuie să fie pentru a supraviețui temperaturilor sub zero și pentru a se uita la meciuri pe tundra înghețată a câmpului Lambeau. Cheeseheads, așa cum sunt numiți adepții lor, pot fi, de asemenea, mai mult decât un simplu fan al acestei echipe NFC North. Achizițiile de acțiuni ordinare sunt disponibile periodic, astfel încât să puteți deține o cotă din franciză, care a câștigat patru Super Bowl-uri și este situată într-un oraș mic din Wisconsin.

  2. New Orleans Saints

  "Cine ai? Cine ai spus? Cine a spus că îi va învinge pe sfinții?Veți auzi des acest cântec în și în jurul New Orleans Superdome. Acesta este un oraș din Deep South cunoscut pentru mâncarea, muzică și cultură, dar echipa de fotbal și superstarul QB Drew Brews sunt la fel de mare parte din această zonă ca orice. Este atât de zgomotos pe stadion încât echipele adverse sunt adesea forțate să folosească semnale cu mâna pentru a chema jocurile. Pagina de socializare a echipei NFC South se mândrește cu peste patru milioane de urmăritori.

  Cowboys

  1. Dallas Cowboys

  "Echipa Americii" este extrem de populară de la o coastă la alta. Cei cinci ori campioni la Super Bowl sunt la fel de cunoscuți în SUA ca și Yankees la baseball și la Lakers la baschet. Nu strică faptul că proprietarul de multă vreme, Jerry Jones, are în mod constant mașina sa de hype funcționând 24 de ore pe zi. De asemenea, nu pare să conteze dacă Cowboys au un palmares câștigător sau nu, echipa NFC East este obișnuită să joace în fața unor mulțimi prietenoase și pline de energie – chiar și pe drum. Cu excepția poate Philadelphia.