Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Super Bowl Early Payout Offer at Bet365
NFL News

Ofertă de plată anticipată a Super Bowl la Bet365

Profitați la maximum de pariurile pe linia monetară la Super Bowl cu oferta de plată anticipată la Bet365. Promoția Bet365 NFL cu plata anticipată se plătește atunci când echipa ta crește cu 17 puncte – indiferent dacă câștigă sau nu jocul. Găsiți toate detaliile despre NFL șiOferta de plată anticipată a Super Bowl la Bet365 aici.

Cum funcționează promoția

 1. Loc un pariu înainte de joc pe linia monetară pentru orice meci din National Football League, inclusivSuper Bowl LV.
 2. Dacă echipa pe care o susținecrește cu 17 puncte în joc, îți câștigi pariul – indiferent dacă echipa ajunge să câștige jocul. Dacă utilizați linia monetară NFL cu alte pariuri, aceasta este marcată ca câștigător pe cardul dvs. de pariu.
 3. Această promoțiepromoție este disponibilă pentru toate jocurile până la și inclusiv Super Bowl LV| ||666. This promotion is available for new and eligible customers. (existing customers can check their account to see what promotions they are eligible for).

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri Super Bowl Aici
 • Exemplu de cum funcționează

  Promovarea este destul de simplă, dar dacă ai nevoie de o explicație suplimentară, avem exemplul perfect – jocul din runda diviziei 2020 dintre șefii din Kansas City și Houston Texans. Texanii au urcat mare la începutul jocului –conducând până la 24 de puncte. Dacă ai pariat pe texani pe linia monetară în cadrul acestei promoții, ai fi câștigat pariul – chiar dacă texanii s-au prăbușit și au pierdut jocul cu 51-31.

  Pentru Super Bowl LV – care va include fie Chiefs sau Bills jucând Buccaneers sau Packers – se aplică aceleași reguli.

  Pariuri multiple

  Dacă pariezi pe o linie monetară NFL și echipa crește cu 17 puncte, câștigi pariul respectiv. Dacă ai folosi unul sau mai multe pariuri, ai avea nevoie detoate acele pariuri pentru a atinge pentru a câștiga orice bani.

  || |701

  Termenii și condițiile promoției

  Găsiți mai jos termenii și condițiile complete pentru oferta de plată anticipată Bet365. Termenii sunt direct dinBet365 și copiați textual. Dacă aveți mai multe întrebări despre promoție, trebuie să contactați direct Bet365.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie| ||
  BONUS 200 USD
 • Termeni și condiții semnificative

  • Această ofertă este disponibilă numai pentru clienții noi și eligibili
  • Această oferta se aplică pariurilor unice și multiple dinaintea jocului pe piața Money Line (du-direcțională) pentru orice joc din NFL, până la Super Bowl LV inclusiv, duminică, 7 februarie 2021.
  • Această ofertă va fi valabilă. nu se aplică în cazul în care o miză a fost încasată complet. În cazul în care o miză a fost încasată parțial și echipa ta are 17 puncte înainte, pariul va fi decontat pe miza activă rămasă.
  • Dacă un pariu de calificare este editat folosind funcția noastră Editare pariu înainte de începerea jocul, iar echipa ta conduce cu 17 puncte, pariul va fi stabilit pe noua miză. În cazul în care un pariu a fost editat pentru a include sau a modifica o selecție pentru un eveniment care este în joc, oferta nu se va mai aplica.

