Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The Top 10 Worst Kickers In NFL History
Știri NFL

Top 10 cei mai răi jucători din istoria NFL

Cea mai bună dintre cele mai bune întâlniri la Super Bowl din Florida. Înainte de începerea marelui joc, să ne uităm la cel mai rău dintre cei mai răi Kickers din NFL: acești tipi fac această listă din mai multe motive, dar în principal inexactitatea lor pe o perioadă prelungită de timp a condamnat cariera lor profesională. .

All-Time Worst Kickers in NFL

Acești tipi au ratat o cantitate absurdă de goluri de teren în timpul zilelor lor de joc și este surprinzător că unii dintre ei au rezistat atâta timp cât au făcut în NFL. NFL-ul de astăzi nu ar vedea niciodată jucători cu procente FG în carieră pe care bărbații de pe această listă le-au rezistat mai mult de un an sau doi.

Mark Moseley a fost MVP-ul echipei. sezonul 1982 scurtat de greve

10. Mark Moseley - 1970-1986

Este ciudat că singurul lovitor din istoria NFL care a câștigat MVP-ul ligii începe această listă, dar Mark Moseley nu a fost nimic mai mult decât un jucător rău care a avut un sezon extraordinar. MVP-ul lui Moseley a venit în campania scurtată din 1982, când a făcut 20 de 21 în încercările FG și ia ajutat pe Redskins să câștige un Super Bowl.

Dar chiar și cu acel an în care a lovit 95,2% din încercările sale. , Moseley s-a retras în continuare cu o rată de succes în carieră de 65,6% la golurile de teren. Numai această statistică vă arată cât de peste cap a jucat Moseley în 1982 și, oricât de memorabilă a fost, ea maschează adevărata carieră pe care a avut-o acest kicker sub-echitabil.

 • Joacă online acum
  Pariază pe jocurile NFL la Betway
 • Bob Timberlake a jucat, de asemenea, ca fundaș și i-a condus pe Wolverines la Campionatul Big Ten din 1964

  9. Bob Timberlake - 1965

  Timberlake a fost un erou local în Michigan când a fost QB pentru Wolverines și i-a condus la un titlu de Big Ten în 1964, după ce a stat 14 ani fără. El și-a încheiat ultimul sezon colegial cu o victorie în Rose Bowl și a terminat pe locul 4 la votul Heisman. Dar după ce nu a reușit să câștige postul de QB cu New York Giants anul următor, Timberlake a devenit jucătorul echipei după o accidentare și a fost începutul sfârșitului pentru el.

  Timberlake a făcut prima sa încercare FG, dar a urmat apoi cu 14 rateuri consecutive. Această rată de succes de 6% l-a văzut tăiat înainte de începerea sezonului 1966 și nu a mai văzut niciodată terenul NFL.

 • Joacă online acum
  Betway| ||698 Review
  BONUS 300$
 • 8. Eric Schubert - 1985-87

  Schubert a fost un alt jucător NFL care a atins apogeul în timpul zilelor sale de colegiu la Universitatea din Pittsburgh. Cunoscut pentru piciorul său puternic la facultate, Schubert ar încerca FG-urile de oriunde în limitele rațiunii, dar ar fi cineva care pur și simplu nu a avut niciodată precizia să rămână în ligă.

  A sărit pentru a juca pentru trei echipe diferite NFL. în timpul carierei sale de trei ani (Giants, Cardinals, Patriots) și nota sa de 3 pentru 11 (27,3%) în 1986, în timp ce cu Cardinals, este una dintre cele mai proaste performanțe de lovituri cu piciorul într-un singur sezon din toate timpurile.

  Scott Norwood și-a petrecut întreaga carieră în NFL cu Buffalo Bills după o mutare de la Birmingham Stallions din United States Football League.

  7. Scott Norwood - 1985-1991

  Norwood nu are numerele slabe ale carierei pe care le au mulți dintre acești tipi, dar încă merită un loc pe această listă pentru două cuvinte simple: Wide Right. Norwood va fi amintit întotdeauna pentru FG-ul pe care l-a ratat pentru a câștiga Super Bowl 25 pentru Bills și mulți încă mai susțin că această lovitură ratată a stârnit furia de sufocare pe care Bills a avut-o în Super Bowl în următorii trei ani. Cine știe cum istoria se schimbă dramatic pentru fanii Buffalo Bills dacă ar fi făcut lovitura și va trăi în infamie pentru totdeauna. Rata de succes în carieră a lui Norwood de 72,3% la golurile de teren nu este oribilă în niciun caz, dar el a fost sub 70% în patru din cele șapte sezoane ale sale.

