Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Conference Championship 2019: Favourites Rule

Campionat Conferința NFL 2019: Regula favorite

 Playoff-urile NFL este mereu plină de surprize. În weekendul Wild Card, am avut trei supărări. Dar săptămâna trecută cu Runda Divizională s-au impus toți favoriții. Runda Campionatului de Conferință prezintă acum o luptă între elita NFL. Și după cum indică cotele NFL, vă puteți aștepta la jocuri strâns contestate.

Cote la campionatul conferinței NFL - alegeri

New England Patriots @ Kansas City Chiefs

Patriots Chiefs

Discuțiile despre dispariția Patrioților au fost din nou foarte exagerate. În urma speculațiilor conform cărora Tom Brady era în scădere, Pats au făcut tot ce au făcut cel mai bine: să câștige. Ei i-au lovit pe cei înflăcărați din Los Angeles Chargers și acum îi vor înfrunta pe Kansas City Chiefs, o echipăcare nu l-a învins pe Brady în playoff.

Kansas City are scorul de 8-1. pe Arrowhead Stadium în acest sezon și 2-1 împotriva lui Brady. Ei au ofensiva de top și au demonstrat împotriva Colts că pot juca apărare atunci când contează. Ei vor trebui să facă față lui Brady și ofensiva echilibrată a lui Pats, care i-a lovit pe Chargers la pământ pentru patru touchdowns.

Statisticile îi susțin pe Chiefs în aceasta. Ei au o ofensă de top cinci acasă, iar D-ul lui Pats este în jumătatea inferioară a NFL pe drum. Dar am fost în această poziție de multe ori. Pat Mahomes este legitim, dar dacă jocul a fost pe linie, am paria pe Bradypentru el.

New England Patriots Pentru a câștiga| ||687
+120
Sports Interaction

 

Los Angeles Rams @ New Orleans Saints

Rams Saints

Va fi altul Sfinții victoria sau Rams se vor răzbuna? Los Angeles a avut un record de 8-0 până când a fost eclipsat de New Orleans în săptămâna 9. Acesta va fi un meci similar.

New Orleans este7-2 la acasă și are o ofensă de top cinci. În ciuda încetinirii jocului de alergare și a apărării renunțând la o mulțime de jocuri, ei și-au arătat spiritul de campionat revenind împotriva campionului în apărare Eagles.

The Rams arăta ca fostele lor ei dominante împotriva Dallas Cowboys, înregistrând 273 de yarzi de urgență. Vor fi nevoiți să repete această performanță epică, mai ales împotriva unei apărări Saints care a fost solidă împotriva alergării.

Dacă Los Angeles va învinge New Orleans, Jared Goff va trebui să-l devanseze pe Drew Brees. Asta nu se va întâmpla.The Saints vor mai susține o performanță completă și se vor întoarce la Super Bowl. 

New Orleans Saints Pentru a câștiga
-140
Sports Interaction

Pariază pe playoff-urile NFL

Sezonul NFL se apropie de sfârșit și suntem la mai puțin de două săptămâni distanță de bunicul tuturor: Super Bowl. Ca precursor al celui mai mare eveniment sportiv din afara Cupei Mondiale, Campionatele de Conferință NFL atrag o mulțime de spectatori și pariori. Românias face o bucată bună din ele.

Pariurile pot fi făcute cu aceste pariuri sportive online deschise pentru România. Consultați acest widget care compilează toate cărțile de top complet cu scrierile noastre aprofundate. Asigurați-vă că le citiți pe fiecare pentru a găsi cărțile potrivite la care să vă înscrieți. Vă recomandăm să vă înscrieți pentru mai multe cărți pentru a beneficia de ofertele lor de înscriere și de diferitele funcții:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive