Casumo
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Playoffs: Best Bet For Each Game

Playoff NFL: cel mai bun pariu pentru fiecare joc

Afacerile reîncepe în NFL. Playoff-urile Wild Card oferă confruntări intense cu câteva supărări. Recolta din acest an este deosebit de competitivă, cu trei jocuri strânse cu o diferență sub un gol de teren la pariuri peCote NFL. Oferim o descriere a fiecărei confruntări cu cele mai bune alegeri de pariuri.

Cote de playoff NFL Wildcard - Alegeri

Indianapolis Colts @ Houston Texans

Colts Texans

Rivalii din divizie se ciocnesc în timpul vizitei Colts Houston, unde sunt 3-1 în ultimele patru jocuri. Indianapolis a fost în plin. După ce au deschis sezonul cu un record de 1-5, Colts au câștigat nouă din ultimele zece, inclusiv o victorie pe stadionul NRG.

Squarterbackul ColtsAndrew Luck are șase touchdown-uri la o alegere și un rating QB de 106,6 și o rată de finalizare de 65%. Joacă cu o echipă tânără, fără experiență, Colts, dar este veteran în playoff de șase meciuri. Houston se află la capătul opus, cu veterinari cu experiență, deși QB-ul lor Deshaun Watson își face debutul.

În ceea ce ar trebui să fie un joc dus-întors, pariază pe Luck pentru a face diferența aici.|| |685

Indianapolis Colts Pentru a câștiga
+105
Sports Interaction

Seattle Seahawks @ Dallas Cowboys

Seahawks Cowboys

Nu mulți se așteptau ca atât Seahawks, cât și Cowboys să se întoarcă în play-off în acest sezon, dar schimbările mari din lista i-au împins. Seahawks au fost solidi de ambele părți ale mingii, dar Cowboys au fost aproape de imbatabil acasă în acest sezon.

Dallas are 7-1 la AT&T Stadium și au un apărare de top zece, inclusiv cea de-a doua cea mai bună apărare în grabă, un factor X atunci când se confruntă cu atacul de top din Seattle. Schimbul cu receptorul superstar Amari Cooper a revitalizat infracțiunea lui Dallas. Cowboys au scor 7-2 de când a venit.

Este greu să pariezi pe Dallas, având în vedere istoria lor de dezamăgire în playoff, dar sunt mult mai buni acasă și se potrivesc bine cu Seattle.

Dallas Cowboys Pentru a câștiga
-140
Sports Interaction

Los Angeles Chargers @ Baltimore Ravens

Philip RiversThe Chargers au cel mai bun record, dar vor vizita Baltimore, unde Ravens sunt 6-2. Din fericire, Los Angeles este cea mai bună echipă de drum (7-1) și are cel mai bun fundaș înPhilip Rivers.

Acesta va fi un aer versus atac la sol. Los Angeles este o echipă de trecere în top 10, în timp ce Baltimore este pe locul al doilea la curse. Stăpânirea terenului de către Ravens se extinde și la apărarea lor, unde permit cele mai puține yarzi a patra. Avantajul încărcătoarelorMelvin Gordon este lovit, dar au profunzime în poziție.

Cel mai important, Rivers este un fundaș mult mai bun și mai dovedit. . Când vine vorba de sârmă, pariază pe Rivers pentru a transporta Los Angeles.

Los Angeles Chargers Pentru a câștiga
+105
Sports Interaction

Philadelphia Eagles @ Chicago Bears

Bears Eagles

Squarterbackul lui EaglesNick Foles conduce din nou echipa la Promised Land, așa cum a făcut-o în sezonul trecut? Rezerva ia condus cu succes pe Eagles înapoi în playoff, cu trei victorii consecutive, inclusiv două peste echipele din playoff. Dar magia s-ar putea termina în Soldier Field.

Chicago este 7-1 pe teren propriu și a cincea cea mai bună apărare acasă, inclusiv cea mai bună apărare rapidă. Philadelphia s-a chinuit să alerge mingea tot anul și dacă acest aspect al abaterii lor este anulat ar putea să-l expună pe Foles, unde apărarea de pasă a Bears, clasată pe locul șapte, îl va hărțui.

Dacă ceva îl ține pe Chicago, este lipsa lor de experiență. Dar antrenorulMatt Nagy este acasă în playoff și o va face.

Chicago închide Philadelphia.

Chicago Bears -6,0 Împotriva răspândirii
-105
Sports Interaction

Pariază pe NFL Fotbal

Este un an nou și asta înseamnă că cel mai bun fotbal abia începe. Suntem la cele mai bune 12 echipe NFL, cu opt casare în runda Wildcard. Acestea sunt unele dintre cele mai bune potriviri posibile și, după cum indică șansele, ne așteaptă unii dintre cei care mușcă unghiile.

Româniile își încep anul îndreptându-se către pariuri sportive online pentru a beneficia de oferte de înscriere și alte stimulente grozave pentru pariuri. Jocul este rapid și ușor și depășește doar fotbalul. Dar, desigur, nu există nimic asemănător NFL Playoffs Football.

Iată un ghid rapid despre cele mai bune case de pariuri sportive disponibile în jur. Citiți recenziile noastre: 

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive