Despre noi
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Outrights to the 2018 Breeder's Cup

Outrights la Breeder's Cup 2018

Expresia „în primul rând doamnele” este una pe care am preferat-o întotdeauna, așa că să începem cu Breeeders' Cup Distaff, care va avea loc ca eveniment principal vineri, 2 noiembrie, la Churchill Downs.Fata Monomoy este liderul clar al acestei divizii, iar pierderea ei printr-o descalificare controversată pe 22 septembrie în Cotillion Stakes nu va face nimic pentru a descuraja pariorii. În prezent, este listată la aproximativ +175 la majoritatea cărților de curse online pentru a câștiga acest eveniment.

Deși sunt un mare fan al Monomoy Girl, pur și simplu nu pot accepta acest preț. În ciuda recordului ei, Fata Monomoy ar fi putut fi învinsă în mod legitim deMidnight Bisou (listat la +700 pentru a câștiga Distaff) în Cotillion dacă nu pentru bob și țesut la ei. întinderea și să nu uităm cât de strâns a fost finalul celor de la Kentucky Oaks când Monomoy Girl a depășit joculWonder Gadot (+1200 pentru a câștiga Distaff).

I don't necessarily like Midnight Bisou or Wonder Gadot in the futures market, but the point is this: Monomoy Girl isn't head and shoulders above this group. Furthermore, she will be facing older rivals for the first time in her career. That gives me plenty of hope for a battle-tested veteran like Abel Tasman (+200) sauElate ( +600). De fapt, a existat atât de puțină despărțire între Abel Tasman și Elate în Personal Ensign din 25 august la Saratoga, încât are sens să luăm prețul mai mare.Dă-mi Elate să câștig Distaff.

Sfaturi de pariuri

Breeders' Cup Classic Future

Ah, Clasic! Bunicul tuturor curselor de cai americane și nu, nu uit de Kentucky Derby.Accelerează cu siguranță pare un favorit merituos la +300, dar el va concura în afara California natală doar pentru a doua oară în cariera sa - celălalt start duce la un al doilea- locul terminat în martie la Oaklawn Park. Oricât de bun este acest cal, există un motiv pentru a juca împotriva lui la cote neatrăgătoare.

Accelerează Cote Breeder's Cup
+300
Sports Interaction

Nu voi acoperi asta divizia Classic din anul, deoarece nu este nici pe departe la fel de talentată ca în anii precedenți. Tocmai de aceea, voi face o lovitură cu un nou-venit precum Yoshida, care a câștigat gradul 1 Woodward Stakes în primul său început de carieră pe pământ. Se spune că caii de gazon apreciază pista principală de la Churchill Downs, așa că voi folosi acest wild card la +1000 pentru puținpariuri pe curse acțiune!

Vezi mai jos în partea de suspariuri sportive unde poți paria online și alege cel mai bun unul pentru tine:

  View All Sports Betting Sites

  Fără iarbă deocamdată

  Tot ce vreau să spun despre cursele de profil înalt pe gazon de pe card - Mile și BC Turf - este că nu am cu adevărat nicio opinie decât să spun că un alergător cu sediul european ar trebui d câștiga pe amândouă. Ca student la cursele americane, voi face mai multe cercetări pe măsură ce se apropie ziua cursei și vă sfătuiesc pur și simplu pentru moment să nu vă aruncați banii pe piața viitorului folosind un cal american de gazon. Să vedem ce euro trec peste iaz și să ne dăm lotul cu cei mai buni dintre ei.

  Cursele de pământ cu o singură întoarcere

  Arudând o privire la Sprintul Breeders' Cup, sunt gata să mă năpustesc peLiberal de limuzină for two reasons. Primul este că oferă o valoare de pariere supremă la +1600 într-o divizie strânsă. Al doilea este că acest cal a alergat întotdeauna bine la Churchill Downs. Indiferent ce ai face în această cursă, asigurați-vă că nu luațiXY Jet care este încă oferit la +750 de unele cărți de curse, în ciuda faptului că a fost retras de la curse cu săptămâni în urmă. Bănuiesc că cărțile de curse sunt dispuși să-ți ia banii dacă le vei oferi atât de ușor!

  În mod similar,Bee Jersey este listat la +500 în milă. A fost retras în august, cu o accidentare la tendon. Sunt aici să ajut prietenii! Și vorbind despre ajutor, îmi place foarte multCatalina Cruiser în Dirt Mile în ciuda cotelor de +200. Ar putea fi mai jos în ziua cursei.