Vi, 18.08.2017 - 10:11 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 18/08/2017 - 10:11 EDT

Visul Super League de rugby al The Toronto Wolfpack

The Toronto Wolfpack's Rugby Super League Dream

Liga de rugby în România

În timp ce primele rădăcini ale Ligii de Rugby din România pot fi urmărite încă din secolul al XIX-lea, sportul nu a reușit să depășească concurența atât din partea Uniunii de Rugby, cât și a fotbalului din România; acesta din urmă a dominat peisajul sportiv din țară de peste o sută de ani și s-a dezvoltat în CFL-ul pe care îl cunoaștem astăzi. Cu toate acestea, o renaștere a sportului este în curs de desfășurare și totul a început în 2010 odată cu dezvoltarea Ligii România Rugby.

Organismul sportiv își propune să aducă o competiție internă în România și, de asemenea, să sporească prezența. a unei echipe naționale. Pentru a stimula și mai mult sportul în regiune, a fost anunțat în 2016 că2025 Rugby League World Cup va fi co-găzduită de Statele Unite și România.

În spatele acestei renașteri, s-au formatToronto Wolfpack, totuși, în loc să se alăture competiției interne, Wolfpack a considerat că publicul din Toronto merită să vadă mare. liga de rugby de clasă pentru a câștiga o apreciere pentru sport. Din acest motiv, Wolfpack a intrat în diviziile Ligii engleze de fotbal de rugby.

The Wolfpack's Road to the Super League

Rugby League din Anglia este o competiție pe trei niveluri care include promovarea și retrogradarea, similar cu modul în care funcționează fotbalul atât în ​​Marea Britanie, cât și în toate țările europene importante. Divizia superioară este cunoscută sub numele de „Superliga engleză”, a doua este cunoscută sub denumirea de „Campionat” și a treia cunoscută drept „Liga 1”. Superliga engleză este cea mai importantă competiție din emisfera nordică.

Wolfpack au fost acceptați în competiție în 2017 (Liga 1), devenind a șaisprezecea echipă din divizie și alăturându-se cluburilor din Anglia și Țara Galilor. Scopul lor este să devină prima echipă din România care ajunge în profitabilă Superliga și să sporească și mai mult profilul sportului în țară. Să aruncăm o privire la drumul lung și complicat pe care trebuie să-l parcurgă Wolfpack pentru a atinge acest obiectiv.

În timp ce Toronto Wolfpack are o susținere financiară solidă, au semnat câțiva jucători de profil și ar putea foarte bine să-l potrivească cu unii dintre cele mai bune echipe din Anglia deja, intrarea în Super League nu este un ritual de trecere, indiferent de cât de departe este clubul tău.

De aceea haita de lup va începe de jos și va trebui să urce. Poate ar trebui să-l angajeze pe Drake ca vorbitor motivațional?

Liga 1 este punctul de intrare și vor concura într-un sezon regulat de cincisprezece meciuri împotriva celorlalte șaisprezece cluburi din divizie. Pentru a minimiza călătoriile, Toronto va avea mai multe meciuri acasă la rând, urmate de mai multe meciuri pe drumuri pe parcursul sezonului.

La sfârșitul sezonului regulat, liga va fi împărțită în două reprize: primele opt echipe va trece în Super 8 și va juca fiecare încă șapte meciuri împotriva celorlalte echipe care au terminat în jumătatea superioară, în timp ce ultimele opt echipe vor proceda la fel.

Diferența va fi că numai primele opt echipe va avea șansa de a avansa în play-off. Punctele competiției sunt reportate din sezonul regulat.

Playoff-urile au înscris primele cinci echipe la încheierea Super 8. Primul joc este cunoscut sub numele de Finala de promovare și este disputat de primele două echipe, câștigătorul câștigând promovarea automată la Campionat pentru sezonul următor. Învinsul acestui meci se va lansa într-o serie de playoff eliminatoriu în care se va confrunta cu echipa de pe locul cinci, locul trei joacă pe locul patru, iar câștigătorul fiecăreia completează pentru al doilea și ultimul loc de promovare.

Dacă Toronto Wolfpack își poate naviga prin Liga 1, Super 8 și Playoff și câștigă promovarea în Campionat, se vor lansa într-un sezon și mai lung într-o competiție de douăsprezece echipe în care fiecare echipă se joacă între ele. de două ori, urmată din nou de o competiție Super 8. Este sigur să spunem că, dacă Wolfpack va ajunge în cele din urmă în Super League, o va fi câștigat cu adevărat. V-am spus că a fost complex!

Pariarea pe Toronto Wolfpack

Intrarea în Rugby Football League înseamnă, de asemenea, că Wolfpack au ocazia să concureze într-una dintre cele mai vechi și mai prestigioase Competiții eliminatorii din Rugby League din lume - TheChallenge Cup. Cupa datează din 1896 și implică peste o sută de ligi de rugby, predominant din Marea Britanie 

În timp ce câștigarea Cupei Challenge nu va fi cu siguranță o sarcină ușoară pentru Toronto, care ar trebui să-i învingă pe unii dintre cei mai buni din Super League. echipele, dacă ar face acest lucru, ne deschide o altă oportunitate uimitoare despre care s-ar putea să vorbim puțin mai departe. Din 2015, câștigătorul Cupei Challenge participă și la World Club Series, cu cele mai bune echipe de club dinNational Rugby League cu sediul în Australia.

At present, the only time you can bet on a Toronto Wolfpack game is when they feature in the Challenge Cup tournament. There are very few betting opportunities for regular season matches as they are still in one of the lower leagues of English Rugby League, however as they move up to The Championship and potentially the Super League, the cele mai bune case de pariuri sportive online. va începe să includă Wolfpack pe piețele lor.

Puteți fi sigur că vă vom ține la curent cu toate oportunitățile de pariuri pe măsură ce acestea ies la iveală și vă vom oferi cea mai bună selecție de cote și linii atunci când sunt disponibile.

Va fi grozav să vedem cât de departe poate ajunge Wolfpack și, în ritmul lor actual, oferă României o oportunitate reală de a ocoli un nou sport și o nouă echipă fantastică. Poate că într-o zi liga se va extinde și mai mult și alte orașe din România se vor implica, dar deocamdată totul este despre Wolfpack, așa că asigurați-vă că vă susțineți echipa!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despreShow de la pauză de la Super Bowl din 2022 are emerging – and from what we can tell, it is going to be quite the performance.

  NFL News - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii în Super Bowl 
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.