Vri 30.06.2017 - 00:04 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 30/06/2017 - 00:04 EDT

Pacquiao vs Horn Fight Time, Undercard, Cote și Pronostic

Pacquiao vs Horn Fight Time, Undercard, Odds and Prediction

Pacquiao vs Horn Fight Program|| |664

Scheduled to take place at the Suncorp Stadium in Brisbane, Queensland, Australia, the "Battle of Brisbane" almost never came to be. In January of this year, the bout was announced but then Pacquiao decided to fight Amir Khan in the United Arab Emirates after holding a fan poll on who he should fight next. This fight fell through however and is possibly being rescheduled for late in 2017 and by April, the Battle of Brisbane was finalized.

Lupta va fi difuzată pe ESPN și ESPN Deportes în SUA, dar va fi plătită. per-view în Australia și Filipine. În ceea ce priveștelinii de pariuri du-se, ei sunt aproape de lupta Pacquiao-Vargas. Relativ necunoscutul Horn a deschis ca un underdog +550, în timp ce Pacquiao a deschis la -900 și acțiunea de pariuri a fost în mare parte pe câine.

Supărări mari se întâmplă în box, cum ar fi atunci când Bradley a câștigat o decizie controversată asupra lui Pacquiao sau când Pacquiao însuși l-a învins pe Marco Antonio Barrera în 2003 ca ​​greutate penă. Horn pare a fi al șaptelea boxer care i-a învins lui Pacquiao și va avea șansa lui ca luptător mai mare și mai lung.

Pacquiao vs Horn Odds at Bodog

Dragostea nefavorabilă pentru Horn este puțin o surpriză. Fanii ar putea fi obositi să-l vadă pe senatorul în vârstă de 38 de ani depășind pe toți cei din afara Marquez și Mayweather, dar acesta poate fi un caz de „prea mult prea devreme” pentru tânărul australian. Horn va avea avantajul de mărime, de acoperire și de tineret, dar la fel și Jessie Vargas și Chris Algieri și Pacquiao au trecut prin ei ca un ferăstrău.

Chiar dacă Pacquiao este bătrân, distras și a trecut de vârf, ar trebui să fie încă bate Horn și -650 este o valoare bună pentru legenda filipineză.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Manny Pacquiao (59-6-2, 38 KO)

  Defavoratorii pot indica faptul că Pacquiao are 38 de ani, depășește vârsta de vârstă și prea ocupat cu responsabilități politice de a rămâne înfometat cu boxul, dar chiar și în această etapă a carierei, el este, fără îndoială, cel mai bun jucător welter de pe planetă. Pacquiao luptă încă din copilărie și doar memoria musculară l-ar putea duce la victoria în cea mai mare parte a diviziei.

  Campionul mondial din opt divizii este încă rapid, rezistent și aruncă pumni din toate unghiurile atacând atât capul. şi trupul adversarilor săi derutaţi. Iar loviturile lui au încă pop.

  Ar fi nevoie de mult pentru ca Pacquiao să dea peste cap această luptă. Va trebui să apară fără formă, nemotivat și neglijent și, chiar și atunci, probabil că ar putea să-l devanseze pe Horn doar prin ritmul său de lucru. Pacquiao va pedepsi corpul lui Horn și va merge în oraș când își va găsi bărbia în primele patru runde. O nucă greu de spart, Pacquiao ar putea absorbi cel mai bun pumn al lui Horn și ar putea continua să lupte. Necruțător până la final, Pacquiao nu va lua piciorul de pe pedală și va fi agresor prin 12 runde.

  Jeff Horn (16-0-1, 11 KO)

  Horn este în prezent clasat pe locul 2 WBO la categoria welter. A fost sferturi de finală la Jocurile Olimpice din 2012. Singurul defect din palmaresul jucătorului de 29 de ani este o egalitate care vine în a patra luptă. Horn are 11 knockout-uri, majoritatea vinând prin dreapta lui rigidă.

  Horn își folosește efectiv raza, cele mai bune lovituri fiind loviturile și chintele sale. Deși lent, Horn are un ecartament bun al distanței și are răbdare în momentul loviturilor și contra-pumnilor. Durabilitatea lui este testată, dar nu împotriva cuiva ca Pacquiao.

  Ceea ce trebuie să facă împotriva lui Pacquiao este să-l țină la distanță și să-l facă să-și respecte puterea. Nu poate spera să schimbe pumn cu pumn. Pacquiao este renumit pentru că și-a lovit adversarii și a aruncat pumni cu o viteză orbitoare, iar lungimea lui Horn va lucra împotriva lui, deoarece Pacquiao își va brutaliza corpul și îl va deschide. Horn este un client dur și probabil va merge la distanță, dar dacă poate menține lupta suficient de aproape și câștigă cel puțin o mână de runde, ar putea influența un judecător.

  Manny Pacquiao (-650) JOAȚI ACUM

  Pacquiao vs Horn Undercard

  Cartea Pacquiao-Horn include alte două lupte de campionat cu colegul filipinez Jerwin Ancajas apărându-și centura super-muscă împotriva lui Teiru Kinoshita și un tilt la categoria semigrea îl pune pe rusul Umar Salamov împotriva australianului Damien Hooper. Ancajas este primul campion mondial promovat de MP Promotions, compania de promovare a lui Pacquiao. Salamov este neînvins în 19 meciuri și este clasat pe locul 8 cel mai bun boxer în clasamentul mondial WBO. Kinoshita tocmai a pierdut în fața lui Zolani Tete pentru centura super-muscă și primește un al doilea crack. Hooper are o serie de victorii de trei lupte.

  • Welter: Manny Pacquiao vs. Jeff Horn
  • Super muscă: Jerwin Ancajas vs. Teiru Kinoshita
  • Gree ușoară : Umar Salamov vs. Damien Hooper 
  • Greutate mijlocie: Dave Toussaint vs. Shane Mosley Jr
  • Greutate penă: Jarret Owen vs. Michael Conlan
  • Greutate gal: Brock Jarvis vs. Andika Sabu

  Alegerea câștigătorului într-un meci de box nu este dificilă, dar este să obții un profit bun pentru pariul tău. În box, majoritatea favoriților sunt favoriți grei și returnează puțin din investiția ta.

  O soluție este să folosești sistemulparlay. Pariurile pe Pacquiao (-650), Ancajas (-2000) și Salamov (-2250) individual vor reveni puțin, dar exploatate împreună, cota crește la -358, făcându-l un pariu mai valoros. Consultațicărțile sportive online și profitați debonusul de înscrierede până la 200 USD în numerar. Asigurați-vă că vă cercetați.

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii în Super Bowl 
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.