  Pinata Pick la SIA
  Aveți l-ai încercat vreodată?
  Înscrie-mă la Sports Interaction

  6. Neil O'Donoghue - 1977-1985

  O'Donoghue a lovit mai mult de 8 ani în NFL și a făcut o singură dată mai mult de 66% din FG-urile sale. A fost un jucător de 59,3% din carieră, după ce a făcut 112 din cele 189 de încercări în carieră, dar, la fel ca Scott Norwood, a fost cel mai amintit pentru greșelile sale în momente cheie.

  O'Donoghue a ratat un FG câștigător în jocul final. din sezonul 1984 care i-ar fi trimis pe Cardinals în playoff și a ratat, de asemenea, trei încercări FG în OT pe MNF în 1983, într-un joc care s-a terminat la egalitate. Cu o notă de carieră de 70 pentru 139 (50,3%) la loviturile de la 30 de metri sau mai adânc, este o minune că a reușit să rămână în NFL timp de opt ani.

  5. Pat Summerall - 1952-1961

  Summerall și-a făcut un nume în NFL ca un radiodifuzor legendar în anii 1980 până la începutul anilor 2000, deoarece mulți au preferat să-și uite cariera de jucător. Summerall a fost unul dintre puținii kickers din anii 1950 și 60 care a fost considerat „specialist” prin faptul că nu a jucat cu adevărat o altă poziție și nu era tocmai grozav la asta.

  Summerall a făcut 100. din cele 212 încercări de goluri din carieră, bune pentru 47,2%. Doar de două ori în cele nouă sezoane a făcut mai mult de 50% din încercările sale, iar nota sa de 47,2% în carieră rămâne încă a patra cea mai proastă din toate timpurile dintre cei cu încercări semnificative.

  || |747

  Paul Honung, aka The Golden Boy, is a hall of fame running back and a bad kicker

  4. Paul Hornung - 1957-1966

  Este rar să ai un membru al NFL Hall-of-Famer pe această listă, dar Hornung a fost inclus în sală pentru cariera sa stelară de alergător pentru Green Bay Packers. El a fost adesea împins în dublă sarcină în calitate de lovitor al echipei și nu a arătat niciodată același talent în lovirea mingii ca și în alergarea cu ea.

  Hornung și-a încheiat cariera cu o notă FG de 47,1%, lovind doar 66. din cele 140 de încercări ale carierei sale. Acest număr este al treilea cel mai prost punct din istoria NFL până în prezent.

  3. Happy Feller - 1971-1973

  Feller a avut o carieră extraordinară la Universitatea din Texas la sfârșitul anilor 1960 și a fost membru a două echipe ale Campionatului Național în 1969 și 1970. Acea carieră ia determinat pe Philadelphia Eagles să-l recruteze pe Feller în runda a 4-a a draftului din 1971 - o alegere pe care și-ar fi dorit-o în cele din urmă înapoi.

  Feller a jucat doar un an la Philly, înainte de a trece la New Orleans timp de doi ani, dar 16 pentru- Rata de precizie de 43 (37,2%) la golurile de teren în timpul zilelor sale de joc profesionist rămâne unul dintre cele mai slabe procente din istoria jocului.

  2. Tommy Davis - 1959-1969

  Timp de 10 ani Tommy Davis s-a specializat în jocul de lovitură pentru San Francisco 49ers, dar rezultatele sale nu au fost nimic deosebit. Are cel mai prost FG% din carieră din istoria NFL pentru jucătorii care au lovit doar cu o notă de 47,1%.

  Davis a făcut doar 130 din cele 276 de încercări de FG din carieră și nu a avut niciodată un an. mai bine de 63%. El a fost deosebit de rău de la orice lovitură de peste 20 de metri, deoarece cifrele carierei sale de la acea distanță sau mai departe erau îngrozitoare pentru standardele actuale. Davis a mers 90 pentru 227 în cariera sa la lovituri de la 20 de metri sau mai departe, bun pentru o rată de 39,6%.

  Wayne Walker: nota sa de carieră de 40,5% este cea mai slabă din toate timpurile din istoria NFL.

  1. Wayne Walker - 1958-1972

  Walker a fost un alt jucător NFL din această epocă care a considerat loviturile drept al doilea loc de muncă, deoarece a fost un LB solid pentru Detroit Lions în timpul carierei sale de 15 ani. Pentru o mare parte a începutului anilor ’60, Walker a fost și kicker-ul echipei și este surprinzător că l-au ținut în acel rol atât de mult timp.

  Walker a lovit doar 53 din cele 131 de încercări FG din carieră (40,5%) și a avut niște ani foarte răi pe parcurs. A mers 9 pentru 22 în primele două sezoane complete în rolul de lovitură și a urmat cu ani de 2 pentru 8, 5 pentru 15 și 8 pentru 22, printre altele. Notă de carieră de 40,5% este cea mai proastă din istoria NFL din toate timpurile.