Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Divisional Playoffs 2019 - Expect More Upsets

Playoff-uri NFL Divisional 2019 - Așteptați-vă la mai multe supărări

Este cel mai bun moment al anului pentru NFL. Playoff-urile Wild Card oferite dar un gust despre cât de interesant și de aproape poate deveniPlayoff-urile NFL. Weekendul acesta ar trebui să prezinte mai mult la fel, dar cu fotbal mai bun.Cotele NFL indică faptul că jocurile nu vor fi la fel de apropiate, dar asta lasă doar mai mult loc pentru supărări epice.

Oferim o listă a fiecărei confruntări cu cele mai bune alegeri de pariuri.

Cote NFL Divisional Playoffs - Alegeri

Indianapolis Colts @ Kansas City Chiefs

Colts Chiefs

Cele mai tari echipa din NFL se îndreaptă către Arrowhead Stadium pentru a se confrunta cu cea mai tare infracțiune. Colts au pierdut o singură dată în ultimele 11 jocuri și sunt4-1 pe drum. Andrew Luck a fost magnific pentru Indianapolis și în sfârșit are ajutor de ambele părți ale mingii. Aceasta este cea mai bună echipă Colts din peste un deceniu.

Chiefs au scorul de 7-1 acasă și au cea mai bună atac de pasă datorită lui Patrick Mahomes.Dar ei au fost răi din punct de vedere istoric acasă în playoff. Einu au câștigat niciun meci din playoff acasă din 1993 (0-6 de atunci). Antrenorul Andy Reid are doar 1-5 în playoff-ul cu Chiefs.

Acest lucru indică un alt joc dezamăgitor pentru Chiefs. Colts sunt mult mai buni în apărare, mai experimentați la fundaș și sunt o echipă grozavă de drum.

Indianapolis Colts Pentru a câștiga
+185
Sports Interaction

Dallas Cowboys @ Los Angeles Rams

Rams Cowboys

După ce au câștigat acasă împotriva lui Seattle, Cowboys călătoresc la Los Angeles pentru a înfrunta cea mai explozivă infracțiune a NFC. Apărarea lui Dallaslocul a opta (20,35 puncte permise pe meci) va avea mâinile pline împotriva lui Rams, care suntcea mai bună echipă ofensivă acasă (37,1 puncte pe joc).

The Rams are 7-1 la Coliseum, dar numai3-3-2 împotriva spread-ului (1-3-1 în ultimul lor cinci). Los Angeles s-a răcit considerabil de la jumătatea sezonului. Infracțiunea lor a stagnat și alerga înapoiTodd Gurley II este lovit.

Acesta este momentul perfect pentru Dallas să-l înfrunte pe Rams.Dak Prescott și atacul poate genera puncte atunci când are nevoie, iar apărarea va limita ceea ce pot face Rams în atac.

Dallas Cowboys +7.0 Împotriva răspândirii
-105
Sports Interaction

Los Angeles Chargers @ New England Patriots

Pats Chargers

Va ficea mai bună echipă de drum a NFL din Chargers (8-1) sau cea mai bună echipă de acasă a NFL din Patriots (8-0) ieșind învingător?Philip Rivers este un potențial membru al Hall of Fame, dar nu a făcut niciodată două lucruri: să câștige unSuper Bowl și învinge New England Patriots la Foxborough (0-4).

Există prima dată pentru tot. Aceasta este cea mai bună echipă de la Chargers pe care Rivers a condus-o, iar Patrioții sunt vulnerabili, deoarece ofensiva lor nu arată la fel de stelară ca în anii precedenți. Chargers sunt clasificația patra la abaterea rutieră (27,2 puncte pe joc) și au un fundaș cu ambreiaj și apărare.

Rivers va da maimuța de pe el. înapoi la un moment dat. Acum este șansa lui. Cu o apărare de elită prin pasă și o înclinație pentru jocurile mari, Chargers îi vor șoca pe Patrioți.

Los Angeles Chargers Pentru a câștiga
+170
Sports Interaction

Philadelphia Eagles @ New Orleans Saints

Saints Eagles

Sean Payton iar Sfinții suntneînvinși la Superdome (5-0) în playoff. Îi întâmpină campionii apărării care arată ca „echipa destinului” după ce au luat o pauză împotriva Ursilor. New Orleans are scorul de 6-2 acasă în acest sezon, dar numai4-4 ATS.

Apărarea Eagles a jucat slab la Chicago și sunt de elită la oprirea alergării, ceea ce New Orleans se bazează pe. În ciuda faptului că a fost doar 1-4 în ultimele lor cinci jocuri la Superdome, este greu să pariezi împotriva Philadelphiei, care are priceperea și personalul pentru a face orice joc unul apropiat.

New Orleans ar trebui să iasă învingător, dar acoperind. opt puncte este o propunere instabilă. În schimb, Eagles vor face din acest alt joc cu un scor, cu o șansă solidă de supărare.

Philadelphia Eagles +8.0 Against the Spread
-105
Sports Interaction

Pariază pe fotbal NFL

De aceea fotbalul NFL este neînvins pe liniile de pariere: paritate. Este cel mai puțin previzibil dintre cele patru mari sporturi nord-americane, ceea ce îl face o alegere de top atât pentru jucătorii ocazionali, cât și pentru cei experimentați. În plus, face jocurile și mai interesante.

Românii iubescplayoff-urile NFL la fel de mult pe cât le place să parieze pe online sportsbooks, care oferă oferte extinse de înscriere și linii mult mai bune decât loteriile locale. Înscrierea este ușoară și cu asistență pentru clienți nonstop și site-uri pentru desktop și mobile accesibile, nu există un moment mai potrivit pentru a începe să jucați.

Iată un ghid rapid despre cele mai bune case de pariuri sportive disponibile. Citiți recenziile noastre: 

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive