Dum. 24.09.2017 - 12:26 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 24/09/2017 - 12:26 EDT

NFL Sunday Night Football Week 3

NFL Sunday Night Football Week 3

NFL Sunday Night Fotbal

Tough să ne imaginăm o echipă NFL cu mai multă încredere și mai mare decâtOakland Raiders. Cu pivotul Derek Carr înapoi la putere maximă, Marshawn Lynch va avea o mulțime de șanse să danseze o furtună pe margine. Eliminarea lor cu 45-20 a Jets a arătat dominație de ambele părți ale jocului. Kirk Cousins ​​a intensificat atunci când a fost nevoie, salvându-și echipa de la o înfrângere de ultimă oră care ar fi lăsatWashington într-o combinație nefavorabilă de 0-2.

O victorie împotriva Raiders și-ar menține poziția în vârful NFC East, care s-a deschis din cauza luptelor Cowboy-ilor și Giants.


Următorul meci al echipei meleOakland Raiders|| |675

The Oakland Raiders farewell tour appears ready to romp around the NFL. Washington doesn’t have the personnel to defend against Oakland’s elite offense, while the Raiders defense appears to have found an aggressive edge via the blitz.

Washington este acasă, ceea ce a redus răspândirea la 3,5. Oakland arată ca una dintre cele mai periculoase echipe din NFL, așa că Raiders ar trebui să poată învinge răspândirea. Ambele echipe înscrie fotbalul cu ușurință, ceea ce face ca un pariu de peste 55 de puncte să fie un pariu solid.

100% NFL Bonus up to $200 at SportsInteraction


Oakland Raiders la Washington Redskins Preview

Washington a câștigat ultimele două întâlniri împotriva Raiders , cu o marjă de câștig de mai mult de două touchdown-uri. Dar ei nu au văzut o echipă de Raiders ca aceasta de când Rich Gannon a condus franciza la o apariție în Super Bowl XXXVII.

După un deceniu în plus de inutilitate, inclusiv punctul culminant al anilor Dennis Allen, Oakland a adunat în sfârșit talentul așteptat de la o echipă de reconstrucție. Mack, Carr și Cooper s-au transformat în jucători demni de considerație pentru Pro Bowl, ceea ce arată grozav în departamentul de cercetători.

Recepția Raiders a făcut alegeri înțelepte, începând cu angajarea antrenorului Jack Del Rio. În loc să se odihnească pe puterea câtorva alegeri bune la draft, ei l-au semnat pe Michael Crabtree și l-au determinat pe Marshawn Lynch să iasă la pensie. Crabtree a revenit la peste 1.000 de metri, dezvoltând o chimie grozavă cu Carr. Lynch le-a dovedit că cei negativi au greșit – este încă o fiară în papură, arătând odihnit în loc să fie ruginit după un an liber.

Washington a zguduit un record de 6-3-1 după o victorie în săptămâna 11 împotriva Packers. Ei au încheiat sezonul cu un scor de 8-7-1, scăzându-se dinplayoff. Această echipă nu și-a recuperat deloc stăpânirea de la începutul anului 2016, abia scăpând din Los Angeles cu un record de 1-1. Washingtonul a avut doar 4-4 acasă sezonul trecut, pierzând ultimele două meciuri pe teren propriu în 2016 și deschiderea pe teren propriu în 2017.

Kirk Cousins ​​nu a primit protecția de care are nevoie de la linia sa ofensivă în acest sezon. . A fost demis de patru ori de Philadelphia Eagles și de două ori de Los Angeles Rams. Kirk ar trebui să fie creditat pentru că a intensificat și a aruncat un TD atunci când a fost nevoie săptămâna trecută, dar el are în medie doar 209,5 yarzi prin trecere în acest an. Trecerea sub presiune constantă este una dintre cele mai dificile sarcini pe care le poți cere pivotului tău, iar Cousins ​​poate face atât de multe de unul singur. Fără protecție, el nu va depăși cel mai bun rating de pasageri 101,6 din carieră în acest an.

Oakland Raiders ar trebui să-i domine pe Redskins, deoarece secundarul și, prin extensie, viteza de trecere s-a îmbunătățit față de sezonul trecut. Oakland se mândrește cu un QB, rush și receptori mai buni, ceea ce face puțin probabil ca Washington să câștige duminică seara.

NFL Sunday Night Program Program

Data Matchups Selegeri
Sep. 10 Giants la  Cowboy Giants +170, +4,5 (-115), Sub 45,5
Sep. 17 Packers at Falcons Falcons -140, -3 (-105), Peste 56,5
Sep. 24 Raiders la  Redskins Raiders -3,5 (-105), -170, Peste 55 (-110)| ||746
Oct. 1 Colts la Seahawks - -
Oct. 8 Sefi la Texani - -
Oct. 15 Uriași la Broncos - -
Oct. 22 Soimi la  Patrioti - -
Oct. 29 Oţelieri la Lei - -
Nov. 5 Raiders la Delfini - -
Nov. 12 Patrioți la Broncos - -
Nov. 19 Vulturi la Cowboys - -
Nov. 23 Uriași la Plei roșii - -
Nov. 26 Ambalatori la Oţelări - -
Dec. 3 Vulturi la Seahawks - -
Dec. 10 Corbi la Oţelarii - -
Dec. 17 Cowboys la Raiders - -
Dec. 23 Vikingi la Packers - -
Pariază pe acţiunea NFL!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1471
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucători NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  Știri NFL - 08/10/21
  România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbalul a început în România și Statele Unite, și există o mulțime de lucruri interesante povestiri la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.