Miercuri, 10.01.2018 - 16:33 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 10/01/2018 - 16:33 EST

Titans la Patriots Cote, alegeri, scor live - Playoffs NFL 2018

Titans at Patriots Odds, Picks, Live Score - 2018 NFL Playoffs

Titans vs Patriots AFC Divisional Previzualizarea playoff-ului

Tintind a treia victorie la Super Bowl în patru ani, iar franciza lor pe locul șase, New England revine în playoffpentru a 15-a oară. 17 sezoane. Mergând înapoi, după victoria lor epică în revenire împotriva Atlanta în urmă cu un an, i-ar lega pe Patrioți de Pittsburgh Steelers pentru cele mai multe titluri de Super Bowl. Tennessee s-a întors în postsezon pentru prima dată din 2008 și se confruntă cu Patrioții în al doilea sezon pentru a doua oară, după ce au pierdut cu 17-14 în runda divisională din 2004.

Următorul meci al echipei mele| ||668New England Patriots

În curs, ca una dintre cele mai de succes francize din sportul profesionist, New England a revenit dintr-un start greu de 2-2 pentru a înregistra un record de 13-3. Tom Brady & Crew au început cu trei dintre primele patru meciuri pe teren propriu și au pierdut două dintre ele – cu Kansas City cu 42-27 în săptămâna 1 și cu 33-30 împotriva Carolina în săptămâna 4. Între timp, Patrioții au depășit New Orleans (36-20) pe șosea și Houston (36-33) pe Stadionul Gillette. Pats au încheiat o rundă de 11-1 cu o înfrângere de 27-20 în Săptămâna 14 în Miami ca singura pată.

Ne așteptăm la o campanie NFL solidă în 2017 în Tennessee - i-am susținut pe Titans pentru a câștiga AFC South în secțiunea noastrăSuper Bowl futures. De asemenea, simțind că Jacksonville (10-6) ar schimba lucrurile, dar nevăzând că curba este atât de ascuțită, Titanii (9-7) au ajuns pe locul doi în spatele Jaguars și au câștigat capul de serie AFC #6. Condus de QB Marcus Mariota, care s-a luptat cu o problemă cu ischio-coarbei tot sezonul, Tennessee a început cu 8-4, dar a căzut la sfârșitul sezonului, deoarece a pierdut trei din patru la un număr de 74-68 combinat.

Vă rugăm să rețineți: Aceste linii sunt începând cu ora 16:30 ET pe 10.01.18. Verificați mai sus widgetul nostru de cote pentru cele mai actualizate prețuri. Cabonus enumeram mai jos cele mai bune case de pariuri din domeniul pariurilor.

Linie monetară:Patriots -880 ML|| |685SportsInteraction

New England (13-3) a fost cretă în toate cele 16 meciuri din acest sezon. Pierderile au fost la Kansas City (+455) la Carolina (+405) și la Miami (+400). Capperii au plătit o grămadă de aluat pentru a-i susține pe Patrioți în acele concursuri și, cu siguranță, au spart o tonă deparlay pariuri. Surprinzător uneori, New England a jucat în 34 de meciuri de playoff în 17 sezoane, care datează din 2001. Împotriva liniei de bani, în duelurile din finala diviziei, Patrioții au scor 11-2 și au câștigat în această rundă șase ani într-un row.

Jucând în al treilea sezon NFL, Mariota a dat dovadă de echilibru în timpul debutului său în playoff, când Titanii au câștigat cu 22-21 Wild Card pe drumul din Kansas City. Scăderea cu 21-3 în al treilea sfert, prima pasă de TD din playoff a lui Mariota a fost pentru el însuși (prima din istoria postseason) și totul a fost în jos pentru Chiefs după aceea. TEN a marcat 19 puncte fără răspuns în ultimele 21:44 ale reprizei secunde. Acea victorie supărată, cu +500 de câini la Bodog, a fost primul Titans ca caței direct în timpul NFL 2017.

Point Spread:Patriots -13 (-115) ATSBet635

Foarte consecvenți, după săptămâna 6, Pats au fost profitabil 11-5 ATS în general în acest sezon. După ce nu au reușit să acopere în primele trei meciuri de acasă - biletele Patriots ATS au fost încasate în următoarele cinci lupte din Foxboro. În timp ce a câștigat ultimele șase competiții ale rundei diviziale SU, New England este 5-1 împotriva liniei. Singurul neacoperire a fost împotriva Ravens, în timp ce au învins Baltimore 35-31 cu cretă de -7 puncte. Pats au acoperit o diferență uriașă de -16,5  când au umilit Houston cu 34-16 anul trecut în această rundă.

Tennessee a câștigat direct și împotriva spread-ului săptămâna trecută - am fost în partea dreaptă aPrețul ATS. Acesta este un aer rar, deoarece Titanii au trecut cu 0-4 ca subjugați în sezonul regulat - pierzând toate cele patru meciuri definitiv. Nu sunt sigur de ce au refuzat să prezinte mai mult talentul lui RB Derrick Henry în sezonul regulat - o accidentare a lui Demarco Murray i-a dat fosta studului Alabama Crimson Tide în centrul scenei și a trecut peste Chiefs. Henry a câștigat 191 de metri în total și a marcat al doilea TD al Titans.

Totale:Peste 47 (-110) O/UBodog

Întotdeauna etichetate cu totaluri monstru, concursurile patrioți au avut o linie medie O/U de 49,3. Cu toate acestea, cu șapte dintre meciurile lor însumând doar 41 de puncte, jocurile din New England s-au ÎNCHIS de doar șapte ori. Momentul de argint este că cinci dintre aceste concursuri au avut loc pe Stadionul Gillette, inclusiv o victorie în săptămâna 3 cu 36-33 în fața lui Houston - când texanii erau încă puternici în apărare. Ultimele șase dueluri din playoff din Divizie au avut o medie de 58,6 PPG, iar victoria lor cu 27-20 față de Chiefs în urmă cu doi ani a fost cel mai mic scor final. Peste jocul total de nouă ori în acest sezon. Patru dintre aceștia au fost vizitatori în Pittsburgh (57), San Francisco (48), Houston (71) și Jacksonville (53) și toți au depășit prețul de 47 de puncte la acest concurs. Fiecare echipă a jucat o jumătate îngrozitoare de fotbal săptămâna trecută, deoarece Chiefs au fost excluși în a doua repriză și ||718

Saddled with low lines, 43.2 was their regular season average, Titans tussles went OVER the game total nine times this season. Four of those were as visitors in Pittsburgh (57), San Francisco (48), Houston (71) and Jacksonville (53) and all of them went above the 47 point price on this contest. Each team played a horrible half of football last week, as the Chiefs got shutout in the second half and the Titans au acumulat trei puncte în prima repriză pentru a menține finala cu 22-21. scor puțin sub totalul de 44,5.

Titans at Patriots Prediction and Final Thoughts

După cum s-au format la fanii pariurilor din New England, ne este greu să-i vedem pe Patrioți implozând aici. În epoca Tom Brady-Bill Belichick, Patrioții au 13-4, cu o săptămână suplimentară de pregătit în sezonul regulat. Faceți 19-4 dacă adăugați în ultimele șase victorii ale finalei diviziei. Cu toate acestea, marele egalizator sunt numerele mari care sunt atașate acestui meci. Cu cea mai bună valoare a lor fiind găsită la SportsInteraction, Patrioții au un -880 ML, în timp ce Titanii pot fi cumpărați la +630 SU. În afară de cei mai buni, care sunt dispuși să arunce un wad pe NEP - există o valoare limitată în liniile de bani.

Prețurile ATS și sucul variază la CSB-ul nostru cel mai bine cotat NFL case de pariuri sportive deoarece Bodog are Brady Bunch la -14 (-105), Bet365 le are la -13 (-115) și SIA este cel mai scump la -13,5 (-115). Consens general, totalul este stabilit la 47 cu -110 vig. Principala noastră preocupare este că Titanii ard ora ceasului cu doze mari de lupte de Henry și Mariota - ceea ce ar limita șansele Noii Anglie la atac. Acestea fiind spuse, dacă Pats se trezesc devreme, Titanilor le va fi greu să joace din spate. Simțirea scorului ar putea oglindi particul de la Houston de anul trecut - Back NEP Straight Up, ATS și OVER.

Concluzie: Rob Gronkowski, Brady și Belichick sunt cei care fac diferența aici. De acord sau nu? Încurajăm cititorii să-și posteze comentariile și alegerile pe paginile noastre Facebook șiTwitter.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1285
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.