Vineri, 27.04.2018 - 14:35 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 27/04/2018 - 14:35 EDT

Raptors vs Wizards: Washington Forces Inevitable Game Seven

Raptors vs Wizards: Washington Forces Inevitable Game Seven

Cote Raptors vs Wizards Game 6

Următorul meci al echipei meleToronto Raptors

The Toronto Raptors deschis ca -5,0 favoriți, dar linia de pariuri se află acum cu Washington Wizards ca favoriți la -1,5. Această schimbare de aproape șapte puncte într-o fereastră de 24 de ore arată cât de puțină încredere au fanii în Raptors, care au renunțat la șase din ultimele șapte jocuri pe drum și au scor 1-7 ATS în ultimele opt. Washington, pe dos, are 5-1 SU în acea perioadă.

Când vine vorba de prezicerea jocurilor Raptors, depășește simpla strângere a numerelor prin modul în care sunt automatizate liniile. Raptors părea să fi scăpat de fantomele playoff-ului când au câștigat cu zgomot primele două jocuri, dar nu au putut închide Washingtonul în jocul 4 și abia s-au descurcat în jocul 5, în ciuda unei victorii cu zece puncte.Washington este echipa potrivită pentru a sprijini aici.

Tendințe de pariuri Raptors vs Wizards

The Raptors poate avea un record general mai bun împotriva Washingtonului, dar jocul lor pe drum este o altă poveste. În istoria recentă, Toronto nu a jucat bine la Verizon Center, în timp ce Washington a fost bun.


  • Toronto nu câștigă (0-4) la Washington în playoff
  • Washington are 2-3 SU în jocurile eliminatorii din ultimele cinci jocuri
  • Toronto este 6-4 ATS în ultimele zece jocuri față de Washington
  • Washington are 4-1 SU în ultimele sale cinci jocuri pe teren propriu 
  • Totalul a crescut în patru din ultimele șase jocuri când Toronto joacă la Washington 

Ultimele trei meciuri au fost stresante pentru fanii Raptors. Jocul 5 din Air România Center le-a avut pe Toronto și pe Washington, până când Washington a început să-și bride loviturile în ultimele șase minute ale jocului. Altfel, jocul ar fi putut merge în orice direcție. A fost o inversare a jocului 4 la Washington.

Washington a lovit doar cinci dintre cele 26 de încercări de trei puncte și a tras 41,1 la sută pentru tot jocul, dar nu a părut a fi cazul pentru primele trei. perioade în care loveau lovituri cu ușurință. Toronto, care a încheiat sezonul regulat clasat în top-5 în rating defensiv, a părut slab în apărare. John Wall a drenat 47,62% din loviturile sale și a condus Washingtonul cu 26 de puncte și nouă pase decisive.

Până acum Raptors nu l-au putut opri pe Wall, care are o medie de 26,6 puncte și 12,2 pase decisive în playoff, peste 2,6 furări. Și se va îmbunătăți doar acasă. Delon Wright și Jonas Valanciunas au făcut un pas pentru Raptors. Wright a marcat 18, inclusiv mai multe coșuri de ambreiaj, câștigând o lovitură de despărțire de la atacantul Wizards Kelly Oubre Jr. despre performanța sa slabă la Washington.

Oubre Jr. nu a greșit. Wright are o medie de 15,7 puncte acasă, dar doar 6,5 la Washington. Același lucru se poate spune și despre Valanciunas care a avut a doua sa dublă dublă din serie cu 14 puncte și 13 table. Dar, în timp ce se află la Washington, media de revenire a lui Valanciunas scade de la 12 acasă la doar 4.

Kyle Lowry și DeMar DeRozan vor continua să producă la un nivel înalt, dar dacă Raptors vor să închidă Washingtonul, băieților le place Wright și Valanciunas trebuie să joace mai bine.

Predicția jocului 6 Raptors vs Wizards

Ultimele trei jocuri au dovedit că acesta nu este cel obișnuit cu opt meciuri. Acești vrăjitori sunt pe bune și conduși de Wall și Bradley Beal, ei vor continua să ofere probleme Raptors. Ei nu numai că anulează puterea vedetă a lui DeRozan și Lowry, dar chiar i-au întrecut în timp ce au primit contribuții semnificative de la Marcin Gortat, Mike Scott și Oubre Jr. 

Distribuția secundară a The Raptors fie a fost rănită, fie a dispărut. . Serge Ibaka practic a dispărut de la jocul 2, Wright și Valanciunas se micșorează când sunt pe drum, iar Fred VanVleet este încă în refacere. Va depinde din nou de DeRozan și Lowry să facă cea mai mare parte a muncii la Washington, mai ales dacă apărarea Raptors va scădea din nou, așa cum a făcut-o pentru a doua repriză a jocului 3 și 4. 

Acesta va fi un joc competitiv până când Wall și Beal preiau din nou controlul. Cu excepția cazului în care Raptors pot juca apărare în blocare pentru toate cele patru perioade, ceea ce au dovedit că nu pot, și cu excepția cazului în care distribuția de susținere crește și joacă mult mai bine, ceea ce este o perspectivă lungă, aceasta va fi o victorie a Vrăjitorilor și vom ajunge la un al șaptelea joc. merge.

Washington Wizards -1.5 (-110)

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |802
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.