#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Conference Futures

Viitorii conferinței NFL

Chiar și după o pierdere în săptămâna 2, New England Patriots rămân favoriți pentru a reprezenta AFC în Super Bowl. Los Angeles Rams sunt acum favoriții pentru a reprezenta NFC. Deși o revanșă de la Super Bowl XXXVI este cea mai bună opțiune de pariere pe parcursul a două săptămâni din sezonul NFL, există alte francize care fac cazuri legitime că vor fi ultima echipă care va rămâne în picioare de la Conferința lor, la sfârșitul lunii ianuarie.

Viitorii conferinței NFL

Temutul 0-2 Start

Deși este dificil să excludeți orice echipă după doar două săptămâni (cu excepția Buffalo Bills, nu pariați pe Bills), un început de sezon cu 0-2 scade semnificativ șansele unei echipe de a face postsezon. Între 2007 și 2017,91 de echipe au început cu 0-2. Din cele 91 de echipe, zece au ajuns în playoff.

Din cele zece echipe care au ajuns în playoff, doar două au avansat până la campionatul conferinței (New York Giants 2007 și Indianapolis Colts 2014), și doar Giants și-au reprezentat conferința în Super Bowl.|| |680

While you rarely want to rule out teams after only two weeks, the seven teams to start this season 0-2 are historically speaking bad wagers. Avoid betting on these teams and focus on the six teams below when wagering on Viitoarele conferinței NFL. 

Cel mai bun pariu pentru a câștiga AFC: New England Patriots ( +275)

Chiar și după ce au pierdut destul de ușor în fața Jacksonville Jaguars,New England Patriots rămân cel mai bun pariu pentru a câștiga AFC. Patrioții au jucat în șapte meciuri consecutive din campionatul AFC, câștigând patru.

Cele șapte apariții consecutive sunt peste zece francize AFC pe care le-au făcut în întreaga lor existență.

Nivelul de succes susținut în New England este prea mult pentru a paria. Până când Tom Brady și Bill Belichick arată un motiv pentru care nu pot câștiga, ei sunt cel mai bun pariu pentru a câștiga.

Jacksonville Jaguars (+400)

Dacă Blake Bortles mai poate organiza câteva jocuri, așa cum a făcut în Săptămâna 2 (377 de yarzi prin pase și patru aterizări), atunci || |Jacksonville Jaguars i-ar putea înlocui pe Patrioți ca cel mai bun pariu pentru a reprezenta AFC în Super Bowl. Chiar dacă Bortles este doar media în ligă în acest sezon, Jaguarii au cea mai bună apărare din AFC.

The Jaguarii au avut șase jucători de la Pro Bowl în apărare sezonul trecut (trei așinieri defensivi, doi fundași defensivi și un fundaș). La începutul sezonului, apărarea lor arată la fel de bine ca și sezonul trecut.

Dacă pot profita de avantajul terenului de acasă pentru playoff-urile din acest an, Jaguarii pot face primul lor Super Bowl din istoria francizei.

Los Angeles Chargers (+900)

Chiar dacăLos Angeles Chargers este probabil să-și înceapă sezonul 1-2 , odată ce echipa îl recuperează pe Joey Bosa de la accidentare, are cele mai puține găuri din orice listă AFC.

Spre deosebire de Eli Manning și Ben Roethlisberger, Philip Rivers rămâne în plină expansiune, înregistrând 680 de yarzi de trecere, șase TD-uri și un rating de 119,1 de fundaș.

Dacă Rivers poate continua să aducă cifre puternice, Chargers sunt una dintre cele mai bune infracțiuni din ligă.

Apărarea ar trebui să se rotunjească în formă pe parcursul sezonului. Chargers au fost o unitate defensivă de top cinci în 2017.  Așa cum am menționat mai devreme, odată ce Joey Bosa se întoarce, Chargers au o listă completă, capabilă să stea cu oricine din AFC. Atâta timp cât rănile nu îi afectează pe Chargers, aceștia au șansa de a face din francize primul Super Bowl din 25 de ani.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Cel mai bun pariu pentru a câștiga NFC : Los Angeles Rams (+330)

  De-a lungul a două săptămâni din sezonul NFL, este greu de argumentat că vreo echipă din NFL arată mai bine decâtLos Angeles Rams. În timp ce competiția lor pentru a începe anul era pietonală (Oakland Raiders și Arizona Cardinals), ei s-au ocupat de afaceri, câștigând fiecare joc cu 20 de puncte sau mai mult.

  Berbecii par să se îmbunătățească doar pe parcursul sezonului. „Jucătorul ofensiv al anului” în regulă

  Todd Gurley tocmai a atins mingea de 45 de ori în două jocuri, dar are deja patru touchdown-uri.

  Apărarea pentru Rams arată la fel de bine ca infracțiune. Grupul permite un minim de 6,5 puncte pe meci în primele două jocuri.Asta cu Aaron Donald care nu a jucat tot presezonul. Așteptați-vă că Rams va continua să se îmbunătățească în acest sezon și să intre în playoff ca echipă care va învinge în NFC.

  Minnesota Vikings (+450)

  Două jocuri în era Kirk Cousins ​​șiMinnesota Vikings arată de parcă ar avea un o imagine realistă de a reprezenta NFC în Super Bowl.Cusins ​​este pe cale să stabilească maxime ale carierei în yardage și treceri de touchdown în acest sezon.

  Vikingii au, de asemenea, una dintre cele mai profunde apărări din NFL. În timp ce grupul a permis 29 de puncte pentru Packers și Aaron Rodgers în săptămâna 2, acel joc a fost puțin o anomalie și nu ar trebui să i se pună prea multă greutate. În timp ce vikingii sunt acum puțin în spatele lui Rams, ei au talentul și antrenamentul pentru a învinge pe oricine din NFC.

  New Orleans Saints (+1000)

  În ciuda unei rezultate sub medie în primele două săptămâni ale sezonului,New Orleans Saints sunt încă una dintre cele mai bune echipe din NFC.

  Sfinții au fost la un joc distanță anul trecut de a se alătura Giants 2007 și Colts 2014 ca singurele echipe care au început cu 0-2 într-un sezon și au participat la meciul din campionatul conferinței.

  O dată echipa îl recuperează pe Mark Ingram din suspendare în săptămâna 5, ei vor folosi o abordare ofensivă mai echilibrată. Acea abordare a permis anul trecutSaints să devină prima echipă din istoria NFL cu doi alergători (Ingram și Alvin Kamara) fiecare cu peste 1500 de metri de la scrimmage.

  De asemenea, apărarea ar trebui să joace mai bine decât în ​​primele două săptămâni. Mulți dintre jucătorii lor de top sunt tineri și predispuși la câteva sughițuri. Cu toate acestea, ar trebui să continue să se dezvolte de-a lungul sezonului și până la sfârșitul anului, nu ar fi surprinzător să-i vedem pe Saints drept una dintre cele mai bune apărări din NFL.

  Dacă vrei să parieze un defavorabil moderat, să ai încredere în Drew Brees și Sean Payton nu este un pariu rău. Dintre toate echipele din NFC cu aspirații serioase pentru Super Bowl în primele două săptămâni ale sezonului, acestea sunt cele mai de încredere și dovedite