joi, 01.04.2018 - 06:04 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 04/01/2018 - 06:04 EST

Playoff NFL: care echipă AFC poate învinge New England Patriots?

NFL Playoffs: Which AFC Team Can Beat the New England Patriots?

Playoff AFC: Patriots împotriva Toată lumea

Playoff-ul AFC este mai bine cunoscut drept „care echipă îi va înfrunta pe New England Patriots în meciul din campionatul AFC”. Soții Pats au jucat șase meciuri consecutive pentru titlul conferinței și au câștigat trei dintre ele. Două dintre cele trei echipe care au învins supărările au câștigat Super Bowl. Cele cinci echipe din playoff AFC au un scor combinat de 0-7 împotriva lui Brady-Bellichick Pats în postsezon. Da.

Dar așa cum au arătat de-a lungul timpuluiPlayoff-urile NFL, nu există un lucru sigur. Patrioții vor fi mari favoriți pentru a ieși din AFC, dar există încă o scădere de speranță pentru fiecare dintre cele cinci echipe. Aruncăm o privire la toate cele șase echipe AFC:

*Toate șansele oferite de SportsInteraction.

One True Contender: Nou England Patriots

 • Cote la Campionatul AFC: -139 
 • Cote Super Bowl LII: +210

A fost un alt sezon ho-hum pentru Patrioți - și prin ho-hum, ne-am referit la un alt sezon dominant. Băieții lui Bill Bellichick au terminat pe primul loc în ligă la metri (394,2) și pe locul doi la puncte pe meci (28,6). Apărarea lor a predat al patrulea cel mai mare număr de yarzi (366), dar a permis al cincilea cel mai puțin puncte (18,5). Mai bine încă, ei au achiziționat unul dintre atuurile defensive ale Steelers, a doua cea mai bună echipă AFC, în James Harrison.

Patrioții au măturat Bills și i-au învins pe Steelers în sezonul regulat. Singurul lor defect a fost o pierdere în explozie împotriva Chiefs, dar ultima dată când Chiefs i-au eliminat pe Pats în sezonul regulat a fost în 2014: un an, Pats au câștigat unSuper Bowl .

Va fi greu să alegeți împotriva Patrioților, iar cotele de pariuri indică orice altceva decât un Super Bowl ca o supărare. Așa că mărim șansele celor cinci aspiranți: 

Cine poate scoate palmele?

Pittsburgh Steelers

 • Cote la campionatul AFC: +275
 • Cote Super Bowl LII: +575

Stelierii au avut în liniște aproape la fel de succes ca și Patrioții de când Big Ben a venit în oraș cu doi Super Bowl-uri, trei apariții la Super Bowl și cinci jocuri din campionatul conferinței. Singura problemă aici este că Steelers au scor 0-3 împotriva Brady-Bellichick Pats în playoff și 2-11 în general.

Chiar și cu o ofensivă prolifică care a terminat pe locul al treilea la yarzi pe joc (377,9) și al doilea în procentul de trei în jos (44), Steelers încă par cu un pas în urmă. Dacă Pittsburgh speră să-i învingă pe Pats, va trebui să găsească o modalitate de a-i învinge în ambreiaj și este mai ușor de spus decât de făcut cu stele bolnave și un fost Steeler acum cu inamicul.

Kansas City Chiefs

 • Cote la campionatul AFC: +800
 • Cote la Super Bowl LII: +2000

Șefii duc a fi o „echipă caldă și rece” la un alt nivel.

Ei au făcut sandviș la mijlocul sezonului 1-6 cu striuri de victorii pentru a termina 10- 6. Cheia acestei echipe Chiefs constă în jocul lor de alergare. Kareem Hunt a fost o revelație, dar fără o blocare adecvată a alergării, Chiefs devin o echipă ofensivă de pietoni. Apărarea lor a predat, de asemenea, a cincea cele mai multe yarzi pe meci (365,1) din ligă.

Kansas City are de fapt 2-1 împotriva lui Pats în ultimele trei întâlniri și au marcat peste 40 de puncte în acele două victorii. și acea pierdere în playoff i-a văzut în continuare pe Pats în majoritatea categoriilor ofensive, cu excepția turnover-urilor. Chiefs ar putea avea de fapt cea mai bună șansă pentru a-i învinge pe Pat dintre echipele AFC.

Jacksonville Jaguars

Jacksonville Defense

 • Cote la campionatul AFC: +800
 • Cote Super Bowl LII: +2200

Jags au fost o echipă surprinzătoare în acest sezon datorită unei apărări dominante care a terminat pe locul al doilea la punctele permise (16,8) și iarzi pe joc (286,1), al treilea la fumbles forțat (25) și al patrulea în procentul de conversie al treilea jos (34). Aceasta este o apărare de calibru campionat, cu o slăbiciune la fundaș.

În timp ce Bortles arată bine pe hârtie, jocul lui este în cel mai bun caz șocant. Dar echipe puternice defensive cu joc discutabil de fundaș, cum ar fi Denver Broncos și Baltimore Ravens, i-au învins pe Pats în playoff-urile recente, așa că nu-i numiți încă pe Jags.

Tennessee Titans

Titans Marcus Mariota

 • AFC Cote campionat+4000
 • Cote Super Bowl LII+7500

Acesta ar fi trebuit să fie sfert-back-ul vedet al anului, Marcus Mariota, care avea să ducă franciza zbuciumată la noi culmi. USA Today chiar șiprevăzut un record de 12-4 pentru Titans, dar aceștia doar au intrat în playoff și Mariota a terminat cu mai multe alegeri (15) decât touchdown-uri (13). Titanii sunt a doua cea mai proasta echipă din playoff AFC în majoritatea statisticilor și, de asemenea, nu au câștiguri împotriva lui Pats. Următorul!

Buffalo Bills

Buffalo Bills

 • Cote la Campionatul AFC+3300
 • Cote la Super Bowl LII| ||769+7500

Din punct de vedere statistic, Bills-urile sunt cele mai proaste dintre echipele AFC care au predat cele mai multe puncte pe meci (22,4) și care au punctat cel mai puțin (18,9) . Bills au fost, de asemenea, măturați de Pats, pierzând ambele jocuri cu un scor combinat de 60-19. Bills sunt, de asemenea, fără victorie în Foxborough împotriva lui Brady și a alergatorului lor star, LeSean McCoy suferă de oaccidentare la picior. Va fi nevoie de o accidentare a lui Brady și de un miracol pentru ca Bills să reușească improbabilul.

Sfaturi de pariuri NFL Playoffs 2018

Este una din două moduri de a aborda acest playoff AFC: poți fie merge all-in pe Patrioți. Chiar dacă îți va luamai mult pentru a câștiga mai puțin, pariul împotriva lui Pats pare un efort pierdut. Nu există nicio valoare într-un pariu pierdut. Sau, poți fi un rockstar și poți alege un underdog care să treacă. Luați în considerare doar că Pats nu sunt singura echipă care trebuie învinsă.

Pariurile pot fi făcute în România-friendlypariuri sportive online la discreția dumneavoastră.| ||791

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despreShow de la pauză de la Super Bowl din 2022 are emerging – and from what we can tell, it is going to be quite the performance.

  NFL News - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl 
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.