Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?
NFL News

Cine joacă Super Bowl Halftime Show în 2022?

Detalii despreSpectacolul la pauză de la Super Bowl din 2022 apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

În timp ce echipele joacă în Super Bowl șicele mai bune cote la Super Bowl 2022 pe joc sunt încă la câteva săptămâni până la stabilire, casele de pariuri au publicat Cote la Super Bowl 2022, and the NFL has announced cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022.

Detalii despre spectacolul de la pauză Super Bowl LVI

 • Data: 13 februarie , 2022.
 • Ora: TBD (în medie un pic după ora 20:00 EST)
 • Locație: Stadionul SoFi, Inglewood, California

Dacă sunteți întrebându-ne cine joacă spectacolul de pauză de la Super Bowl în 2022 – vă avem acoperit. Programul pentru cea de-a 56-a emisiune Super Bowl Halftime este stabilită, cuDr. Dre, Eminem, Mary J. Bilge, Snoop Dogg și Kendrick Lamar alăturându-se pe scenă în timpul spectacolului. Există, de asemenea, șansa de a li se alătura mai multe vedete pe scenă.

Performanța esteo odă pentru multe dintre cele mai mari vedete rap și hip-hop din ultimii 30 de ani – cu un accent special pe cei născuți în zona Greater Los Angeles.

Pariază pe spectacolul de la jumătatea de timp la Super Bowl

Spectacolul de la pauză de la Super Bowl este grozav din multe motiveSuper Bowl halftime show is great for many reasons. It is unique. It has high production values. It has surprises. But most of all, it is a rare event incorporated into a game that you can bet on.

Halftime show prop bets are based on the artist/artists playing. For example, un pariu popular pentru spectacolul de pauză este ce melodie va juca prima. Deoarece se pare că Dr. Dre este capul de afiș de facto, pariurile de prop disponibile pe joc vor fi probabil o combinație a celor mai mari hituri ale sale (în special cele pe care le are cu Eminem și Snoop Dogg).

The altelePariurile cu prop de la Super Bowl Halftime Show includschimbări de garderobă, lucruri individuale pe care artiștii le pot face și altele pariuri distractive. Anul acesta se simte că am putea avea niște pariuri de prop pe bipuri – deoarece headlinerii din acest an au niște piese cu „limbaj greșit”.

Veți începe să vedeți cote de pariuri de la pauză pentru Super Bowl 2022 după Jocurile din campionatul AFC și NFC. De asemenea,este important de remarcat faptul că, dacă anumite detalii despre pauză devin publice înainte de joc – unele pariuri de prop ar putea fi anulate și rambursate.

Istoria Super Bowl-ului Halftime Show

The Super Bowl Halftime este la fel de vechi ca jocul în sine – datând din Super Bowl I pe 15 ianuarie 1967. Ca și jocul de fotbal, spectacolul Super Halftime a evoluat în ultimii 55 de ani.

Spectacolele timpurii din Super Bowl Halftime au fost făcute de fanfarele universitare (și ocazional însoțite de cântăreți celebri precum Andy Williams). A durat până la începutul anilor 1990 pentru ca spectacolul să evolueze într-o versiune mai apropiată a ceea ce vedem astăzi (cu performanța din 1993 fiind considerată primul spectacol modern de pauză).

Ultimele zece spectacole de pauză de la Super Bowl:

 • Super Bowl LV: The Weeknd, Stadionul Raymond James (Tampa, Florida)
 • Super Bowl LIV: Shakira și Jennifer Lopez, Stadionul Hard Rock (Miami Gardens, Florida)
 • Super Bowl LIII: Maroon 5, Stadionul Mercedes-Benz (Atlanta, Georgia)
 • Super Bowl: LII: Justin Timberlake, Stadionul US Bank (Minneapolis, Minnesota)
 • Super Bowl LI: Lady Gaga, NRG Stadium (Houston, Texas)
 • Super Bowl 50: Coldplay, Levi's Stadium (Santa Clara, California)
 • Super Bowl XLIX: Katy Perry, University of Phoenix Stadium ( Glendale, Arizona)
 • Super Bowl XLVIII: Bruno Mars, Stadionul MetLife (East Rutherford, New Jersey)
 • Super Bowl XLVII: Beyonce, Mercedes-Benz Superdome (New Orleans, Louisiana)
 • Super Bowl XLVI: Madonna, Lucas Oil Stadium (Indianapolis, I ndiana)
 • Publicul pentru Super Bowl atinge adesea vârful în timpul emisiunii de pauză, spectatorii neinteresați de joc se acordă pentru a surprinde spectacolul care durează între 20 și 30 de minute.

Unul interesant. lucru despre spectacolul de pauză – datorită lungimii sale – este că oferă echipelor timp suplimentar pentru a face ajustări în timpul pauzei. Majoritatea echipelor nu au timpul potrivit pentru a-și ajusta planurile de joc deoarecepauza este de doar 12 minute.

Totuși, 30 de minute le oferă antrenorilor timp suplimentar pentru a formula ceva care le poate ajuta echipa în a doua repriză. Este ceva de știut atunci când pariezi live pe a doua jumătate a Super Bowl-ului.

Alte pariuri prop pe Super Bowl

În funcție de locul în care pariezi pe Super Bowl – pauză spectacolul este probabil doar o parte din pariurile interesante disponibile pe joc. Lacele mai bune case de pariuri sportive online din România pe care le analizăm,paritorii vor vedea adesea pariuri distractive pe joc.|| |799

Some props include the colour of the Gatorade dumped on the coach, de câte ori vom vedea o anumită celebritate la televizor și cât timp va dura să cânte imnul național.

Cele mai bune locuri pentru a paria pe NFL

Găsițicele mai bune site-uri de pariuri NFLlaparii în Liga Națională de Fotbal mai jos.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive