Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Joi, 11.01.2018 - 07:50 EST

Playoff-ul divizional NFL Cele mai mari supărări din istorie

NFL Divisional Playoffs Greatest Upsets in History

Runda divizională aduce adesea momente șocante

Divizia Rundaplayoff-urile NFL aduce o mulțime de intrigi, deoarece baza este construită pentru asta. Pe de o parte, aveți patru echipe care au fost primele 2 echipe în conferințele lor respective, odihnite și jucate acasă, așteptate să avanseze cu ușurință împotriva echipelor care s-au chinuit adesea să ajungă în playoff și nu au avut o săptămână. oprit peste luni. Dar este ceva de spus despre a fi „testat în luptă” și a scoate nervii din playoff în timpul Wildcard Weekend și a câștiga pentru aceste echipe vizitatoare, deoarece aproape în fiecare an vedem cel puțin unul dintre ei câștigând în Weekend-ul Divisional. Această rundă este într-adevăr despre dezbaterea clasică „odihnă vs rugină” pentru echipele de acasă.


Runda divizională AFC 1996

Jacksonville Jaguars 30-27 victorie împotriva capului de serie Denver Broncos


Clasarea supărărilor din playoff-urile NFL tind să fie oarecum subiective și dure și, deși aceste tipuri de liste nu sunt pentru care sunt aici, există o mână de jocuri din Divizie care tind să se claseze acolo în Topul majorității oamenilor. 10 dintre cele mai mari supărări din playoff atunci când elimini jocurile Super Bowl din ecuație. Să aruncăm o privire la câteva:

Acesta este primul joc pe care mulți îl vor indica atunci când vorbesc despre supărări din runda divizională, deoarece Jags erau abia la al doilea an de existență ca franciză și erau de așteptat să să fii sacrificat în Denver. Amintiți-vă că asta se întâmplă cu un an înainte ca Broncos să câștige Super Bowl-uri consecutive în 1997 și 1998, iar când asculți băieții din acele echipe vorbind despre acea epocă, mulți dintre ei vor spune că echipa lor din 1996 a fost cel mai bun din grup.

Denver a fost un favorit de -14 în acest joc și l-a deschis în mod dominant cu două touchdown-uri în primul sfert. Dar un XP blocat pe primul și o încercare nereușită de 2 puncte la a doua a făcut-o doar un avantaj de 12-0 și atunci întregul joc sa inversat. Jacksonville a continuat să obțină 23 de puncte fără răspuns pentru a-și construi un avans important și a reușit să se mențină pentru victoria cu 30-27.

A fost un șocant în toate sensurile cuvântului, ca antrenor principal. Tom Coughlin și-a anunțat prezența pe scena NFL cu această victorie înainte de a găsi și mai mult succes câțiva ani mai târziu cuJacksonville (înfrângerea meciului din campionatul AFC din 1999) și în cele din urmă două titluri de Super Bowl. cu Eli Manning și New York Giants în anii 2000. De fapt, ambele victorii ale lui Coughlin SB au venit într-un mod foarte supărat față de Noua Anglie - inclusiv încheierea sezonului perfect al Patrioților în 2007 - și bazele acestor supărări șocante au fost puse în 1996 cu echipa sa din Jackonsville.


Runda Diviziei AFC 1983

Seattle Seahawks 27-20 victorie împotriva #1 Miami Dolphins

1983 AFC Divisional Round


Miami a fost campioana AFC în 1983 și a terminat cu cel mai bun record de conferință la 12-4 SU. Au câștigat cele mai multe victorii, cu începătorul QB Dan Marino în centru și știm cu toții cum a ieșit cariera lui. Dar chiar și cu un începător în centru, Miami a fost mare favorită acasă împotriva unei organizații Seahawks care își făcea prima apariție în playoff ca franciză. Sună cunoscut?

Păbușirea Miami în acest joc - așa cum se întâmplă de obicei cu aceste mari supărări - a fost greșeli și pierderi de afaceri. Delfinii au tusit mingea de cinci ori în acest concurs, iar Seattle s-a sprijinit pe jocul lor de alergare pentru a scurta jocul și, în cele din urmă, a câștiga. Dar acest joc a fost mai mult despre munca de sufocare a lui Miami, deoarece a fost singura pierdere în playoff pentru ei în afara aparițiilor la Super Bowl pe o perioadă de trei ani. Ei au participat la Super Bowl atât în ​​1982, cât și în 1984.


Runda Diviziei AFC 2005

Pittsburgh Steelers Victoria 21-18 împotriva Indianapolis Colts nr. 1

2005 AFC Divisional Round


2005 a fost ar trebui să fie încoronarea lui Peyton Manning cu primul său titlu de Super Bowl, deoarece el și Colts au mers cu 13-0 SU pentru a începe anul înainte de a începe să-și odihnească băieții pentru postseason, terminând cu 14-2 SU. Nimeni nu putea concura cu adevărat cu Colts atunci când erau tot anul, dar au venit Pittsburgh Steelers, cap de serie al 6-lea în acest joc, iar marca lor fizică de fotbal a fost prea mult pentru Colts cu mintea fine.

Pittsburgh| ||704 jumped out to a 14-3 lead at the break, bumped it up to 21-3 in the 2nd half and then had to withstand a furious rally from Manning and company in the 4th. With Pittsburgh up by three late, QB Big Ben had to make a TD saving tackle on a Steelers fumble and then left it up to the defense as Indy's kicker - who was dominant all year long - missed a FG try to send the game to OT. Manning's coronation would come the following year with a Super Bowl win.


Alte supărări uriașe ale rundei NFL Divisionale de la NFC

  • Divizia NFC 1979: LA Rams 21-19 vs Dallas Cowboys
  • Divizia NFC 1970: San Francisco 49ers 17-14 vs Minnesota Vikings
  • Divizia NFC 1987: Minnesota Vikings 36-24 vs San Francisco 49ers

Vom avea mai multe momente șocante În magazin săptămâna aceasta?

Versiunea 2017-18 a rundei diviziale NFL s-ar putea să nu fie diferită, deoarece avem niște diferențe mari de puncte înAFC| ||722 games and some surprising numbers over in the NFC. New England and Pittsburgh are the top two seeds in the AFC and are each laying more than a TD on their current spreads which puts them in the unenviable position of possibly ending up on this list next year should they lose. 

ÎnNFC, avem NFL pe primul loc, deoarece Philadelphia Eagles este primul cap de serie, plin de accidentări, Philadelphia Eagles. să fie un defavorabil acasă în runda diviziei, în timp ce Vikingii din Minnesota, numărul 2, pun 4 puncte împotriva New Orleans. Există suport pentru ambele părți în fiecare dintre aceste jocuri și, în acest caz, este puțin probabil ca, indiferent cine câștigă, să vedem vreunul dintre aceste jocuri NFC să facă o listă ca aceasta în viitor.

Deci, dacă Sunt supărări șocante pe care le căutați săptămâna aceasta în NFL, rămâneți la jocurile AFC, deoarece avem două echipe din Divizia de Sud AFC - Jacksonville și Tennessee - care caută să facă zgomot și să ajungă în runda următoare. Cele două organizații s-au întâlnit de fapt în meciul din Campionatul AFC din 1999, când Tom Coughlin era încă la Jacksonville - așa cum este încă o dată în acest an - când cele trei înfrângeri ale Jacksonville pentru întregul sezon 1999 au venit toate împotriva Tennessee, finalul fiind acel meci pentru titlul AFC. .

Ambele aceste echipe vor trebui să scoată ceva șocant pentru a face ca asta să se întâmple din nou, dar istoria ne spune să ne așteptăm la neașteptat în timpul rundei diviziale a playoff-urilor NFL în fiecare an și anul acesta nu ar putea fi diferit. . Rămâneți la curent cu România Sports Betting și bucurați-vă deSelecțiile postseason NFL!

Rezultate / ProgrameNFL

Category : NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Spectacol de pauză Super Bowl apar – și din ceea ce putem spune, va fi o performanță destul de mare.

NFL News| ||810 - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl 
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al unei NFL cariera jucătorului. Mulți jucători nici măcar nu ajung la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.