  Termeni și condiții complete

  Calificare

  1. Această ofertă este disponibilă numai pentru clienții noi și eligibili. Puteți vedea o listă completă a ofertelor dvs. disponibile conectându-vă și selectând secțiunea Oferte pe mobil sau secțiunea Promoții pe desktop. bet365 păstrează o evidență a contactelor clienților în legătură cu eligibilitatea pentru oferte și această înregistrare, inclusiv data și ora oricăror restricții impuse, va fi finală în cazul oricărei dispute.
  2. Această ofertă se aplică pentru pre -joc pariuri simple și pariuri multiple pe piața Money Line (2-Way) pentru orice joc din NFL, până la Super Bowl LV inclusiv, duminică, 7 februarie 2021.
  3. Pentru pariurile simple, pariul dvs. va fi să fie plătită integral dacă echipa pe care o întorci înaintează cu 17 puncte în orice etapă a jocului, indiferent de rezultatul final.
  4. Pentru pariuri multiple, selecția(ele) vor fi marcate ca câștigate în My Pariuri, cu pariul lăsat să ruleze pe selecțiile rămase. În secțiunea Istoric, dacă o selecție merge cu 17 puncte înainte, dar nu câștigă jocul, se va afișa ca pierdută, dar este tratată ca câștigătoare conform condițiilor acestei plăți anticipate.
  5. Noi va avea drept scop să plătească toate pariurile care se califică și să aibă fonduri creditate în contul dvs. în 15 minute de la selecția dvs., cu 17 puncte înainte.

  Restricții

  1. Pariuri plasate pe pre-sezon, expoziție sau Pro Jocurile Bowl nu se iau în considerare pentru această ofertă.
  2. Această ofertă nu se va aplica în cazul în care o miză a fost încasată complet. În cazul în care un pariu a fost încasat parțial și echipa dvs. conduce cu numărul necesar de puncte pentru a activa oferta, pariul va fi decontat pe miza activă rămasă.
  3. Dacă un pariu de calificare este editat folosind Funcția Editați pariu înainte de începerea jocului, iar echipa dvs. conduce cu 17 puncte, pariul va fi decontat pe noua miză. În cazul în care un pariu a fost editat pentru a include sau a modifica o selecție pentru un eveniment care este în joc, oferta nu se va mai aplica.
  4. Dacă pariul dvs. este plătit mai devreme în conformitate cu această ofertă, nu se va mai aplica. fi plătit din nou dacă selecția dvs. continuă să câștige jocul.

  General

  1. Acolo unde orice termen al ofertei sau promoției este încălcat sau există vreo dovadă a unei serii de pariuri plasate de către un client sau un grup de clienți, care datorită plăților îmbunătățite, pariurilor gratuite, pariurilor fără riscuri, creditelor pentru pariuri sau oricărei alte oferte promoționale au ca rezultat profituri garantate pentru clienți, indiferent de rezultat, fie individual, fie ca parte a unui grup, bet365 poate recuperați plata îmbunătățită, pariul gratuit, pariul fără risc sau elementul Credit Bet al unor astfel de oferte și/sau anulați orice pariu finanțat de Pariul gratuit sau Creditele de pariu. În plus, în cazul în care există dovezi ale unei astfel de activități, bet365 poate percepe clientului o taxă de administrare până la valoarea creditelor de pariu, pariu gratuit, pariu fără risc sau plată sporită pentru costurile administrative suportate pentru identificarea și luarea de măsuri împotriva activitatea.
  2. bet365 poate revendica orice sumă de bonus, pariuri gratuite, credite pentru pariuri sau plăți îmbunătățite care au fost acordate din greșeală.
  3. bet365 poate, în orice moment, să facă modificări minore la această promoție pentru a corecta erorile tipografice sau pentru a îmbunătăți claritatea sau experiența clienților și poate anula această promoție din motive legale sau de reglementare.
  4. Angajații, ofițerii și directorii bet365, agențiile sale promoționale sau de altă natură, licențiații și licențiatorii, furnizorii de servicii și orice alte companii asociate sau afiliate nu vor fi eligibili pentru promovare. Aceiași termeni se aplică familiilor directe ale acestor persoane.

  Verificați Bet365 pentru mai multe promoții

  Plățile timpurii pentru jocurile NFL și Super Bowl nu sunt toateBet365 has to offer customers. Utilizatorii noi pot primiun bonus grozav de bun venit atunci când se alătură și efectuează prima depunere.

  Utilizatorii noi și cei existenți pot verificadifferent ongoing promotions, de asemenea. Multe promoții sunt specifice sportului, ceea ce înseamnă că ar trebui să verificați des – mai ales la începutul sezonului sau în playoff.