Recenzie
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Will last year's Super Bowl repeat itself this year?
NFL News

Se va repeta Super Bowl-ul de anul trecut anul acesta?

Cu Sezonul regulat NFL Pregătindu-se să se încheie, fanii de pe tot globul numără înapoi zilele până la care vor sosi playoff-urile. Va fi un alt ianuarie sălbatic, care va duce la marele joc. Dar,se va repeta Super Bowl-ul de anul trecut anul acesta?

Peste în AFC,Șefii orașului Kansas au fost incredibil de dominanti. Campionii în apărare la Super Bowl prezintă una dintre cele mai bune infracțiuni din joc. În NFC, totuși, cei de la 49ers s-au luptat cu accidentările și riscă să rateze postsezonul. Cum vor ajunge lucrurile să se destrame în această iarnă?

Șefii din Kansas City sunt favoriții la câștigarea AFC

După ce au câștigat primulSuper Bowl în 50 de ani în sezonul trecut, avântul crește din nou pentru antrenorul principal Andy Reid și oamenii săi, întrucâtȘefii din Kansas City sunt favoriți pentru a câștiga AFC în acest sezon cu cota lor de 1,87. Pittsburgh Steelers sunt, desigur, în amestec, la fel ca Buffalo Bills, Baltimore Ravens și alții.

Ceea ce îi face pe Chiefs atât de puternici acum este, desigur, piesa luiPatrick Mahomes. După ce și-a semnat contractul pe 10 ani și 502 de milioane de dolari, pistolerul nu are nicio îndoială că s-a ridicat la înălțimea sa masivă caunul dintre cei mai buni din NFL. Mahomes trage mingea peste tot terenul, Tyreek Hill, Travis Kelce și alții beneficiind.

Apropo deHill, el esteîn mijlocul unui sezon de neuitat. Cel mai bun joc al lui Hill a venit împotriva lui Tampa Bay Buccaneers, unde a tras 13 mingi pentru 269 de metri și trei touchdown-uri. Ceea ce îl face pe Hill atât de special este viteza lui ieșită din lumea asta. Cu racheta lui Mahomes pentru un braț, cei doi sunt întotdeauna capabili să se conecteze pentru mingi adânci.

Pentru a înrăutăți lucrurile și pentru apărarea adversă dinKansas City are, de asemenea, un joc de teren solid. Începătorul Clyde Edwards-Helaire a fost selectat în primul tur al draftului NFL 2020 și a preluat imediat funcția de titular după ce Damien Williams a renunțat la campanie. Edwards-Helaire a alergat genial mingea și a prins-o din spate.

Kansas City Chiefs Pentru a câștiga AFC
1,87
Sports Interaction

Mai multe echipe pot preveni potențial șefii de a ajunge la Super Bowl

Dacă Kansas City câștigă din nou AFC, va fi o sarcină dificilă. Într-adevăr,mai multe echipe îi pot împiedica pe Chiefs să ajungă la Super Bowl în acest sezon. În fruntea listei trebuie să fie Pittsburgh Steelers. Cu Ben Roethlisberger revenit la sănătate deplină din cauza accidentării sale la cot, Pittsburgh a fost remarcabil în 2020. 

Echipa a avut de fapt un scor perfect de 11-0 pentru a începe anul, dar a văzut-o perfect. s-a încheiat sezonul cu o pierdere uluitoare pe Heinz Field în fața echipei de fotbal din Washington. Indiferent, apărarea echipei a fost superbă, băieți precum TJ Watt și Minkah Fitzpatrick punând în putere lucrurile. Ar putea Steelers să sfârșească prin a distruge petrecerea șefilor?

Ben Roethlisberger a avut 13-0 ca titular în 2004, iar acum are 11-0

Se alătură lui Peyton Manning (2005 și 2009) ca singurul QB din 1950 până la câștigă fiecare dintre primele 11 starturi dintr-un sezon, de două ori@steelers

— NFL Research (@NFLResearch)2 decembrie 2020

În altă parte,nu uitați de Baltimore Ravens sau Buffalo Bills. Cu Bills, Josh Allen a fost unul dintre cei mai buni fundași din AFC. Este un tip care te poate răni cu brațul și roțile lui puternice. Apărarea lui Buffalo a răspuns, de asemenea, apelului.

Și hei, cum rămâne cu Cleveland Browns? de nicăieri, Baker Mayfield îi arată ca o amenințare serioasă înAFC Nord. Browns arată de parcă vor intra în postsezon pentru prima dată din 2002. 

Speranțele 49ers Super Bowl nu sunt mari pentru 2020

În timp ce gândul la un Revanșa San Francisco vs Kansas City pare distractivă,speranțele celor de la 49ers la Super Bowl nu sunt mari pentru 2020 chiar acum. De fapt, pare o urcare pentru această echipă să ajungă în playoff. Având atât Rams, cât și Seahawks înainte în clasamentulNFC West și cu alte echipe în față pentru locurile Wild Card, San Francisco poate ajunge în exterior, uitându-se înăuntru. | ||753

It's unfortunate for Kyle Shanahan's team, but the fact of the matter is that injuries have haunted them throughout the season. Jimmy Garoppolo, George Kittle, Nick Bosa, Richard Sherman, Raheem Mostert and so many others have missed most of the season because of an injury. 

- Jimmy Garoppolo
- George Kittle
- Nick Bosa
- Richard Sherman
- Deebo Samuel
- Raheem Mostert
- Solomon Thomas

A fost un an brutal cu accidentări pentru cei de la 49ers.pic.twitter.com/CDYqR7P2vh

— NFL pe ESPN (@ESPNNFL)2 noiembrie 2020

Cu | ||77249ers struggling and holding concerning 76.00 odds to win the NFC, se pare că o echipă precum Seahawks, Packers, Saints, Buccaneers, Rams sau chiar Cardinals va fi cea care va câștiga NFC și continuă să joace în Super Bowl. Packers au fost incredibili pe tot parcursul anului, cuAaron Rodgers arătând ca unul dintre cei mai buni cei mai buni semnalizatori. El și Davante Adams au fost geniali împreună.

Între timp, la Seattle, Russell Wilson a fost superb, iar receptorul din anul doi, DK Metcalf, continuă să impresioneze prin prinderea mingii de la el. Din nou, gândul la o revanșă la Super Bowl ar fi grozav, dar Kansas City arată ca cel care se întoarce la marele joc și cu siguranță nu și San Francisco.

San Francisco 49ers pentru a câștiga NFC Pentru a câștiga AFC
76.00
Bodog

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive