joi 20.07.2017 - 07:58 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 20/07/2017 - 07:58 EDT

Prix de l'Arc de Triomphe Curse de cai Longshot Picks

Prix de l'Arc de Triomphe Horse Racing Longshot Picks

Prix de L'Arc de Triomphe - Cote de câștig

„Arcul”, așa cum este cunoscut în întreaga lume a curselor, este cea mai bogată cursă pe gazon din lume și unul dintre cele mai importante evenimente de pariere, pariurile viitoare fiind pilonul de aproape fiecare. carnetul de curse offshore. Primul favorit Almanzor este un cal serios, care l-a învins pe câștigătorul Arcului din 2016 Found de două ori înainte de ediția de anul trecut.

Found, desigur, a câștigat Arcul, în timp ce conexiunile lui Almanzor au optat să sară peste cursă. Antrenat de Jean-Claude Rouget, Almanzor pare răbdător, dar intensîndreptat spre Arcul 2017. Pariorii care țin cu ochii pe viitoarele pariuri vor dori cu siguranță să vadă cum Almanzor iese din concediere în vara lui 2017.

Pentru cei care caută un preț mai mare, există o mulțime de opțiuni viabile disponibile, inclusiv bine- l-a privit pe Jack Hobbs, care și-a făcut debutul în 2017 cu o victorie uluitoare în Dubai Sheema Classic.

Cal Cote 
 Almonzor| ||683 5/1
 Jack Hobbs 8/1
 Brametot 8/1
 Minding 10/1
 Kitasan Black 12/1
 Saotono Diamond 14 /1
 Waldgeist 16/1
 Wings of Eagles 16/1
 Churchill|| |731 20/1
 Ulysses 20/1
 Pânză de stele 25/1
 Al șaptelea cer 25/1
 Recoletos 25/1
 Zhukova 25/ 1
 Highland Reel 25/1
 Cliffs of Moher 25/1
 Soul Stirring| ||779 25/1
 Călătorie 25/1
 Cracksman 25/1
 Akihiro 33/1
 Fără emoții 33/1
 So Mi Dar 33/1
 Tătar din Crimeea 33/1
 Eminent 33/1
Fan Dii Na 33/1
 Rey De Oro 33/1
 Senga 33/ 1
 Viteza obturatorului 33/1
 Zăpadă cu tunet 33/1
 One Foot In Heaven 50/1

În ceea ce privește pariurile viitoare, conceptul de a obține un preț mare este chiar mai critic decât este în ziua cursei. Cu atâtea variabile pe care caii obișnuiesc să le întâlnească, nu există garanții că un alergător cu o formă excelentă anterior va ajunge la Arc în condiții de top. Din acest motiv, noțiunea de a paria un tip de concurent sub radar poate fi destul de atrăgătoare. Cu siguranță, pariorul ar trebui să fie familiarizat cu traiectoria selecției sale în lunile și săptămânile premergătoare cursei.

Uitându-se la alergători cu prețuri mai generoase atașate numelor lor, Churchill (20/1) a fulgerat strălucitor în timp ce a câștigat în mai 2000 Guineas engleză și a repetat în versiunea irlandeză trei săptămâni mai târziu. Stagiarul Aidan O'Brien arăta însă destul de stresat, în timp ce a terminat pe locul patru la St. James Palace Stakes pe 20 iunie la Royal Ascot.

Un cal antrenat de japonezi nu a câștigat niciodată Arcul, în ciuda mai multor încercări notabile, inclusiv încercarea superstarului Deep Impact în 2006. Contingenta japoneză din acest an nu prezintă un cal aproape de calibrul acelui alergător, dar Kitasan Black ( 12/1) și Saotono Diamond (14/1) - acesta din urmă este de fapt un fiu al lui Deep Impact - reprezintă o pereche de alergători capabili cu realizări solide. Cursele de cai japoneze continuă să se îmbunătățească, așa că este probabil doar o chestiune de timp până când țara să fie reprezentată cu un câștigător Arc.

Prix de l'Arc de Triomphe 2017 Pariuri 

În timp ce favoritul de pariuri timpurii Almanzor nu a fost încă văzut în 2017, cai precum Ulysses (20/1) și Cloth of Stars (25) /1) dezvoltă în liniște CV-uri care sugerează că pot lupta cu un preț mare. Highland Reel (25/1) a câștigat clasamentul Breeders' Cup Turf 2016 și a învins pe Ulysses și Jack Hobbs înPrince of Wales Stakes la zece stadii. Highland Reel este întotdeauna periculos cu viteza sa timpurie și ar putea fi privit ca un outsider atrăgător pentru Arc, în ciuda întrebărilor cu privire la puterea sa de rezistență.

Adesea, selectarea unei curse lungi într-o cursă mare precum Arcul necesită abilitatea de a proiecta îmbunătățirea unui alergător sau de a alege un alergător care ar putea atinge vârful la momentul potrivit. Cei mai buni antrenori știu să cartografieze cursul unui cal către Arc, astfel încât persoanele cu handicap cu capacitatea de a analiza modele, antrenamente și nuanțe subtile sunt adesea bine echipate pentru a profita cu un pariu câștigător.

Pentru a ajunge la miezul problemei, s-ar putea să nu aibă prea mult sens să luați un preț scurt pentru orice cal în reînnoirea Arcului din 2017. Terenul este plin de paritate și nu există superstar de bună credință precum Treve, Zarkava și Sea the Stars din ultimii ani. Deși mai sunt încă multe de rezolvat, Arcul din acest an pare unul dintre cele mai controversate din ultimul deceniu.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1431
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după Bucs Super Bowl Parade 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barcaSuper Bowl a echipei.