Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Players with Most Super Bowl Wins
Știri NFL

Jucători NFL cu cele mai multe câștiguri la Super Bowl

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

Doarajunge la Super Bowl este experiența supremă pentru un jucător NFL. Încă de când erau tineri în Pop Warner Football, șiregându-și crampurile și strângându-și casca, acesta a fost visul în fiecare sezon.

Totuși, acelvisul nu poate decât să viseze. devenit realitate pentru două echipe, să spună că sunt participanți la cel mai mare joc de pe planetă. Există o mulțime de jucători care nu vor ajunge niciodată atât de departe fără șansa de a ajunge acolo. Cu toate acestea, ei sunt cei norocoși. Iată o listă dejucători cu cele mai multe titluri de Super Bowl din istoria NFL.

 • Joacă online acum
  Super Bowl 2021 is coming
 • Jucători NFL cu cele mai multe inele de Super Bowl

  Șapte: Tom Brady

  Considerat cel mai bun fundaș din istoria NFL și cum dacă nu ar fi, Brady are șapte inele de Super Bowl în 10 încercări. Partea înfricoșătoare pentru jucătorii adversi este că The GOAT nu încetinește încă. După ce a câștigat șase titluri cu New England Patriots, Brady a câștigat încă unul în primul său sezon cu Tampa Bay Buccaneers.

  Five: Charles Haley

  Haley a fost de faptprimul jucător care a câștigat cinci inele de la Super Bowl. El a câștigat trei dintre ele cu Dallas Cowboys și două cu San Francisco 49ers. Cele două echipe erau rivale uriașe în acea vreme și chiar și CB Deion Sanders a câștigat un Super Bowl cu fiecare echipă.

  Haley a fost selecționată de cinci ori la Pro Bowl și a înregistrat un total de 4,5 sackuri în fiecare dintre ele. acele cinci victorii la Super Bowl. În 2015, Haley a fost inclusă în Pro Football Hall of Fame.

  Patru - 39 de jucători NFL

  Nu vom enumera pe toți cei 39, dar vom evidenția câțiva dintre jucătorii care au avut niște fapte incredibile în Super Bowl care au fost demni de a trece pe această listă:

  Terry Bradshaw, QB | Franco Harris, RB | Lynn Swann, WR

  Cât de buni erau acei Pittsburgh Steelers pe vremea aceea? Într-un interval de șase ani, negru și galben a câștigat patru Super Bowl-uri (1975, 1976, 1979, 1980).Bradshaw, care acum este un comentator TV/star de film/star de reality TV a condus echipa ca fundaș în fiecare dintre cele patru victorii. Acestea ar fi de fapt singurele patru Super Bowl-uri în care a participat.

  Harris a fost MVP-ul Super Bowl IX, care a fost prima dintre cele patru victorii ale sale la Pittsburgh. De asemenea, a marcat prima dată când un afro-american a câștigat premiul Super Bowl MVP. În plus, Harris încă deține recordul de la Super Bowl pentru cele mai multe yarzi prin grabă cu 354, iar cele patru touchdown-uri prin grabă ocupă locul al doilea în istoria jocului.

  Swann a avut un touchdown miraculos. Super Bowl X, pe care mulți oameni reprezintă punctul de cotitură în joc. Mai târziu, avea să câștige MVP-ul în acel joc, așa că recuzită celor care îl numesc un schimbător de joc. În zilele sale de după joc, Swann avea să fie un radiodifuzor de succes, un politician și chiar un director de atletism.

  Joe Montana, QB

  Anterior, l-am menționat pe Brady drept cel mai mare fundas din toate timpurile. Ei bine, aici este al doilea. Înainte caMontana să fie quarterback de succes al echipei San Francisco 49ers, el a jucat la colegiu ca membru al Notre Dame Fighting Irish. Montana ar continua să aibă un record perfect de 4-0 la Super Bowl și a câștigat MVP-ul jocului de trei ori diferite.

  Adam Vinatieri, K

  Vinatieri a fost o parte importantă a carierei lui Brady, servind ca jucător în primele trei dintre cele șapte titluri ale sale la Super Bowl; avea să mai câștige și unul cu Indianapolis Colts. Vinatieri este singurul jucător din istoria Super Bowl-ului care a câștigat jocul mare de două ori cu goluri de teren câștigătoare în finala jocului.

  Matt Millen, LB

  Deși rolul său de director general al Detroit Lions nu a mers atât de bine,Zilele lui Millen au fost mult diferite. În mod uimitor, a câștigat un Super Bowl pentru toate cele trei echipe pentru care a jucat: Oakland Raiders, San Francisco 49ers și Washington Redskins. Millen avea mai târziu să aibă succes ca difuzor și comentator în jocurile NFL.

  Ronnie Lott, S

  Lott este cunoscut ca unul dintre cei mai lovitori notorii din fotbal. În jocul de astăzi, el ar încasa atât de multe penalități de 15 metri și amenzi încât ar fi necesar un al doilea loc de muncă. Lott avea să câștige toate cele patru Super Bowl-uri cu San Francisco 49ers. A avut 63 de interceptări în carieră, a avut 10 apariții la Pro Bowl și șase apariții în prima echipă All-Pro.

  Joe Greene, DT

  „Mean”Joe Greene și marea lui porecla i-au dat putere de stea de-a lungul carierei sale. Cu toate acestea, tipul era o forță de luat în seamă. De-a lungul carierei sale de 12 ani, toți alături de Steelers, Greene a avut 10 apariții la Pro Bowl, cinci selecții pentru prima echipă All-Pro și a câștigat de două ori Jucătorul defensiv al anului NFL.

  Pe măsură ce noi abordareSuper Bowl 56, este timpul să vedeți mai jostopele de pariuri sportive unde puteți paria online și alegeți cel mai bun pentru tine. Vor exista o mulțime depromoții și bonusuri sporite ale caselor de pariuri sportive pentru Super Bowl. Nu le ratați!

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive