Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade
NFL News

Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl

Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID dupăSuper Bowl parada cu barca.

The Tampa Bay Buccaneers a câștigat Super Bowl în spatele jocului grozav al fundașului lor Tom Brady, dar intersezonul a început tumultuos. La scurt timp după ce a câștigat marele joc și a sărbătorit cu o paradă cu bărci, Brady a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru virusulCOVID-19 care rulează în lume. Din fericire, se află într-o sănătate exemplară și este capabil să scape de virus fără prea mult rău.

La scurt timp după celebrarea paradei cu barca a lui Bucs Super Bowl, Brady a spus că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Sărbătoarea a avut o mulțime de analize, deoarece mulți jucători se aflau pe bărci strânși împreună cu membrii familiei lor. Florida este un stat în care restricțiile au fost destul de îngăduitoare, așa că sărbătoarea a putut să aibă loc fără probleme. În cele din urmă, nimeni nu a fost grav rănit sau a avut viața afectată în mod negativ. La urma urmei, parada a avut loc în aer liber, iar experții în sănătate au spus că este un loc mai bun decât înăuntru.

COVID în NFL 

Acesta Sezonul NFL 2021 nu a fost deraiat din cauza COVID-19 și asta este cu siguranță muzică pentru urechile fanilor din întreaga ligă. Începând cu sezonul, au existat o mulțime de griji cu privire la virus. Desigur, acesta este un virus și nimic nu este niciodată 100% sigur în acest climat actual. Unii dintre jucători, inclusiv Brady, au crezut că COVID-19 ar fi un factor determinant în competiția din acest sezon.

"De fapt, cred că va juca mai mult un factor anul acesta decât trecutul. anul, doar pentru felul în care facem acum și cum va arăta stadionul și cum va arăta călătoria și oamenii din clădire și fanii", a spus Brady. „Nu este ca anul trecut, deși suntem testați ca anul trecut. O să fie, cu siguranță cred că băieții vor fi plecați în momente diferite și trebuie doar să ne ocupăm de asta.”

Bucs Dealing With COVID

Bucs au avut două incidente cu COVID-19 sezonul trecut. RBRonald Jones meciuri ratate împotrivaAtlanta Falcons șiDetroit Lions în timp ce LBDevin White a ratat finala sezonului regulat împotriva lui Falcons și meciul din prima rundă în playoff laEchipa de fotbal Washington. În acest sezon,Tampa Bay a plasat patru jucători pe lista rezervă/COVID-19: KRyan Succop, DTNdamukong Suh și OLNick Leverett șiEarl Watford.

Anumiți jucători precum RBLeonard Fournette au fost inițial puțin ezitați să ia vaccinul. Desigur, Brady și antrenorii lui Buccaneers au fost încurajatoare și și-au oferit sentimentele cu privire la beneficiile pe care le-ar avea pentru el și pentru restul colegilor săi.

Care sunt protocoalele COVID pentru jucătorii vaccinați?

Dacă un jucător NFL vaccinat intră în protocolul COVID-19, acesta trebuie să facă următorii pași pentru a reveni pe teren:

  • Jucătorii vaccinați care sunt testați pozitiv și sunt asimptomatici vor fi izolați și vor contacta urmărirea începe la scurt timp după aceea.
  • Jucătorii care au fost testați pozitiv pot reveni la echipă după două teste negative la distanță de cel puțin 24 de ore.
  • După ce acest lucru se termină, ei vor fi testați. săptămânal sau conform indicațiilor personalului medical al echipei
  • Jucătorii vaccinați nu sunt supuși carantinei după ce au fost în contact strâns cu o persoană infectată.

Care sunt protocoalele pentru jucătorii NFL nevaccinati?| ||721

For the unvaccinated, the process is much different:

  • Dacă un jucător nevaccinat este testat pozitiv, protocoalele de la 2020 rămâne în vigoare. Jucătorul va fi izolat timp de 10 zile și va avea apoi voie să joace dacă sunt asimptomatici.
  • Jucătorii nevaccinați vor fi în continuare supuși unei perioade de carantină de cinci zile dacă au contact strâns cu un infectat.

De asemenea, cei nevaccinati au proceduri suplimentare de urmat pentru a evita căderea în protocolul COVID. Acestea includ:

  • Jucătorii nevaccinați trebuie testați pentru COVID în fiecare zi la centrul echipei. Dacă un jucător ratează o zi de testare, i se cere să testeze negativ timp de cinci zile consecutiv înainte de a reintra în unitate.
  • Agenții liberi nevaccinați trebuie, de asemenea, să testeze negativ timp de cinci zile consecutiv înainte de a intra într-o unitate de echipă.
  • Jucătorii nevaccinați trebuie să poarte măști în orice moment în facilitățile echipei. Nu se pot aduna în grupuri mai mari de trei persoane. Pe drum, jucătorilor nevaccinați li se interzice să iasă cu oameni care nu fac parte din echipă.
  • Jucătorii nevaccinați sunt supuși amenzilor dacă încalcă protocoalele COVID. Aceasta include orice, de la a nu purta o mască în unitate până la a participa la o adunare mare de peste 15 persoane.

Bruce Arians despre COVID

Antrenorul principal al Bucs, Bruce Arians, a vorbit destul de mult despre asigurându-se că toată lumea a fost vaccinată, iar echipa a ascultat. Tampa Bay este una dintre echipele mândre care are o rată de vaccinare de 100%. printre jucătorii săi. Arians a fost întotdeauna cineva pentru care jucătorii și colegii antrenori au avut un respect enorm.

„A făcut o treabă incredibilă menținând chestia asta împreună în timpul COVID”, a spus antrenorul de fundași Clyde Christensen. „Nu a făcut compromisuri și a ajuns să fie unul dintre avantajele uriașe pentru că nu am avut nicio scădere din cauza COVID, în mare parte din cauza lui. A avut toleranță zero în privința protocolului COVID. I-a înjurat de câine. Dacă a crezut că există vreo slăbiciune în faptul că luăm acest lucru de la sine înțeles sau ne lăsăm garda jos, a atras atenția echipei.”

Buccaneers au început cu 3-1 în acest sezon după ce învingându-i pe New England Patriots peFotbalul de duminică noaptea. Săptămâna aceasta, ei îi vor înfrunta pe Miami Dolphins într-o bătălie între echipele Sunshine State.