Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Funniest Fantasy Football Team Names
Știri NFL

Top 10 cele mai amuzante nume de echipe de fotbal Fantasy

Pariurile sportive nu trebuie luate cu ușurință. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că puțin umor nu poate fi aruncat în amestec ici și colo. Vedem că adesea înfotbalul fantastic numele echipelor ca manageri generali pot deveni foarte creativi cu monikerurile echipelor lor. De la o întorsătură a unei băuturi preferate cum ar fi „Pass The Patron” la o parodie a unui jucător vedetă cu numele de echipă „Party Like a Gronk Star” sunt limitate doar de imaginația ta.

Unele dintre aceste nume amuzante de fantezie Poate ajuta pariurile câștigătoare în numerar

Numele hilare de echipe fantastice nu sunt exclusiv proprietorilor de fotbal care evocă mânere unice, inteligente și pline de spirit. „Doughty by Nature” onorează NHL vedeta Drew Doughty, „Werth Our Weight In Gold” este o piesă de la Washington Nationals MLB jucătorul Jayson Werth și „Temporary Linsanity” este o parodie laNBA gardianul Jeremy Lin de la Brooklyn Nets. Totuși, aceasta este o discuție pentru o altă zi, deoarece acest articol se concentrează pe cele mai amuzante 10 nume de echipe de fotbal fantastic, așa că să trecem la asta.

Gronk dacă vrei să-mi vezi TD-urile

Nu multe vedete ale sportului își au numele amestecat în mai multe denumiri de echipă decât New England Patriot tight end Rob Gronkowski. Gronk If You Wanna See My TDs, o răsucire a unui autocolant pe care o fată care nu este timidă pe care o poate avea pe vehiculul ei, este foarte populară, dar există multe altele. Lista lungă include „I Came, I Saw, I Gronkered” parafrazând pe Iulius Caesar, „The Big Gronkowski”, care este o parodie la filmul criminal/de comedie The Big Lebowski și „Make America Gronk Again” care învârte campania prezidențială a lui Donald Trump din 2016. slogan. Echipele distractive numesc o parte, Gronkowski și QB Tom Brady sunt o forță dominantă pe terenurile NFL și peisajul fotbalului fantastic.

Aerisind Our Dirty Landry

Rasturnarea unui termen care se referă la discutarea publică a unor chestiuni private „Airing Out Our Dirty Landry” este pentru fanii receptorului lat al treilea an de la Miami Dolphins, Jarvis Landry. Deseori recunoscut pentru capturi spectaculoase, Landry și QB-ul său Ryan Tannehill l-au difuzat împreună de câteva ori. După o carieră solidă ca membru al LSU Tigers, Landry a pătruns pe scena NFL cu 118 atingeri, 1.270 de yarzi totale și cinci touchdown-uri în timpul sezonului său de începători 2014. În urma unei ușoare scăderi în anul 2015 (754 de yarzi - 5 TD), Landry a fost un semn de întrebare înainte de drafturile din 2016, dar este pe cale să-și egaleze numerele din primul an pentru acei proprietari de fantezie care au avut încredere în el pentru a avea un sezon de revenire în South Beach.

Go Hyde and Go Zeke

Nou pentru NFL 2016, „Go Hyde and Go Zeke” este, desigur, o piesă cu vechiul joc pentru copii care se poate transforma într-o combinație câștigătoare pentru managerii generali de fotbal fantastic. Având în vedere separarea medie a pozițiilor la draft, proprietarii fantasy ar fi putut să-l aleagă pe debutantul din Dallas Cowboys RB Ezekiel Elliott în prima rundă (RB 4) și San Francisco 49ers în anul trei RB Carlos Hyde în runda a patra (RB 15) dintr-o poziție de backend în timpul draftului lor. . Ei se bucură de viață dacă au făcut-o, deoarece Elliot are 627 de yarzi în total și cinci touchdown-uri, în timp ce Hyde a cioplit în total 443 de yarzi și șase scoruri. Aceste numere îi fac pe Elliott și Hyde ocupat al treilea și, respectiv, al cincilea în clasamentul general al alergătorilor în primele cinci săptămâni ale sezonului de fotbal fantastic 2016.

Scoring With Green Initiatives

Referindu-se la fenomenul „Go Green” care mătură planeta (sau poate irizând în joc) „Scoring With Green Initiatives” poate fi folosit de fanii jucătorilor NFL a căror numele de familie este Green. Ar fi potrivit pentru o echipă de fantezie care include receptorul stele din Cincinnati Bengals A.J. Green și Pittsburgh Steelers Tight end Ladarius Green. A.J. Green are un alt sezon stelar la Cincinnati cu QB Andy Dalton, deoarece este bine în ritm pentru a prinde 116 depășiți și a posta 1657 de yarzi de primire. Accidentările l-au lăsat deoparte pe Ladarius Green (care și-a jucat primele patru sezoane pentru San Diego Chargers) până acum în 2016, dar el va fi o forță în atacul de pase cu octan ridicat al Steelers odată ce se va întoarce pentru acțiunea din Săptămâna 9.

Wham! Bam! Mulțumesc Cam!

Există o ușoară conotație sexuală aici, dar este un nume amuzant pentru orice echipă fantezie care are Carolina Panthers QB Cam Newton pe ea. Este, de asemenea, ceea ce mulți proprietari de fantezie le-au spus adversarilor odată ce sezonul 2015 din National Football League s-a încheiat. Acest lucru se datorează faptului că Cam a făcut multe bătăi de cap în drumul său spre a câștiga premiile NFL și Fantasy Football MVP. Newton a luat foc, ridicând 4.473 de yarzi în total și 45 de aterizări, în timp ce a aruncat zece interceptări mizerabile. Accidentele și o linie O groaznică ne duc la citatul lui Isaac Newton „ce urcă – trebuie să coboare”, deoarece Cam s-a chinuit prin primele cinci concursuri NFL 2016.

Ce poate face Brown pentru tine

Răspunsul la întrebarea ipotetică din numele echipei de fotbal fantastic „Ce poate face Brown pentru tine” este foarte simplu - el poate oferă mult verde. Această agregare leagă sloganul publicitar de lungă durată (acum retras) pentru compania de livrare a pachetelor UPS cu receptorul mondial Antonio Brown de la Pittsburg Steelers. După ce a înregistrat 7.093 de yarzi de primire și 38 de aterizări, în primele șase sezoane, Brown a fost selecția numărul unu de necontestat în majoritatea drafturilor fantastice din sezonul 2016. Livrând așa cum a promis, Brown a înregistrat 37 de capturi pentru 447 de metri și cinci scoruri în primele cinci jocuri ale Steelers din acest an. Aceste numere îi dau lui Brown 111,7 puncte de fantezie în ligile de punctaj „puncte pe recepție”.

Le'Veon On A Rugăciune

Muzica și fotbalul se amestecă cu numele echipei de fotbal fantastic „Le'Veon On A Prayer”. O piesă pe melodia semnătură a lui Bon Jovi, „Livin’ on a Prayer”, aceasta este un nume clasic pentru orice proprietar de fantezie care îl are în echipă pe Pittsburgh Steelers RB Le’Veon Bell. Au fost unele rugăciuni, în timp ce proprietarii de fantezie și-au petrecut primele trei săptămâni ale sezonului 2016 NFL, sperând că Bell o va rupe odată ce s-a întors de la suspendarea celor trei meciuri. Deși touchdown-urile încă urmează să vină, până acum a fost atât de bine pentru proprietarii Le’Veon Bell, deoarece a avut 332 de metri în total în primele două jocuri înapoi. Se va îmbunătăți doar pentru managerii de fantezie care sunt Le'Veon on a Prayer.

Totul despre Benjamin

Încrucișând o mare varietate de genuri, numele „Totul despre echipa fantasy a lui Benjamin” leagă multe entități. Inclusiv Carolina Panthers WR Kelvin Benjamin și San Diego Chargers WR Travis Benjamin (fotografiat când a cântat în Cleveland), o melodie rap Puff Daddy, un film în care a jucat Ice Cube și, cel mai important, termenul comun pentru bancnote de 100 USD care prezintă fondatorul american Părintele Benjamin Franklin pe ele. Ambii lui Benjamin au oferit numere decente în prima parte a sezonului NFL 2016, deoarece Kelvin are 308 de metri la primire și patru TD în cinci confruntări, în timp ce Travis are 411 de metri și două scoruri în timpul celor șase jocuri jucate.

Bend It Like Beckham Jr.

Edimentul de fotbal european și MLS LA Galaxy David Beckham, un filmul de succes și receptorul larg All-Pro NFL Odell Beckham Jr. se reunesc pentru a forma „Bend It Like Beckham Jr”. numele echipei de fotbal fantastic. Aducând pase de la Eli Manning, de două ori câștigător de la Super Bowl, Odell Beckham Jr. a intrat în scenă cu 2.755 de yarzi primite și 25 de touchdown-uri în primele două sezoane în Liga Națională de Fotbal. Selectat pe locul al doilea în general în multe draft-uri din sezonul 2016, în spatele hergheliei Pittsburgh Steelers, WR Antonio Brown, Beckham, deseori captivant, nu s-a ridicat încă la așteptările sale de fotbal fantastic. OBJ a acumulat un total decent de metri (359), dar are doar un touchdown și 27 de capturi în primele cinci meciuri din NFL 2016.

Just Messam With Your Mind Bro

Concursurile fantasy din România Football League nu au aceleași jocuri NFL care se bucură, dar închidem topul celor mai amuzante 10 nume de echipe de fotbal fantasy al nostru introducându-ne o intrare CFL. „Just Messam With Your Mind Bro” sună ca un omagiu pentru stoners și este legat de apărătorul Jerome Messam. Fiind unul dintre liderii echipei 13-1-1 Stampede City Crew, Messam a acumulat un total de 1.466 de yarzi și douăsprezece touchdown-uri în cincisprezece jocuri în timpul acțiunii CFL 2016. Aceste numere includ 1.002 de yarzi rushing și unsprezece scoruri la sol, care sunt ambele note de top în CFL. Așteptați-vă ca Messam să fie un rol cheie în timpul victoriei Stampeders din cel de-al 104-lea campionat Grey Cup pe 27 noiembrie 2016 și puteți paria pe el la SportsInteraction.