Luni, 12.05.2016 - 12:26 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 05/12/2016 - 12:26 EST

O istorie a moștenirii mafiei din NFL

A History of The NFL's Mafia Legacy

Superbowl. Scandaluri. Secrete. Doar câteva cuvinte „s” legate deNFL. În fiecare sezon, se pare că există un nou scandal care așteaptă să zdruncine industria de mai multe miliarde de dolari fie că este vorba de un caz de abuz domestic care a fost măturat sub un covor sau de infamul Spygate care a adus la iveală infamul reprezentant al lui Bill Belichick. Totuși, toți aceștia sunt mici în comparație cu ceea ce NFL a fost implicat cu adevărat încă din anii 20: mafia și jocurile de noroc.

Este de la sine înțeles că un sport care este urmărit de doi în fiecare trei adulți americani va fi un magnet pentru banii ilegali, estimați la 100 de miliarde de dolari, care curg în jur.

Al Capone și The Chicago Bears

Vegas, alias Sin City, deține abia o zecime din jocurile de noroc din America de Nord și mulți bani și-au găsit drumul către NFL în 1920, când Chicago Bears proprietarul George Halas a încheiat o înțelegere cu Charles Bidwill, un jucător de noroc asociat cu celebrul Al Capone însuși pentru a finanța echipa. Un secol mai târziu, familia lui Bidwill încă dețineArizona Cardinals care erau Chicago Cardinals pe vremea aceea. Exemplul de aici este doar una dintre multele conexiuni cu mafia NFL, în principal din cauza afacerilor mari dintre NFL și jocurile de noroc.

Pariurile sportive sunt un susținător major al jocurilor de noroc în toate statele, de la Windy City la Sin City și NFL este liderul sportiv la nivel național. Alte echipe NFL care au luat joc de jucători legați cu mafioți pentru a ajuta la finanțare sau propriile echipe au inclusNew York Giantscumpărați de Tim Mara, un jucător de pariuri, șiPittsburgh Steelers deținut de Art Rooney, un pasionat jucător de noroc în anii 1920.

Tendința nu s-a încheiat aici, deoarece scena de pe Coasta de Vest, în special San Diego și Oakland, a avut relații de afaceri între oameni precum Edward DeBartolo Jr., un membru al familiei Youngstown DeBartolo, care deținea San Francisco 49ers în sfârşitul anilor nouăzeci. DeBartolo Jr. a fost dat afară din NFL din cauza unui scandal de mită care a implicat un guvernator al Louisiana. Între timp, proprietarul Chargers, Barron Hilton, este un jucător de multă vreme și este căsătorit cu avocatul din Los Angeles Sidney Korshak, care ar fi avut legături cu lumea interlopă criminală.

Acestea sunt doar exemple specifice, după cum sunt prezentate în San Diego Reader și Business Insider. Mai multe legături în cadrul NFL ar putea fi în clocot și este de așteptat ori de câte ori sunt implicați bani mari.

Pariuri legale NFL online în România

Las Vegas este sinonim cu jocurile de noroc, dar nu reprezintă o zecime din acțiunea de jocuri de noroc din America de Nord. Banii vor continua să curgă în NFL, sportul favorit al Americii de Nord. În fiecare săptămână, fanii umplu stadionele și se acordă la rețelele lor TV locale pentru a urmări meciurile. De asemenea, se îndreaptă către casele de pariuri preferate, care oferă o mare varietate de jocuri de noroc cu cele mai bune prețuri de pariuri. Cu un serviciu excelent pentru clienți, recenzii online legitime și unbonus de înscriere de până la 200 USD în numerar, nu există niciun motiv pentru care fanul pasionat să nu dea o șansă pariurilor pe fotbal .

Rezultate / ProgrameNFL - nfl

Înscrie-te în curând și participă la acțiune!

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |781
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite, ambele bucurându-se de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.