Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Sâmbătă, 20.01.2018 - 09:59 EST

Cele mai bune performanțe din istorie ale Campionatului de Conferință NFL

NFL Conference Championships Best Performances in History

Săptămâna Campionatului de Istorie a Conferinței

Istoricii NFL le place pentru a pune „nume” unui joc memorabil ca punct de referință în istorie pentru atunci când oamenii retrăiesc acele momente spectaculoase. De-a lungul celor 52 de sezoane de Super Bowl ale NFL, avem o mulțime de nume celebre pentru jocuri precum „The Immaculate Reception”, „The Holy Roller”, „The Comeback” și, mai recent, „The Music City Miracle” și „The Tuck Rule”. „

Multe dintre acele jocuri celebre au venit în timpulplayoff-uri, dar există o sumă extraordinară care au venit în weekendul Campionatului de Conferință. Cu mizele Oricât de mari sunt săptămâna aceasta și presiunea crescând, nu este de mirare că unele dintre cele mai memorabile jocuri din campionatul conferinței sunt etichetate cu aceste nume memorabile.

Fanii Cleveland Browns se îndepărtează acum

1987 AFC Conference Championship game

Cleveland Browns fanii nu au avut cu adevărat nimic de aclama în ultimii câțiva ani - mai ales după ce au trecut cu 0-16 SU în 2017, dar când aduci în discuție subiectul jocurilor celebre NFL cu nume + weekendul campionatului de conferințe , le poți face cu adevărat să fiarbă sângele. Asta pentru că două dintre cele mai infame jocuri din acest weekend din istoria NFL sunt pur și simplu cunoscute. câștigat ca „The Drive” și „The Fumble.”

The Drive

Acesta a fost meciul din 1987 din campionatul AFC Conference dintre Cleveland și Denver, cu Browns ținând un avans de 20-13 acasă cu 5:32 rămase de joc. Denver tocmai a atenuat lovitura pentru a pune mingea pe propria linie de 2 iarzi, avand nevoie de 98 de metri pentru a ajunge la egalitate.

Joc după meci, apărarea Browns a continuat să cedeze teren și să cedeze teren. , pe măsură ce QB John Elway a început să-și scrie moștenirea, conducând în cele din urmă pe Broncos la 98 de metri pentru egalitate. Denver a continuat să câștige jocul în OT pentru a ucide sezonul lui Cleveland și mulți indică această pierdere drept începutul a tot ceea ce s-a întâmplat lui Browns de atunci.

The Fumble

The 1988 Campionatul Conferinței AFC a prezentat Denver și Cleveland din nou, de data aceasta la Denver. De data aceasta, Cleveland a fost în poziția de a marca un TD de egalitate târziu, când RB Earnest Byner a lovit mingea în drum spre zona finală doar pentru ca Broncos să-și revină.

Pentru al doilea an consecutiv, Browns speră de a face un Super Bowl au fost zdrobiți de Broncos într-o manieră chinuitoare și nicio discuție despre marile campionate ale conferințelor din istoria NFL nu ar fi completă fără a face referire la durerea lui Cleveland la sfârșitul anilor 1980.

Alte campionate memorabile ale conferințelor

1982 NFC Championship game

Fanii Cleveland Browns nu sunt singura bază de fani din NFL care se confruntă cu dureri de inimă în această săptămână și se pare că la câteva minute distanță de un loc în Super Bowl. Ei sunt doar organizația care experimentează mai multe frângeri succesive în această săptămână. De fapt, cel mai faimos joc cu nume din acest weekend a venit la începutul anilor 1980 și a stârnit o dinastie în Occident. A fost cunoscută pur și simplu ca „The Catch.”

The Catch And The San Francisco 49ers Dynasty

Până la sezonul 1980-81,San Francisco 49ers fusese multă vreme râsul ligii. De fapt, este ușor să compari 49ers din anii 60 și 70 cu Cleveland Browns din zilele noastre în ceea ce privește francizele oprite, care nu au putut să câștige jocuri și să câștige respect.

Dar toate acestea s-au schimbat în 1979 cu QB Joe Montana a venit în oraș și s-a întors pentru totdeauna cu versiunea din 1981 a francizei. San Francisco devenise un câștigător în acel an și s-au trezit în meciul din campionatul NFC din 1982 împotriva echipei dominante a epocii; Dallas Cowboys.

Dallas era în avans cu șase puncte cu mai puțin de un minut rămas, când Montana s-a luptat pentru viața sa, a aruncat o pasă înaltă în spatele zonei de final și a privit cum era introdusă de TE. Dwight Clark pentru TD. San Francisco a rezistat pentru o victorie cu un punct și în cele din urmă a câștigat Super Bowl, dar captura lui Clark este pentru totdeauna consacrată în amintirile fanilor de fotbal de pretutindeni.

Acea victorie a propulsat măreția anilor 1980 pe care am văzut-o de la 49ers (4 titluri de Super Bowl) și totul s-a întâmplat în weekendul Campionatului de Conferință.

Meciuri recente memorabile ale Campionatului de Conferință

2016 AFC Championship game

În acest deceniu nu a existat niciun meci din Campionatul de Conferință care să fi avut terminari demne de aceste nume istorice, dar asta nu înseamnă că nu au existat finaluri interesante în sine.

Meciul din Campionatul AFC 2016 i-a făcut pe Denver Broncos să oprească o conversie de 2 puncte în finală. minute împotriva New England pentru a păstra o victorie cu 20-18 pentru a merge la Super Bowl în ceea ce s-a dovedit a fi ultimul sezon al lui Peyton Manning. În cele din urmă, soarta francizei din San Francisco s-ar fi transformat în bine în 1982 cu „The Catch”, dar ei au fost echipa anilor 2010 care a experimentat cele mai multe tulburări în acest weekend de joc.

În meciul din campionatul NFC din 2011, cei de la 49ers și Giants au fost blocați într-un joc strâns care în cele din urmă a avut nevoie de prelungiri pentru a fi decis. Acolo, Kyle Williams, care returnează patul, a înăbușit un joc, dându-le mingea Giants bine în raza FG și le-a permis să-și bată biletul la Super Bowl. San Francisco avea să depășească această disperare în anul următor câștigând titlul NFC, dar și-a văzut oferta lor la Super Bowl săptămâna următoare scăzând, când au fost opriți pe locul 4 și gol.

Vorbind că au fost opriți. pe locul 4 și gol, San Francisco a ajuns la al treilea meci consecutiv din campionatul NFC după sezonul 2013 și s-au aflat la Seattle pentru a-i înfrunta pe urâțiiSeahawks. Acolo 49ers au fost opriți pe locul 4 și gol din nou, când Seattle DB Richard Sherman a doborât pasa câștigătoare a jocului și a devenit faimos pentru interviul său strigător și strigător de după meci.

Potențialele jocuri de campionat memorabile din 2018 se prepară?

Următorul meci al echipei meleNew England Patriots

Având în vedere că jocurile din acest an înfrunta puterea New England Patriots împotriva tinerilor Jacksonville Jaguars și a doi QB de rezervă în meciulNFC Championship, în funcție de modul în care se desfășoară și de rezultatele pe care le obținem, am putea obține un încă câteva jocuri „numite” pentru a ajunge în tradiția NFL. Jacksonville să meargă în New England și să-l doboare pe Tom Brady și pe Pats ar fi memorabil, indiferent cum s-ar întâmpla.

După terminarea lui Minnesota săptămâna trecută în victoria lor șocantă „în fața” New Orleans, nu știu dacă inimile fanilor Vikingilor ar putea lua un alt thriller care ajunge până la sârmă...

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl 
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.