$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL's Gambling Sponsors is just the Beginning
NFL News

Sponsorii NFL pentru jocuri de noroc este doar începutul

În timp ce jocurile de noroc devin legalizate în statele de pretutindeni,NFL și-a început incursiunea însporturi, permițândechipelor să se asocieze cu sponsorii de jocuri de noroc.

The Denver Broncos au fost primii care au intrat în el prin parteneriat cu cei trei mari: sporturi fantastice zilnice, pariuri sportive și cazinouri. Deocamdată, aceasta este o garanție, dar acesta ar putea fi începutul ca NFL să devină în cele din urmă o greutate grea cu drepturi depline în peisajul pariurilor sportive în continuă creștere.

"Cum sunt plăcile turnante", ca Michael Scott de | ||662The Office ar spune. După ce a fost atât de notoriu împotriva oricărei forme de jocuri de noroc, inclusiv închiderea convenției de fotbal fantastic a lui Tony Romo,NFL a făcut rapid un 180 și și-a slăbit. politica anti-pariuri și permite sponsorilor de jocuri de noroc.

Nu a fost nevoie deDenver Broncos mult timp să acționeze. Au semnat rapidau semnat o înțelegere cu nu unul, nu doi, ci trei sponsori de jocuri de noroc: FanDuel, BetMGM și Betfred USA Sports (proprietarul Saratoga Casino Black Hawk).

„Există pariuri sportive, există o fantezie zilnică, există cazinouri, deci există o mulțime de aspecte diferite ale acestor afaceri”, a spus Mac Freeman, directorul comercial al celor de la Broncos.

Gambling and sports betting only continue to become more significant as more states continue to lift bans. Cultura pariurilor sportive a fost întotdeauna populară, dar atinge noi cote maxime și NFL vrea să participe la acțiune.

Care ar putea fi cele mai vizibile efecte asupraNFL-ul de intermediere deschis. companii de jocuri de noroc?

De ce NFL permite sponsorizările de jocuri de noroc este primul pas

Banii sunt răspunsul evident. Industriapariuri sportive continuă să crească în fiecare an, iarlegalizarea continuă va ajuta doar.

The NFL already made Caesars Entertainment Corporation its primul sponsor oficial al cazinoului. Deciechipe de activare precum Broncos || |704to feature gambling sponsors este rudimentar. Dar poate merge câțiva pași mai departe.

Când Broncosau semnat o înțelegere cu BetMGM o parte a contractului urma să includă saloane de pariuri la Mile High.

 

„Am vrut să punem amprenta noastră distinctivă asupra experienței Broncos”, a declarat Matt Prevost, directorul de marketing al BetMGM. „Am vrut să oferim fanilor un loc în care să se implice în conținut și, de asemenea, o zonă în care putem oferi educație pentru ceea ce este o nouă industrie și un nou concept pentru mulți consumatori.”
 
The BetMGM Lounge va înlocui spațiul Tavern At Mile High de la nivelul 1 al stadionului. Fanii trebuie să aibă cel puțin 21 de ani pentru a intra. Lounge va oferi cote live, un bar cu servicii complete și asistență cu aplicația mobilă BetMGM.
 
Alte state cu echipe NFL care au | ||725legalized sports betting include Washington, Indiana, and Pennsylvania pentru a numi câteva. Atât New York, cât și New Jersey s-au legalizat.

Cum pot afecta pariurile sportive NFL

The adăugarea pariurilor sportive și a sponsorilor cazinourilor va oferi NFL mai multe fluxuri de venituri și deschide o nouă cale. Pariurile sportive fac ca vizionarea sporturilor să fie mai intrigantă și oferirea fanilor această abilitate de a paria deschide mai multe posibilități.

Acesteposibilități sunt deschise și toate bazate pe speculații. Dar cert este că liga, sportul și toți cei implicați vor fi afectați într-un fel.

Cum impactează fotbalul

Pariurile sportive au fost mult timp considerate tabu în lumea sportului din cauza istoriei sale de corupție. Au existat numeroase incidente de aranjare a meciurilor cu fotbalul începând din 1906, cuScandalul de pariuri Canton Bulldogs-Massillon Tigers.

Alte scandaluri de pariuri au dispărut. prin NFL cum ar fi Jocul de campionat NFL din 1946, care i-a văzut pe mai mulți condamnați pentru luare de mită. Dar, în comparație cu alte sporturi precum fotbalul și baseballul, fotbalul, în special din partea NFL, a fost foarte curat.

Frica de aranjare a meciurilor și alte scandaluri de pariuri vor apărea mereu. , dar jucătorii, antrenorii și proprietarii de echipe au toți prea multe de pierdut, iar arbitrii NFL, deși au impact asupra jocului, ar fi mai greu forțați să stabilească un rezultat decât un arbitru NBA sau de fotbal.

Cum afectează jucătorii

Jucătorii de la NFL acum câștigă destui bani pentru a râde cu nonșalanță câteva mii pentru a „arunca” un joc. Chiar și kickers, celălalt jucător din afara fundașului care are un impact considerabil asupra jocului, câștigă minim jumătate de milion.

Îngrijorareaar trebui să provină din modul în care NFLPA poate negocia cu împărțirea veniturilor dacă și când NFL primește o reducere din banii obținuți din pariurile sportive. Se spune că pariurile la fotbal sub masă câștigăaproape 100 de miliarde de dolariîn fiecare an.

The NFL și jucătorii săi care obțin o parte din aceste profituri ar putea însemna creșteri ale plafoanelor salariale și salarii mai mari pentru jucători în cel mai bun scenariu .

Cum afectează fanii

The fanii sunt printre câștigători în această ofertă, deoarece vor avea și mai mult acces la resursele de pariuri din afaracaselor de pariuri sportive online și a cazinourilor locale (care nu includ pariurile sportive).

  Vezi toate pariurile sportive Site-uri

  Oferirea fanilor un hub precum BetMGM Lounge este ademenitoare și ar putea ajuta la construirea unei comunități strânse printre pariorii sportivi. De asemenea, face pariurile sportive mai accesibile și ar fi primitoare pentru jucătorii ocazionali.

  O problemă care ar putea apărea ar fi „contribuția” NFL la jocurile de noroc cu probleme. Ca toate vicii,pariurile sportive sunt cel mai bine ținute într-un ritm controlat și chiar dacă doar un procent mic de pariori dezvoltă un obicei prost, asta ar face un ochi negru pentru toți cei implicați. .

  Cum afectează viitorul NFL

  Pariurile sportive sunt în creștere și nu vor încetini prea curând. NFL și alte ligi sportive profesioniste datorează o parte din creșterea continuă pariurilor sportive. Acum că va deveni mai vizibil, ar trebui să existe mai multe oportunități de a comercializa și de a inova.

  Afișarea deschisă a cazinourilor este un pas mic în „promovarea” jocurilor de noroc de la NFL. În câteva sezoane, liga va deveni unul dintre liderii gigantului pariurilor sportive de miliarde de dolari.