Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Greatest NFL Defensive Players
NFL News

Top 10 cei mai mari jucători defensivi NFL

Deși, de obicei, quarterback-ul vedetă este cel care primește toată atenția, aceștia top 10 cei mai mari jucători defensivi NFL dovedesc că un fundaș dominant poate, de asemenea, nu numai să schimbe jocul, ci și să schimbe cursul istoriei NFL.

Top 10 cei mai buni jucători defensivi din istoria NFL

Au fost zeci de jucători defensivi de luat în considerare pentru această listă. Imediat, le vom striga celor care tocmai au ratat tăierea: 

  • Bruce Smith, DE
  • Ray Lewis, LB
  • Rod Woodson, CB| ||664
  • Bob Lilly, DT
  • Jack Lambert, LB

Cu toate acestea, ne uităm la cei mai buni zece jucători defensivi NFL, având în vedere impactul și premiile lor:|| |671

10. J.J. Watt, DE

JJ Watt obliterează o echipă dublă și face placajpic.twitter.com/Y5NJvUZknL

— Nate Tice (@Nate_Tice) | ||678September 6, 2020

Deși a jucat doar cinci sezoane complete din 2019, Watt a câștigat dejatrei Jucător defensiv al premiile Anului (la egalitate cu Lawrence Taylor pentru cele mai multe în NFL). Nestăpânitul Watt este, de asemenea, singurul jucător care a avut două sezoane de 20+ de concediere într-o carieră.

Deși în mare parte este un DE, Watt poate trece la DT și chiar joacă ocazional în atac. El deține mai multeTexans recorduri de franciză și este deja cel mai mare jucător al francizei. Predispoziția lui Watt la accidentare este o îngrijorare, dar dacă se retrage curând, el este deja un membru sigur al celebrității.

9. Deion Sanders, CB

Probabilcea mai mare vedetă de pe această listă, „Primetime” Deion Sanders a demonstrat că chiar și jucătorii defensivi pot deveni superstaruri. În cariera sa de 14 ani, Sanders a câștigat două Super Bowl-uri, a fost selectat în șase echipe First All-Pro ca fundaș de colț și a făcut opt ​​Pro Bowl-uri.

Cele 19 touchdown-uri defensive și retur ale lui Sanders au fost un record NFL și a câștigat, de asemenea, Jucătorul Defensiv al Anului, devenind doar al patrulea fundaș de colț care a făcut acest lucru. Primetime a ajutat la popularizarea rolului secundar în NFL și va fi întotdeauna unul dintre cei mai buni jucători defensivi din istoria NFL.

8. Aaron Donald, DT

Aaron Donald încearcă să împartă o echipă dublă. El primește penetrare, este împins din decalaj, DAR forțează spatele să taie și împinge TE care alunecă din calea lui, astfel încât DE să facă joculpic.twitter.com/3HnP4gxsGr

— Geoff Schwartz (@geoffschwartz) 8 septembrie 2020

Donald este, fără îndoială, unul dintrecei mai buni jucători defensivi din NFL în acest moment și poate pentru generația sa. Ram a câștigat consecutive premiile Jucătorul Defensiv al Anului și a devenit unul dintre puținele tackle defensive care au condus liga în sack-uri.

Cu doar câteva sezoane NFL sub centură, Donald are deja o carieră în Hall of Fame și abia a început. Așteptați-vă la mai multe onoruri, recorduri de franciză și momente emblematice pentru legenda în devenire.

7. Ed Reed, S

Sinonim cu termenul „șoim cu minge”, Reed a redefinit poziția de siguranță în timpul carierei sale de 11 ani în NFL. FostulRaven a fost de opt ori All-Pro, a câștigat premiul Jucătorul Defensiv al Anului în 2004 și a condus liga în interceptări de trei ori.

Reed was one of the most analytical defenders and forced entire offences to gameplan around him. The likes of Bill Belichick and Peyton Manning have cited Reed as the cel mai mare siguranță împotriva căruia au jucat vreodată. 'Nuff a spus.

6. Ronnie Lott, CB/S

.@RonnieLottHOF și-a pus trup și suflet în hit-urile sale.😳

📺 O viață de fotbal: Ronnie Lott | VINERI, ora 22:00 ET pe@nflnetwork @49ers pic.twitter.com/CSUiOh7sXo

— NFL Films (@NFLFilms)30 octombrie 2019

Anunțat drept cea mai mare siguranță din toate timpurile, Lott și-a început cariera ca fundaș de colț cuSan Francisco 49ers și i-a ajutat să câștige un Super Bowl. Abilitățile pe care Lott le-a demonstrat erau în avans pentru timpul său și ar fi unul dintre câțiva jucători din epoca sa care ar încă o vedetă în NFL-ul de astăzi.

