Dum. 04.02.2018 - 06:13 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 04/02/2018 - 06:13 EST

Super Bowl vs Grey Cup: România's Unique Gridiron Spin

Super Bowl vs Grey Cup: România's Unique Gridiron Spin

Super Bowl-ul României este Cupa Gri| ||663

Grey Cup Versus Vince Lombardi Trophy

1909 CFL Grey Cup

La început, Earl Gray a vrut să doneze un trofeu pentru a-l sărbători pe campioana României la hochei amatori, dar Sir Montagu Allan l-a învins pe Earl la pumn. În schimb, Earl Gray a dat Cupa Grey scenei fotbalistice din România, sărbătorind cel mai bun club din țară din 1909 din 1909. Trofeul a supraviețuit ca o confruntare est-vest între provincii, înainte ca România Fotbal League să fie formată din sindicate mai mici de fotbal din România. în 1957.

The Super Bowl a început ca jocul Campionatului Mondial AFL-NFL, fotbalul stilizat numit inițial „Campionatul Mondial de Fotbal Profesionist ”. Când antrenorul lui Green Bay Packers a murit, trofeul a fost numit după Vince Lombari, care i-a condus pe Packers la victorii în primele două Super Bowl-uri.

AsemănătorStanley Cupa, Cupa Gri devine împodobită cu membrii echipei câștigătoare, rezultând un trofeu impresionant din punct de vedere fizic, în stil cupă. De-a lungul celor peste 100 de ani de fotbal din România, Cupa Gri a suferit o manevrare dură care a deteriorat trofeul, inclusiv un incendiu masiv care a distrus suvenirurile sportive din jur.

Acest artefact din România a fost furat de două ori și ținut ca ostatic pentru răscumpărare, o situație de neimaginat în NFL. Trofeul de campionat anterior al fotbalului american, Ed Thorp Memorial Trophy, obișnuia să rămână cu echipa câștigătoare un an întreg. Când Trofeul Vince Lombardi a fost botezat, regulile s-au schimbat.

Spre deosebire de tradiția ciudată din România de a lăsa jucătorii și organizația să petreacă timp de calitate cu campionatul lor Stanley Cup sau Grey Cup, trofeul Vince Lombardi rămâne în mâinile NFL. Acest lucru simbolizează natura de afaceri a NFL, în comparație cu CFL, care permite jucătorilor să se bucure de triumf la cel mai înalt nivel.

Grey Cup Fotbal larg deschis în comparație cu Super Bowl

Echipa mea Următorul meciNew England Patriots

Fotbalul românesc este foarte diferit de cel american. Cea mai mare schimbare implică numărul de down-uri, CFL rulând pe trei down-uri și NFL oferind patru down-uri pentru a câștiga zece metri. Echipele din România trebuie să aibă o medie de cinci yarzi pe jos înainte de a arunca cu degetul, în timp ce echipele americane au nevoie de 3,33 de metri, pasele sunt mai răspândite în CFL.

Câteva alte diferențe de reguli accelerează ritmul unui joc de fotbal România în comparație cu produsul american. Dimensiunea unui teren CFL este mult mai mare decât a unui teren NFL, oferind mai mult spațiu pentru atac. Echipele CFL au 12 oameni pe teren, în timp ce echipele NFL au 11 jucători, jucătorul suplimentar acționând adesea ca un alt receptor sau blocator pentru jocul din România. mișcare înainte de snap, deplasându-se fie lateral, fie înapoi. În CFL, toți receptorii și spații larți pot fi în mișcare înainte de snap, oferind o creștere a vitezei pentru ofensă, crescând în același timp dificultatea echipei în apărare. Luați în considerare Julio Jones care încarcă din plin jocul înainte de snap și încercați să vă imaginați cum s-ar descurca un secundar NFL cu acest scenariu. Aceasta este provocarea cu care se confruntă fundașii CFL în fiecare Cupă Gri.

Crucially, American football allows only a single offensive player to be in motion before the snap, moving either laterally or backwards. In the CFL, all wide receivers and backs may be in motion before the snap, providing a speed boost for the offense while increasing the difficulty for the defending team. Consider Julio Jones charging scrimmage full steam before the snap, and try to imagine how an NFL secondary would deal with this scenario. This is the challenge faced by CFL defenders every Grey Cup.

Golurile de teren se întâmplă, de asemenea, să fie puțin mai ușoare în CFL, deoarece stâlpul de poartă stă la linia porții, în timp ce NFL poziționează stâlpii în spatele capătului. zona. Fotbalul din România are un scor mai rapid și mai mare decât varianta americană, chiar dacă NFL este apogeul grilei.

Super Bowl transformat într-o mașină de marketing masiv

Companiile cheltuiesc averi timp de 30 de secunde de timp de televiziune în timpul Super Bowl-ului. Cele mai mari celebrități din lume joacă la spectacolul de pauză, care a devenit un spectacol suficient de mare pentru a-și atrage propria mulțime. Combinația de reclame noi, de mare profil și spectacolul de pauză atrage milioane de oameni la Super Bowl, mulți dintre care acordă mai multă atenție reclamelor decât jocului în sine.

Multe celebrități evoluează la repriza Grey Cup. spectacol, iar corporațiile cheltuiesc în continuare dolari mari în publicitate pentru a-și arăta marca în fața milioanelor de fani ai fotbalului din România. Cu toate acestea, CFL este o fracțiune din NFL în ceea ce privește puterea mărcii și veniturile. Fotbalul profesionist din România supraviețuiește datorită fanilor pasionați, în timp ce NFL-ul este susținut de un imperiu masiv de marketing și media.

Fotbalul românesc nu va depăși niciodată gridironul american în ceea ce privește veniturile și popularitatea, dar versiunea românească a gridului rămâne sportul mai rapid și mai prietenos – mai ales când Cupa Grey este în oraș.

Bet on Super Bowl LII - 100% Bonus up to $200

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |786
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.