Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Crypto Super Bowl LVI Commercials are Coming
Știri NFL

Vin reclamele Crypto Super Bowl LVI

Când pornițiSuper Bowl pe 13 februarie – așteptați să vedeți e ceva nou – cel puțin uncryptocurrency commercel.

Întotdeauna sunt multe de iubit la Super Bowl. Fie că este vorba de cote excelente de pariere pentru câștigătorul Super Bowl 56, elemente de recuzită distractive/intrigante, pauză care stârnește mereu dezbateri a doua zi sau special făcută reclamă pentru joc. Apropo de reclame, împreună cu reclamele la bere și camioane cu care suntem obișnuiți, anul acestaReclamele Crypto Super Bowl LVI vin.

Super Bowl la Caracteristică Reclame Cryptocurrency

Anul acesta vom primi primul nostru anunț Super Crypto (sau eventual reclame) de la diferite companii de criptomonede. Deși nu știm încă prea multe despre ce va difuza în timpul difuzării Super Bowl,FTX a anunțat că intenționează să difuzeze o reclamă de 30 de secunde în timpul jocului.

FTX – cine va cheltui6,5 milioane USD pentru anunț – este unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume. Sunt un schimb popular în Statele Unite (sub FTX.US) și în multe alte țări pentru cumpărarea și schimbul de Bitcoin și alte criptomonede.

Criptomonede – cum ar fiparii pe NFL la cele mai bune case de pariuri sportive din România – au explodat în popularitate în ultimii ani. Multă vreme, produsul a fost destul de limitat.Unul dintre primele locuri care a acceptat-o ​​ca formă de plată a fost pariurile sportive online. Multe dintrecele mai bune case de pariuri sportive online Bitcoin din 2021au acceptat efectiv ca plată de mulți ani și oferă diferite recompense și promoții pentru utilizatorii care îl folosesc pentru a-și finanța conturile de pariuri.| ||689

 • Bet with Bitcoin
  Cele mai bune site-uri de pariuri Bitcoin
 • Întrucât o companie își anunță planurile de a difuza o reclamă în timpul Super Bowl-ului, probabil că este mai mult urmată de propria lor companie reclame pentru cripto Super Bowl.Super Bowl produce cea mai mare audiență din Statele Unite în fiecare an. Chiar și în România, se clasează frecvent ca programul cel mai vizionat (deși un Joc cu medalia de aur în România la Jocurile Olimpice este probabil să-și depășească cifrele în 2022).

  După Super Bowl,we will learn the details of the success of the commercial. Majoritatea valorilor măsoară acum căutările Google, afișările și alte analize pe internet. Chiar dacă nu merge așa cum speră FTX, 6,5 milioane de dolari pentru o companie evaluată recent la 25 de miliarde de dolari sunt arahide.

  Athletes NFL Partnership with Crypto Companies

  Multe criptomonede și schimburi sunt parteneriate cu sportivi – inclusiv câteva vedete din NFL.FTX a încheiat o înțelegere cu Tom Brady, de șapte ori Super Bowl – care ar putea oferi un indiciu la ceea ce ne putem aștepta de la reclama pentru Super Bowl.

 • Joacă online acum
  Pariază pe Super Bowl LVI
 • FTX are multe alte parteneriate în lumea atletică în afara lui Tom Brady. Ei au preluat recent drepturile de denumire ale arenei de acasă a lui Miami Heat – caredin iunie 2021 se numește FTX Arena. De asemenea, au colaborat cu MLB și cu organizația de eSports Team SoloMid.

  FTX nu este singura companie cripto care colaborează cu sportivi și ligi. Crytpo.com are oferte masive de 275 de milioane de dolari cu Formula 1 și UFC.

  A câțiva sportivi iau chiar și câțiva dintre salariile lor în Bitcoin. Trevor Lawrence – prima alegere generală din 2021 – și-a acceptat bonusul de semnare în Bitcoin. De acum înainte, Saquon Barkley își ia toate veniturile din aval în Bitcoin.

  NFL interzice echipelor să colaboreze cu criptomonede

  În timp ce reclamele Super Bowl vin pentru cripto, NFL nu este .NFL a interzis echipelor să colaboreze cu orice criptomonedă, piață cripto, companii blockchain și jetoane nefungibile. De ce? Doar cei din interior știu.

  Desigur, lucrurile se pot schimba.NFL obișnuia să interzică publicitatea și parteneriatele cu alcoolul. Ei au fost, de asemenea, multă vreme, unul dintre cei mai mari lobby-uri împotriva pariurilor sportive din Statele Unite. Odată ce au realizat că este mai bine pentru rezultatul final, să permită echipelor – și ligii în ansamblu – să semneze contracte cu companii și produse, ei vor permite acest lucru.

  Super Bowl LVI Detalii și fapte|| |772

  While the Super Bowl matchup is months away – we know just about everything else we trebuie să știm despre Big Game.

  • Super Bowl-ul din acest an este programat pentru13 februarie 2022. Deoarece NFL a adăugat o săptămână la sezon, aceasta este cea mai recentă din anul în care a fost jucat Super Bowl.
  • Meciul are loc peSoFi Stadium în Los Angeles, California. Super Bowl LV a fost anunțat inițial pentru SoFi Stadium. Cu toate acestea, din cauza întârzierilor în construcție, ei nu au găzduit jocul.
  • Jocul va fi difuzat pe NBC și Peacock în Statele Unite șipe CTV și TSN în România. Spectacolul de la jumătatea timpului din acest an îi va prezenta pe Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Snoop Dogg.

  Unde să pariezi pe NFL și Super Bowl?

  Find the cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe NFL – inclusiv Super Bowl LVI – mai jos. Utilizatorii noi care se alătură prin linkurile de mai jos pot primi unbonus exclusiv de bun venit, pe care îl puteți folosi pentru a paria pe fiecare joc NFL, de la presezon până la Super Bowl.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive