Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Super Bowl LV Will Have 20% Of Its Capacity
NFL News

Super Bowl LV va avea 20% din capacitatea sa

NFL plănuiește pe20% capacitate de locuriraproximativ 13.000 de fani - pentruSuper Bowl LV, care este programat în prezent pentru 7 februarie 2021, pe stadionul Raymond James din Tampa Bay.

Super Bowl va avea 20% din capacitatea sa

Super Bowl LV va avea loc loc pe 7 februarie pe Raymond James Stadium – stadionul de acasă al Tampa Bay Buccaneers. Știrile timpurii spun că capacitatea Super Bowl LV va avea 20% din capacitatea sa. Stadionul, într-o zi obișnuită,deține 65.618 de persoane. Ultima dată când a găzduit Super Bowl, au fost adăugate locuri pentru a crește capacitatea la70.774. Dacă este limitat la 20% din capacitatea normală de fotbal, puțin peste 13.000 pot participaSuper Bowl LV.

TheTampa Bay Buccaneers a fost una dintre primele echipe care au primit fanii înapoi, cu planuri de a crește treptat totalul la 25% din capacitatea stadionului.

"Carindals QB Kyler Murray aruncă peste WFT DT Daron Payne" deMulinete All-Pro este licențiat sub CC BY-SA 2.0

Buccaneers sunt una dintre cele mai bune echipe din NFL în acest sezon. Dacă pot participa la Super Bowl, ar fiprima echipă din istoria NFL care va juca Super Bowl pe stadionul de acasă.

Intersezonul adăugiri ale lui Tom Brady, Rob Gronkowski și mai târziu Antonio Brown au produs pentru Buccaneers. Echipa are, de asemenea, una dintre cele mai bune apărări din ligă – ancorată deDevin White și Lavonte David, doi potențiali sprijinitori All-Pro. Dacă vor continua, Brady ar putea adăuga un al șaptelea inel moștenirii sale.

Tampa Bay Buccaneers Pentru a câștiga Super Bowl LV
9,00
MyBookie

Jucând Super Bowl Bowl de pe stadionul tău de acasă nu garantează un stadion plin de fani locali. NFL distribuie biletele pentru Super Bowl – oferind 17,5% din bilete fiecărei echipe din Big Game. Orașul gazdă primește 6,2% din bilete. DacăBuccaneers participă la Super Bowl, ei vor avea 3.110 de bilete de distribuit deținătorilor de bilete de sezon și fanilor.

Cea mai mică mulțime de Super Bowl din fiecare

Prezența record la Super Bowla fost Super Bowl I. Pe 15 ianuarie 1967, la Los Angeles Memorial Coliseum, a avut loc Super Bowl I cu o prezență de 61.946, cu aproximativ 30.000 mai puțin decât capacitatea stadionului.

Super Bowl Am fost între Green Bay Packers și Kansas City Chiefs. Există o șansă excelentă ca 54 de ani mai târziu, aceste două echipe să joace din nou în Super Bowl.

The Kansas City Chiefs sunt favoriții pentru a câștiga Super Bowl 55. Campionii Mondiali în apărare arată aproape de neoprit în acest sezon.Patrick Mahomes joacă la fel, dacă nu mai bine decât în ​​2018 – când a aruncat 50 de touchdown-uri și peste 5000 de metri – în primul său sezon complet – pe drumul spre victorie MVP NFL și o apariție în meciul din campionatul AFC.

Adăugareaadăugarea lui Le'Veon Bell, odată ce se simte confortabil în atac, ar putea lua această echipă a urcat un alt nivel. Au, de asemenea, o apărare care intensifică atunci când contează. Nu aș vrea să joc Chiefs în ianuarie sau februarie.

Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl LV
4,00
Sports Interaction

Elaborarea lui Jordan Love un plan pentru viitor sau o mișcare plină de tactpentru a-l enerva pe Aaron Rodgers. Judecând după jocul lui Rodgers în acest sezon, alegerea Love poate fi cea mai mare mișcare câștigătoare din draftul NFL 2020.

|| |764
"Washington Football Team vs. Cleveland Browns - Cleveland, Ohio - September 27, 2020" deMulinete All-Pro este licențiat sub CC BY-SA 2.0

 

Jocul lui Rodgers în acest sezon estese potrivește cu nivelurile MVP-ului său din 2011 și 2014 anotimpuri. El și-a egalat totalul de aterizări de pasageri din sezonul trecut în doar nouă jocuri și areGreen Bay Packers în vârful NFC după zece săptămâni.

Rodgers nu este. singurul motiv pentru succesul celor de la Packers în acest sezon. CombinațiaPackers de Aaron Jones și Jamaal Williams este una dintre cele mai bune din NFL. Jones are un total de 26 de touchdown-uri în ultimele 23 de jocuri și nu a avut niciodată o medie sub 4,6 yarzi per purtare în cariera sa. Williams, la 574 de atingeri, nu a lovit niciodată mingea.

Apărarea lui Packers se îmbunătățește și ea, cuPreston Smith și Adrian Amos jucând mai bine după un început lent. Dacă vor continua să joace bine, combinarea lor cu Za'Darius Smith și Jaire Alexander va da probleme echipei.

Green Bay Packers Pentru a câștiga Super Bowl LV
+13.00
Tiger Gaming

De asemenea, poți paria atât pe Green Bay, cât și pe Kansas City, care fac Super Bowl. Mahomes și Rodgers s-au combinat pentru 51 de touchdown-uri de trecere la doar patru interceptări (peste nouă jocuri fiecare) pentru un record de 15-3. Chiar și cu fani limitati, să-i privești pe cei doi mergând la asta ar face un joc interesant.

Green Bay și Kansas City Pentru a face Super Bowl LV
13.50
PowerPlay

Cea mai mică prezență după fuziune

De lapost-fuziune (1970), cea mai mică prezență la Super Bowl a venit la Super Bowl XXVI între Washington Redskins și Buffalo Bills. Echipa de fotbal redenumită Washington nu joacă bine în 2020.

The Buffalo Bills aucel mai bun sezon din 1999 când au trecut cu 11-5 și au pierdut un joc de playoff sălbatic (Miracolul Music City) în fața Tennessee Titans.

The Bills Super Bowl sperăbalama pe jocul fundașului Josh Allen. Jocul lui Allen în acest sezon a fost neregulat, dar el este un candidat MVP atunci când joacă cel mai bine. Va trebui să organizeze patru jocuri de calitate – deoarece nu ne așteptăm ca Bill să aibă revedere în playoff-urile NFL.

| ||851
"Washington Football Team vs. Cleveland Browns - Cleveland, Ohio - September 27, 2020" deMulinete All-Pro este licențiat sub CC BY-SA 2.0

 

Primele patru jocuri ale lui Allen din sezonul 2020 au fost excelente. Allen a aruncat 12 touchdown-uri la o singură interceptare, 1326 de metri și a completat 70,95% din pase. El a adăugat, de asemenea, trei touchdown-uri de grabă peste cele patru jocuri, ajutândfacturile să intre cu 4-0 pentru a începe sezonul. Oponenții săi au inclus Dolphins, Raiders și Rams – toate echipele de calibru playoff.

Dacă se poate încinge așa odată ce încep playoff-ul, ceea ce este o posibilitate – uită-te la Eli Manning în 2012 și Joe Flacco în 2013 – apoi Bills ar putea câștiga în sfârșit un Super Bowl.

Buffalo Bills Pentru a câștiga Super Bowl LV|| |877
23.00
10Bet

Unde să pariezi pe viitorul Super Bowl LV

Super Bowl este cel mai pariat pe eveniment din sporturile nord-americane. Popularitatea sa sălbatică înseamnă că există o mulțime de case de pariuri sportive onlinecare oferă cote pentru cine va câștiga Super Bowl LV. Pentru a face mult mai ușor să pariezi pe cine va câștiga, poți să vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive pentru a paria pe futures la Super Bowl.offering odds on who will win Super Bowl LV. To help make betting on who will win much easier, you can check out the best sportsbooks to wager on Super Bowl futures below.

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive