Sâmbătă, 06.03.2017 - 18:25 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 03/06/2017 - 18:25 EDT

Predators vs Penguins Stanley Cup Final Game 3 Cote și predicții

Predators vs Penguins Stanley Cup Final Game 3 Odds And Prediction

Predators la Penguins Stanley Cup Final Game 2 Review

La aproape două perioade, Pittsburgh a sfârşit prin a lovi Nashville cu un scor final de 4-1 al Meciului 2. Predatorii au zburat pe poartă în timp ce i-au învins pe Penguins cu o marjă de 18-12 în prima perioadă. Un gol din Pontus Arberg la 12:57 în cadru i-a oferitPreds un avans de 1-0, dar Jake Guentzel a aprins lampa la 16:36 pentru a egala meciul după douăzeci de minute. Oaspeții au dictat jocul în cadrul mijlocului, Nashville a afișat un avantaj cu 14-7, dar numărul de 1-1 a menținut după patruzeci de minute.

Următorul meci al echipei meleNashville Predators

Așa cum au făcut-o de multe ori, Pittsburgh a părut să lovească un comutator și au învățat plasa Predatorilor pentru a deschide ultima perioadă . Această competiție strânsă s-a transformat într-un ban, cândPens au marcat trei goluri la șase lovituri înainte ca ceasul să atingă marcajul celor patru minute. Guentzel a marcat din nou, la zece secunde de la al treilea, înainte ca Scott Wilson și Evgeni Malkin să se înmulțească pentru a face scorul 4-1. Matt Murray a fost genial în plasa Pens, oprind 37 din 38 de lovituri, în timp ce Pekka Rinne a căzut în cel mai rău moment posibil.

Stanley Final Game 3 Preview: Pittsburgh @ Nashville 

Înlocuirea Marc-Andre Fleury în poartă pentru Pens, în timpul jocului 3 al Conferinței de EstFinala împotriva lui Ottawa, Matt Murray a făcut diferența pentru Pittsburgh. Thunder Bay Blocker a întors acum 183 din cele 194 de lovituri pe care le-a confruntat și are un spectaculos 1.54 GAA și un procentaj de salvare de .943. Murray a jucat în doar nouăzeci de jocuri NHL, dar acum este la două victorii distanță de a câștiga cel de-al doilea titlu al Cupei Stanley – Aruncă microfonul și mergi la plajă, frate. Final against Ottawa, Matt Murray has been a difference maker for Pittsburgh. The Thunder Bay Blocker has now turned aside 183 of the 194 shots he has faced and he is sporting a spectacular 1.54 GAA and a .943 save percentage. Murray has played in just ninety total NHL games but he is now two wins away from earning his second Stanley Cup title – Drop the mic and head to the beach Bro. 

Bonus de înregistrare 100% Până la 200 USD Sports Interaction (SIA)
  PUCKLINE MONEYLINE TOTAL
Pingguini  +1,5 (-250)  +120  o5,5 (+135)
Prădători|| |710  -1.5 (+200)  -140  u5,5 (-155)

Transportul echipei în o mare parte din || |720NHL playoffs, apărarea Predatorilor a dispărut în finala Cupei. La celălalt capăt al patinoarului, spus simplu, Pekka Rinne a căzut într-un funk. Nashville l-a învins pe Pittsburgh cu 64-39 în primele două meciuri, dar ireproșabila Fin a permis patru goluri în ambele bătălii. Rinne nu este doar de vină, deoarece penalitățile de la Nashville i-au costat în jocul 1, iar alte șapte în jocul 2 i-au împiedicat pe Preds să intre în groove.

Predators vs Penguins Meciul 3 Prodicții -Nashville 5-1 Final

Deși evident că nu am fost, simțim că am fost pe partea dreaptă în primele două meciuri din această serie. Pittsburgh a marcat șase goluri într-un interval de 7:39 din cele 120 de minute jucate în Steel City. Trebuie să ne întrebăm dacăFinala Cupei Predators începători se gândesc, „am rămas cu Champs” sau „ce trebuie să facem pentru a-i învinge pe acești tipi”. Dacă Rinne continuă să-și ridice media procentuală de salvare de 0,738 – această serie se va termina fără a avea nevoie de un meci din Game 5 la Pittsburgh.

Nashville -1.5 (+200) Game 3 Puck Line PARIARE ACUM

Nashville a arătat că poate să-l învingă pe Murray, când au marcat trei la rând în timpul jocului 1. Asta spuse, tânărul gardian al lui Penguins pare să fie plin de încredere. Preds-i renunță la jocul de putere (0-7) înMeciul 2, dar dacă îi dau lui Sidney Crosby & Crew încă șapte șanse, nu există nicio posibilitate pentru Nashville să câștige în seara asta. După ce a fost ținut fără rost la Pittsburgh, Filip Forsberg și-ar recăpăta atingerea de gol ar ajuta. Predatorii au scor 7-1 la Smashville în timpul play-off-ului. Punem linia pucului de -1,5 (+200) laSportsInteraction pentru a susține Nashville cu 100 de unități în lupta Game 3.

România Sports Pariorii au acces la aceste case de pariuri online de top

Fără a ceda în totalitate, cu toate cele treizeci de echipe atingând diamantele, cea mai mare parte a acțiunii MLB de astăzi se va termina înainte de aruncarea pucului din Jocul 3. Cu toate acestea, dacă sunteți pasionați de pariuri cross-sport, top CBSpariuri sportive recomandate au o mulțime de cote la cele cinci jocuri de noapte. Acestea includ meciurile de rivalitate din divizie, deoarece luptele Boston @ Baltimore și Houston @ Texas se vor juca sub lumini. Ne plac Red Sox (-125) și Astros (-195) pe un pariu cu două echipe în aceste bătălii de baseball.

Pariorii care urmează playoff-urile NBA nu au noroc la acțiunea cu cercuri pentru a opta oară. nouă zile, deoarece concursul Golden State vs Cleveland Game 2 nu va avea loc până duminică. Această serie a urmat explozia în curstendință din 2017playoff-urile NBA în timp ce Warriors i-au înfrânt pe Cavaliers 113-91 în timpul meciului 1 din Oakland. Concursul s-a încheiat practic după trei perioade, când Stephen Curry & Crew au intrat în al patrulea sfert cu un avantaj de 99-72. Nu uitați, există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de pariere în NFL în pre-sezon - care sunt rupte pentru alegere, la aceste case de pariuri online de top. Iată să sperăm că seria finală a campionatului NHL și NBA se va înăspri!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1302
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbalul a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.