Sâmbătă, 14.01.2017 - 15:16 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 14/01/2017 - 15:16 EST

Alegeri NFL: Steelers la Chiefs Point Spread

NFL Picks: Steelers at Chiefs Point Spread

Pittsburgh Steelers la Kansas City Chiefs Odds

Fortunile se pot schimba într-o clipă. Întrebați-i pe Miami Dolphins care l-a pierdut pe QB-ul titular Ryan Tannehill din cauza accidentării în săptămâna 14 și apoi au fost trimiși în extrasezon dupăprevăzutul nostru 30-12 înfrângerea la Heinz Field weekendul trecut . Kansas City încearcă să-și schimbe averea față de Steelers, după ce Chiefs au fost zdrobiți cu 43-14 la Pittsburgh în timpul acțiunii din Săptămâna 4 din NFL 2016.

Quarterbackul Ben Roethlisberger, în zona sa de confort la Ketchup Bottle, a aruncat cinci treceri TD în acel concurs. Kansas City a jucat mai bine de la acea vânătăi în timp ce Chiefs au câștigat zece din următoarele douăsprezece jocuri. Revanșa care se joacă pe stadionul Arrowhead din Missouri a afectat cu siguranță cotele Pittsburgh Steelers de la Kansas City Chiefs la casa de pariuri sportive online William Hill.

Următorul meci al echipei meleKansas City Chiefs|| |672

A couple blinks of an eye was all took for Pittsburgh to put away Miami as WR Antonio Brown and Roethlisberger hooked up for two long TD passed (50 & 60 yards) during the first 9:10 minutes of the game. Heavy doses of RB Le’Veon Bell, who had 167 rushing yards and two TD, was served up to the Dolphins from there. The Steelers a intervenit cu două balonuri forțate și un INT pentru a încheia afacerea. Pittsburgh a câștigat opt ​​meciuri consecutive și sunt explozive după cum poate fi o echipă.

Mulțumită în parte pentru victoria lor cu 37-27 din San Diego, plus înfrângerea cu 24-6 a Oakland Raiders din Denver în fața celor de la Broncos în timpul Acțiunea din săptămâna 17, Chiefs s-au bucurat de o revedere ca cap de serie numărul 2 în AFC weekendul trecut. Învingându-i peRaiders de două ori, în timpul unui sfârșit de sezon 10-2, a ajutat, de asemenea, Kansas City să câștige avantajul pe teren propriu pentru acest concurs crucial. Chiefs au înregistrat un record de 6-2 acasă în acest sezon, înfrângerile venind împotriva Tampa Bay și Tennessee cu un scor identic de 19-17 - asta este lucruri ciudate.

Steelers la Chiefs Prediction

PARIAȚI PITTSBURGH STEELERS +1.5 (-110) ATS LA WILLIAM HILL (Pittsburgh 18-16 Finala)

Following their win over Miami, Pittsburgh was posted as a 1.5 favourite for this contest. However, when Roethlisberger showed up at the postgame press conference wearing a walking boot, the number was flipped and Kansas City became -1.5 point chalk. Despite Big Ben practicing full out all week, the William Hill Casele de pariuri au menținut prețul ATS constant. O parte din motiv este faptul că Big Ben a fost mai productiv acasă (20 TD 5 INT) decât pe drum (9 TD 8 INT) în acest sezon. Apărarea Steelers, care a renunțat la 20,4 PPG, trebuie să-i conțină pe Chiefs TE Travis Kelce.

Ca „manager de joc” Chiefs QB Alex Smith a pasat pentru 3.502 de metri, 15 TD și 8 INT în timpul sezonului regulat. Vremea nefavorabilă care trece prin Kansas City a mutat acest joc de la 1:05 PM ET la 6:20 PM ET și chiar și atunci Mama Natură ar fi putut un impact asupra acestui meci. După ce l-am văzut pe Le’Veon Bell tăind și tăiat Buffalo (236 YD 3 TD) pe o suprafață netedă, în săptămâna 14, un teren zguduitor de la Arrowhead Stadium este ultimul lucru pe care îl doresc sau de care au nevoie Chiefs. Acest lucru se datorează faptului că apărarea KC a permis 121,1 yarzi de urgență pe joc, ceea ce a fost al 26-lea cel mai prost punct din ligă. Principalele sfaturi de pariere în playoff-urile NFL 2017 au fost să te uiți mai întâi la cele două apărări și pe al doilea pe ofensive. Totuși, am schimbat această gândire aici. În timp ce testul nostru ocular le oferă Chiefs un avantaj față de apărarea Steelers, pe hârtie Kansas City a permis 19,4 puncte pe joc, în timp ce Pittsburgh nu a fost departe, permițând 20,4 PPG. Privind aceste echipe în atac, ne place înfricoșătorul grup de trei ai Steelers format din Roethlisberger, Bell și Brown, care au postat 48 de scoruri față de trio-ul de pietoni de la Chiefs, format din Alex Smith, Spencer Ware și Jeremy Maclin și de 20 de TD-uri. Împreună cu sfaturile noastre pentru jocurile Seahawks vs Falcons și Texans vs Patriots, am numit confruntarea

NFL Playoffs 2017 Betting Tips

Within many of our predictions, one our primary NFL 2017 playoffs betting tips has been to look to the two defenses first and the offenses second. We flipped that thinking here though. While our eyeball test gives the Chiefs an edge over the Steelers defense, on paper Kansas City allowed 19.4 points per game while Pittsburgh wasn’t far back allowing 20.4 PPG. Looking at these teams on offense, we like the Steelers fearsome threesome of Roethlisberger, Bell and Brown who posted 48 scores over the Chiefs pedestrian trio of Alex Smith, Spencer Ware and Jeremy Maclin and their 20 TD's. Along with our tips for the Seahawks vs Falcons and Texans vs Patriots games, we called the Packers vs Cowboys care precede acest concurs la 2:40 PM ET duminică, ianuarie 15, 2017.

Cote definitive la Super Bowl 2017

NFL 2017 Super Bowl LI Futures Odds

Aparent în mișcare perpetuă, cotele la Super Bowl 2017 au fluctuat de-a lungul sezonului și chiar în ultimele trei zile, în special la casa de pariuri sportive William Hill. După cum ilustrează tabelul de mai sus, New England și Dallas sunt încă primele două favorite pentru Super Bowl LI, dar, în ultimele 48 de ore, prețulPatriots a scăzut (-168 la -150) în timp ce cotele Cowboys (+450 până la +500) continuă să câștige valoare. Există, de asemenea, o luptă în patru pentru al treilea biban favorit acum, deoarece șoimii, Packers, Steelers și Chiefs sunt toți la egalitate cu un preț de +800 de bani - este matematică care merită descoperită.

Cotele Atlanta au rămas neschimbate, dar prețurile Green Bay (+600) și Pittsburgh (+700) au crescut, în timp ce linia Chiefs (+900) a fost mai mică. Seattle (+900 la +1000) și Houston (+5000 la +8000) completează tabelul de cote futures Elite Eight. În timp ce liniile ajustate reflectă modul în care pariază, ele ar putea indica, de asemenea, că casele de pariuri nivelează terenul, deoarece este posibil să nu fie vândute în trei dintre cele patru meciuri din acest weekend. Vizualizați predicțiile noastreplayoff prin linkurile „Acces rapid” din partea de sus a acestei pagini. Odată ce pariurile dvs. sunt plasate, la casele de pariuri sportive cu cele mai bune cote CSB, urmăriți acțiunea cu tabloul nostru LIVE, deoarece se actualizează continuu în timpul playoff-urilor NFL 2017.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |797
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după Bucs Super Bowl Parade 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barca a echipeiSuper Bowl.