Miercuri, 10.11.2017 - 18:33 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 11/10/2017 - 18:33 EDT

Roger Federer - De câte ori va câștiga la Wimbledon?

Roger Federer - How Many Times Will He Win At Wimbledon?

Roger Federer - Capra de necontestat

Trebuie să iubești sportul. Nu există niciun alt subiect pe pământ care să determine sute, mii sau chiar milioane de oameni să se implice într-o dezbatere care nu are un răspuns definitiv.

Cum s-ar descurca Michael Jordan împotriva unor oameni ca LeBron? Ar fi Michael Schumacher mai mult sau mai puțin dominant într-o eră în care se află Lewis Hamilton și Sebastian Vettel? Ar avea un prim Jack Nicklaus la fel de multe victorii majore dacă ar juca alături de Tiger la apogeul său?

Desigur, tenisul nu este diferit și am fost binecuvântați cu un număr de campioni incredibili care ne-au oferit cu toții atât de mult. multe amintiri grozave.

De la Roy Emerson și Rod Laver în anii 1960, care au împărțit 23 de Grand Slam-uri între ei, până la Pete Sampras în anii 90, ale cărui 14 Grand Slam-uri păreau la acea vreme un record pe care nimeni nu l-ar fi făcut. depășit vreodată, tenisul masculin are partea echitabilă a jucătorilor legendari.

În jocul feminin, este puțin probabil să vedem vreodată o altă jucătoare de calibrul Serena Williams, deși în ciuda celor 23 de turnee de Grand Slam, ea este încă. al doilea pe acea listă după marea Margaret Court. Este imposibil de determinat cel mai mare dintre cei doi; tot ce putem face este să ne imaginăm un meci între cei doi în plină experiență.

Dar scenascena tenisului masculin a fost schimbată pentru totdeauna de către un bărbat de către numele lui Roger Federer și există o serie de motive pentru care el este cel mai mare incontestabil din toate timpurile; o serie de motive pentru care toate meciurile ipotetice cu foștii campioni s-ar termina cu victoria maestrului elvețian. Fostul număr unu mondial Jimmy Connors a rezumat cel mai bine superioritatea lui Federer...


"Într-o epocă a specialiștilor, ești fie un specialist pe terenul pe zgură, fie un specialist pe terenul de iarbă, fie un specialist pe teren dur... sau ești Roger Federer."


Federer a câștigat nouăsprezece titluri de Grand Slam la simplu. Nouăsprezece.

În urmă cu doar cincisprezece ani, Pete Sampras a câștigat US Open 2002, cel de-al paisprezecelea Grand Slam din carieră, care, așa cum am menționat mai sus, părea de netrecut. Roger mai are cinci și încă merge, dar oricât de incredibil este acesta, nu-l declarăm G.O.A.T. pur și simplu din cauza acestei statistici.

Vom nominaliza un ingredient cheie. Un nume de cheie. Rafael Nadal.

Când comparați legende din diferite epoci, trebuie mai întâi să vă opriți și să aruncați o privire la ceilalți jucători grozavi ai generației lor. Emerson și Laver ar fi putut avea nouăsprezece slam-uri dacă nu ar fi fost faptul că și-au luat trofee unul de celălalt.

Nadal s-a impus drept cel mai mare jucător pe zgură din toate timpurile cu zece francezi. Titluri deschise și apare pe locul al doilea pe lista tuturor timpurilor de victorii de Grand Slam cu 16, așa că este mai mult decât demn de menționat atunci când descrie pedigree-ul lui Federer.

Simplul fapt este că, dacă nu a fost pentru Roger Federer, am putea discuta cu ușurință dacă Rafael Nadal este cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Perechea aa stabilit una dintre cele mai incredibile rivalități și au coexistat de peste un deceniu, totuși Federer a reușit încă să iasă în frunte, și pentru aceasta. motiv pentru care este cel mai mare incontestabil din toate timpurile.

De câte ori va câștiga Federer la Wimbledon?

Ceea ce nu vom ști niciodată este dacă Roger Federer și-ar fi realizat potențialul și și-ar fi urcat în vârf dacă nu ar fi fost cel mai apropiat său rivali. Este ok să presupunem că ar avea deja zece titluri la Wimbledon și poate multe alte campionate la French Open dacă nu ar fi fost Djokovic și Nadal, dar fără ca acei alți mari ai jocului să-l împingă, am fi văzut ce e mai bun din el? Și mai mult, l-am vedea pe un Federer de 36 de ani încă în acțiune?

Aceasta este poate cea mai bună parte a renașterii sale din 2017 și de ce nu mai este nerezonabil să sugerăm că Fed Express ar putea câștiga mai mult de opt ori la The Championships.

El a dovedit deja că ar putea reveni în top, dar cu Nadal încă cu câțiva ani mai mic și cu doar trei în urmă pe lista tuturor timpurilor de majore, Federer aproape că a să meargă mai departe, să lupte în continuare pentru a rămâne în vârful copacului, iar el îi place provocarea.

Deci, ca fani ai tenisului, suntem norocoși. 2018 promite că va aduce un alt Australian Open interesant, unde Roger Federer se va întoarce pentru a-și apăra coroana. El are nevoie de încă o victorie la Melbourne pentru a egala recordul pentru cele mai multe victorii la simplu la turneu, împărtășit în prezent de legenda australiană Roy Emerson și actualul rival Djokovic.

Apoi este plecat la Wimbledon (assuming he skips the French Open as he has done in the last two seasons). With Andy Murray and Djokovic below their best, and with no young players looking likely to make the step up to join the top players, he is definitely a chance. Imagine the headlines if Roger can record his ninth Wimbledon victory and in the process notch up his twentieth grand slam.

Federer - How many Wimbledons Will He Win?

Incredibil, conformcote la Betway, he is just as likely to notch up a ninth Wimbledon title as he is to remain on eight: +100. One gets the feeling it is between these two options.

Este foarte greu să-l vezi câștigând încă de două ori pentru a ajunge la zece, mai ales având în vedere că va depăși 38 până la turneul din 2019, deși, dacă crezi că poate ajunge la piatra magică, vei primi cote de +800.

Câștigarea celui de-al optulea titlu la Wimbledon părea imposibil pentru un Federer de 35 de ani când a intrat în sezonul 2017, totuși, victoria lui la Australian Open ne-a dat speranță și a continuat cu una dintre cele mai dominante afișări la un major de la începutul carierei sale.

Dacă rămâne sănătos, se ține de un program limitat de tur ATP și își pregătește calendarul cu scopul de a pătrunde adânc în turneele majore, am putut vedea un al nouălea titlu. Aceasta este alegerea noastră.

Recordul lui Federer la Wimbledon

2017 a fost un an uimitor pentru fanii tenisului masculin - a fost aproape ca și cum ne-am fi întors în viitor. Au fost necesare doar două nume pentru a fi gravate pe cele patru trofee de Grand Slam - Rafael Nadal a obținut a zecea victorie la Roland Garros și a câștigat, de asemenea, US Open, în timp ce numele lui Roger Federer a fost gravat pe trofeul Australian Open pentru a cincea oară și el, de asemenea, a reușit o victorie a opta record la All England Club.

În timp ce Federer 2017Australian Open a venit ca un șoc plăcut - el nu câștigase un mare slam de la turneul de la Wimbledon din 2012 - victoria sa la campionate a fost deloc remarcabilă. El nu a renunțat la niciun set pe parcursul campaniei sale și dintr-o dată un incredibil al 20-lea titlu major este acum la îndemâna jucătorului de 36 de ani.

Wimbledon rămâne cel mai de succes turneu al lui Federer dintre cele patru majore. Cele opt victorii ale sale includ cinci consecutive între 2003 și 2007 și au venit din unsprezece încercări; acesta este un record pentru cel mai mare număr de apariții finale la un Grand Slam. El nu a reușit să ajungă în sferturile de finală o singură dată în ultimii paisprezece ani, în timp ce recordul său general la turneu este de 91-11.

Dacă n-ar fi fost apariția lui Novak Djokovic în ultimul deceniu, Federer ar fi egalat deja recordul lui Nadal pentru cele mai multe victorii de Grand Slam la un turneu (zece la French Open) și faptul că Djokovic stă. locul al patrulea egal pe lista câștigătorilor din toate timpurile cu douăsprezece victorii susține și mai mult GOAT-ul lui Roger stare. Cine știe câte Grand Slam-uri ar fi putut câștiga dacă nu ar fi fost Joker și Regele Lutului?

Ce părere aveți? Crezi că 2017 a fost o anomalie și că Federer este prea bătrân pentru a câștiga un alt titlu la Wimbledon sau crezi că revenirea lui în formă combinată cu lipsa unei opoziții serioase îi va permite să experimenteze succese suplimentare la All England Club? Indiferent de părerea dvs., asigurați-vă că ne anunțați participând la conversația de pe Facebook.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1283
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.