Vineri, 17.03.2017 - 04:39 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 17/03/2017 - 04:39 EDT

Cote Ottawa Senators pentru a câștiga Cupa Stanley 2017

Ottawa Senators Odds To Win The Stanley Cup 2017

Cote pentru câștigători definitivi Senators 2017

După ce au ratat play-off-urile în primii patru ani în NHL (1993-96), senatorii au fost concurenți consecvenți în timp ce au avansat la al doilea sezon în 15 din ultimii 20 de ani. Într-un grup de echipe care sunt fierbinți în martie, Ottawa a înregistrat un record de 6-1-1 luna aceasta. Pe măsură ce câștigurile se adună, șansele de câștigător definitiv al Senators Stanley Cup sunt în scădere. Etichetat cu o linie de bani de +2800 acum cinci zile, când am previzualizat scenariul playoff-ului Toronto Maples Leafs, linia de la Ottawa este acum +2000 laBodog. Iată liniile actuale (17/03/17) din campionatul NHL.

Ottawa Senators Bodog NHL Stanley Cup Odds

Ne pare curios faptul că casele de pariuri Bodog îi au încă pe Canadiens mult înaintea Senators, deoarece Montrealul este cea mai mare echipă din România, cu un +1400 ML preț. Cifrele s-ar putea inversa în acest weekend, deoarece lideriiDivizia Atlantică joacă sâmbătă o serie acasă și acasă la Centrul România Tire și apoi duminică la Centrul Bell. Două victorii ale Habs-ului le-ar oferi un umflătură de cinci puncte, în timp ce o măturare a Sens ar muta Ottawa în vârful bibanului cu trei puncte, cu un joc în mână. Cea de-a cincea și ultima întâlnire din seria sezonului va avea loc în Quebec pe 25.03.17.

Separată de 222 km de autostrada Trans-România, bătălia de frontieră Ontario vs Quebec va fi sălbatică în acest weekend. Cotele pentru această serie de rivalitate vor fi  LIVE prin intermediul widget-ului de mai jos. Ottawa a câștigat primele două jocuri, așa că au un departajare cheie față de Les Habitant. Încărcare greu, din cauza unei runde de 7-1-0, Boston a fost lovit cu 7-4 de către Oilers din Edmonton aseară, lăsându-i pe Bruins la trei puncte în spatele Senatorilor, cu două competiții suplimentare jucate. Ai grijă la lovituri de bici în acest weekend, deoareceMarch Madness, împingerea întinderii playoff-ului NBA, plusMLB X-Games, va fi, de asemenea, în față și în centru.

Următorul meci al echipei meleOttawa Senators

StatsGuru Scenariu: Zburând oarecum sub radar, Ottawa a fost un model de consecvență, deoarece senatorii nu au înregistrat un record de pierderi în niciuna dintre primele șase luni NHL. Cel mai aproape au fost 7-6-0 în februarie. Condus de portarul Craig Anderson, care are 21-8-1 cu un NHL al șaselea cel mai bun 2.23 GAA, apărarea este prima Ottawa mantra. Obosește-te de ofensa Sens, deoarece media lor de 2,63 GPG este pe locul 19 în general. Nu ne plac șansele de la Senators Stanley Cup - în mare parte din cauza faptului că nu-i putem vede pe Sens avansând din stivuireaEastern Conference.

Ottawa Senators Odds to Make the Playoffs

În afara sărbătorii, doar pentru a doua oară (1970) în istoria NHL, cinci dintre cele șapte echipe ale Great White North au încă o șansă solidă de a participa la petrecere din playoff anul acesta. Cu 78 de puncte, Toronto este Canuck Crew în cea mai bună pozițiepoziție precară, deoarece se luptă pentru locul final Wild Card, New York Islanders și Tampa Bay Lightning, care au ambii 77 de puncte. puncte. Ottawa Senators șansele de a ajunge laplayoff sunt solide, deoarece numărul lor magic pentru a câștiga un loc Wild Card este de nouă, ceea ce ar putea fi cinci victorii cuplate cu patru înfrângeri de către Bolts sau Băieții din Brooklyn.

Declanșat de cursele pentru Trofeul Președinților, ambele conferințe, plus toate cele patru divizii, poziționarea finală în playoff nu va fi decisă până când sezonul se va închide pe 9 aprilie 2017. Pariorii care urmăresc un nou favorit ar trebui să profite dintrefuture Cupei Stanley cote care sunt actualizate zilnic la primele clasatecasete de sport enumerate mai jos. Navigați pentru a găsi cele mai bune cote, deoarece prețurile vor scădea în ultimele trei săptămâni ale sezonului. Ai o părere despre șansele de playoff pentru Senators? Vă rugăm să vă lăsați părerile în secțiunea de comentarii de pe Facebook de mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la Sens Nation.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1254
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.