Lott este, fără îndoială, cel mai mare. jucătorul să nu câștige niciodată premiul Jucătorul defensiv al anului (mulțumită unui jucător de pe această listă). Dar el și-ar lua cele patru inele de Super Bowl peste orice premiu în orice zi.

5. „Mean” Joe Greene, DT

Renegade: Joe Greene Edition#Steelers pic.twitter.com/2DjuK5tpbL

— BlitzburghUSAVideos (@sdextrasmedia)29 noiembrie 2019

Când luăm în considerare cei mai buni jucători defensivi din NFL, nicio listă nu ar fi completă fără un membru al „Cortinei de oțel”. „Mean” Joe Greene a fost liderul celei mai mari apărări a NFL. Această centrală de 6'4" din Texas a transformat un nefericitSteelers franciză în simbolul care este astăzi. 

Printre premiile lui Greene se numără o pereche de premii Jucătorul defensiv al anului, zece apariții la Pro Bowl, opt selecții All-Pro și patru Super Bowl-uri. Greene a fost, de asemenea, unul dintre primele superstaruri defensive și va fi întotdeauna o icoană iubită în NFL.

4. Dick Butkus, LB

Bucurați-vă de câteva momente importante ale lui Dick Butkus. Acesta a fost un om baaaaaad .#Bears pic.twitter.com/73Y6vwr7D2

— Bear Report (@BearReport)19 martie 2019| ||780

Almost 50 years since he retired and Butkus is still considered as the "standardul de aur" printre fundașii mijlocii. Cunoscut drept cel mai de temut lovitor din istoria NFL , Butkus „a încercat să te bage în cimitir” de fiecare dată când a lovit o lovitură, potrivit colegului apărător al Hall of Fame, Deacon Jones.

Butkus era m minereu decât un lovitor puternic. El a devenit unul dintre primii șoimi cu minge și a provocat adesea haos, așa cum o demonstrează cele 22 de interceptări și 27 de baloane recuperate (un record NFL atunci). Și-a încheiat cariera fiind numit în opt echipe All-Pro și în două premii pentru Jucătorul Defensiv al Anului.

3. Reggie White, DE

Cel mai bun jucătorjucător prolific de pe această listă este nimeni altul decât „Ministrul Apărării” însuși. Reggie White a jucat pentru trei echipe NFL, înregistrând 13 selecții All-Pro și Pro Bowl, două premii pentru Jucătorul Defensiv al Anului și un Super Bowl. El a condus, de asemenea, NFL-ul de două ori și este al doilea din toate timpurile în totalul sacilor.

White a murit în 2004, după o carieră ilustră în NFL și după un timp ca pastor baptist hirotonit (de unde și porecla lui). El a realizat ceea ce și-a propus: să fie jucător NFL și ministru.

2. Deacon Jones, DE

Deacon Jones a fost atât de dominant, încât NFL a numit titlul de retragere după el.

📺:#NFL100 Echipa All-Time pe@nflnetwork pic.twitter.com/BkL0g2UWmv

— NFL (@NFL)November 30, 2019

David „Deacon” Jones estenașul sacilor - premiul pentru liderul de sac NFL este chiar numit în onoarea lui. Jones este încă onorat ca cel mai mareRam astăzi și este unul dintre puținii jucători defensivi care au format atât echipele NFL a 75-a, cât și cea a 100-a aniversare.

Jones nu a câștigat niciodată oficial premiul AP Jucătorul defensiv al anului (de când a început în ultima parte a carierei sale). Nu are nevoie de el, deoarece este văzut drept unul dintre cei mai buni jucători defensivi din toate timpurile și cel mai bun final defensiv vreodată.

1. Lawrence Taylor, LB

Căutați cei mai buni jucători defensivi din lista istoriei NFL și Taylor este aproape unanim pe primul loc. Taylor, încă până astăzi, este consideratcel mai revoluționar jucător defensiv din fotbal. A doua alegere generală a forțat echipele să-și schimbe atât schemele ofensive, cât și cele defensive.

Taylor a câștigat o pereche de Super Bowl-uri cuGiants și este încă considerat cel mai mare atlet care a jucat pentru o echipă din New York în afara Yankees. În cariera sa, a câștigat trei premii Jucătorul defensiv al anului (unul ca începător), zece selecții All-Pro și Pro Bowl și un MVP, devenind unul dintre cei doi jucători defensivi care au făcut acest lucru. L.T. rămâne"GOAT" printre apărătorii NFL.

Jucătorii defensivi continuă să joace roluri esențiale în NFL astăzi atât de mult încât poți chiar șimiria| ||833 on the Defensive Player of the Year awards among other things. Find these and more NFL bets from any top de pariuri sportive online.

    View All Sports Betting Sites