Vri 27.04.2018 - 04:34 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 27/04/2018 - 04:34 EDT

Schipa NFL: Clasificarea puternică a perspectivelor QB și a echipelor lor

NFL Draft: Power Ranking the QB Prospects and Their Teams

Top 5 Perspective QB și succes cu Echipe

The NFL fundaș este cea mai grea poziție din toate sporturile așa că atunci când ai nu unul, nu doi, ci cinci potențiali de calitate, mai bine al naibii de bine ia-le în prima rundă. Așa s-a întâmplat în draftul NFL 2018, când cinci fundași au intrat în primele 32 de alegeri. Ne uităm la fiecare și le analizăm viitorul apropiat și șansa de succes cu echipele lor respective (cote prinSportsInteraction).

5. Lamar Jackson (Baltimore Ravens)

Șansele Ravens de a câștiga Super Bowl: +5000
Șansele Ravens de a câștiga NFC West:  +425

A fost o așteptare lungă pentru câștigătorul Trofeului Heisman 2016, dar Lamar Jackson a încheiat cu cea mai bună franciză dintre cei cinci potențiali.Baltimore Ravens s-au schimbat pentru a lua a 32-a alegere a Eagles și l-au recrutat pe Louisville Cardinal. Mulți experți nu pot decide cu privire la rolul său în NFL, unii chiar sugerând că ar trebui să treacă la receptor lat.

Ca parte a Ravens, Jackson nu va fi grăbit să preia frâiele, deoarece Joe Flacco este apelantul de semnal al echipei. Dar dacă dezvoltarea lui Jackson se mută mai repede decât era anticipat, el ar putea conduce Ravens cu normă întreagă de îndată ce sezonul următor.

Jackson este cel mai talentat din punct de vedere atletic dintre cei cinci perspective. Este cel mai mobil și are o rachetă, dar acuratețea și luarea deciziilor pe teren sunt foarte suspecte. El este un proiect major deocamdată și probabil că nu va vedea timp de joc în acest an.

4. Josh Rosen (Arizona Cardinals)

Josh Rosen

Șansele Cardinalilor de a câștiga Super Bowl: +6600
Șansele Cardinalilor de a câștiga NFC West:  +1000

Ați vizionat vreodată Draft Day? Filmul din 2014, care îl are în rolul principal, Kevin Costner, a fost despre el ca director general al celor de la Browns, care omite la alegerea QB-ului promis, Bo Callahan din cauza unei întrebări: „Câți dintre colegii tăi au participat la petrecerea ta?” Nimeni nu a făcut-o.

Josh Rosen este Bo Callahan. Pe hârtie, el are toate instrumentele pentru a fi cel mai bun fundaș al grupului: IQ mare de fotbal, un braț cu laser și este un pasager natural de buzunar. Dar apoi mai sunt intangibilele lui: lipsa percepută de conducere, lipsa dăruirii și lipsa durabilității.

Într-un NFC West extrem de competitiv,Arizona Cardinals vor fi probabil locuitorii pivniței, iar puștiul de la UCLA trebuie să se ridice și să facă mai mult decât să se descurce mai departe. talent: trebuie să câștige vestiarul și să fie lider. O întrebare dură și dacă există ceva ce nu poate rezolva coaching-ul, aceasta este atitudinea.

3. Josh Allen (Buffalo Bills)

Bills șanse de câștig la Super Bowl:+6600
Bills Șanse de câștig AFC Est:  +1200

Cultura ultrajului nu a putut ucide stocul lui Josh Allen. A apărut știrea că a postat pe Twitter niște lucruri insensibile din punct de vedere rasial când avea 15 ani, dar s-a descurcat cu echilibru, recunoscându-le. El a arătat caracterul potrivit unui viitor lider al unei francize care are nevoie de speranță, deoarece Buffalo Bills nu au câștigat niciun joc din playoff din 1995, aproape cu un an înainte ca Allen să se nască!

Allen este crud și s-a aruncat prost cu Wyoming într-o conferință slabă, dar are instrumentele fizice pentru a fi un fundaș în franciză: dimensiunea, forța brațului și mobilitatea. Forța și duritatea brațului lui vor fi cele mai utile, mai ales jucând pe câmpurile înghețate din Buffalo, iar atitudinea lui de muncitor se va potrivi perfect cu Bills Mafia.

Mulți îl compară cu Allen cu Matthew Stafford, de la Detroit Lions și cu puternicul lui. etica muncii, s-ar putea să se apropie de promisiune dacă nu devine și mai bun.

2. Baker Mayfield (Cleveland Browns)

Cote Jets de a câștiga Super Bowl: +7500
Cote Jets de a câștiga AFC North:  +900

Ultima dată cândCleveland Browns au ales primul într-un draft bogat de fundas, l-au luat pe Tim Couch, care a devenit unul dintre cele mai mari busturi din istoria NFL. Pentru fanii torturați, sperăm că istoria nu se repetă. Dar toate semnele indică faptul că Mayfield este cel puțin un fundaș titular decent.

Produsul Oklahoma State are o capacitate excepțională de fundaș. Este inteligent, precis și mobil. Are capacitatea de a extinde jocurile chiar și atunci când linia sa se zboară, ceea ce ar fi esențial pentru AFC North, o divizie care a fost încărcată istoric cu arbitri defensivi feroce.

Mulți îl compară pe Mayfield cu Russell Wilson, dar Mayfield are un pic mai mult foc în el. Această natură competitivă va fi uriașă, deoarece are sarcina aproape imposibilă de a revigora cea mai proastă franciză a sporturilor profesionale.

1. Sam Darnold (New York Jets)

Darnold

Cote Jets de a câștiga Super Bowl: +15000
Cote Jets de a câștiga AFC Est: +1000

Perspectiva consensuală de prim fundaș va fi în frunte pe cea mai mare piață a fotbalului. Darnold a spus că nu merge la Browns și și-a îndeplinit dorința de a se alătura New York Jets în schimb. Troianul USC bifează aproape toate căsuțele ca un fundaș de calitate: precizie bună, IQ mare la fotbal și etica în muncă.

Darnold poate să nu aibă cel mai înalt plafon dintre potențiali, dar el are cel mai înalt etaj. În cel mai rău caz, Jets primește un fundaș care va începe și va fi un pivot de încredere. Jets au lipsit din punct de vedere istoric în poziție, așa că ștacheta este scăzută pentru Darnold. A avea câteva sezoane de Pro Bowl ar fi mai mult decât un succes trezitor și ar trebui să se întâmple o întoarcere în playoff dacă restul echipei este susținut.

Bandeți pe Darnold pentru a avea cel mai bun sezon de începători dintre cei cinci fundași de pe această listă.

Cele mai bune pariuri sportive din România pentru NFL Football

Sezonul de fotbal poate fi departe, dar România rămâne concentrată mai ales după draftul NFL. Noii fundași dau speranță echipelor și va fi multă acțiune cu casele de pariuri online deschise pentru România. Citițirecenzii pentru a afla mai multe despre fiecare.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1307
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.