Mar, 13.03.2018 - 07:07 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 13/03/2018 - 07:07 EDT

Turneul NCAA 2018: Patru jucători din România de urmărit

NCAA Tournament 2018: Four România Players to Watch

Românias de urmărit în timpul nebuniei din martie

Peste o mână de jucători din România sunt prezenți înturneul NCAA, deși niciunul nu joacă pentru favoriți. Este puțin probabil să vedem unul dintre jucătorii noștri locali participând la sărbătorile din aprilie, dar niciodată să nu spunem niciodată. Mai mulți jucători sunt încă cu echipe care au o șansă externă pentru a câștiga totul și vor juca o parte esențială a succesului echipei lor.

Aceștia sunt patru dintre cei mai buni jucători din România prezenți la turneu care sunt fie să joace pentru o echipă cu șanse solide de a pătrunde adânc în turneu și/sau va fi un punct focal al echipei lor. Sunt incluse șansele (prin SportsInteraction) ca echipa lor să câștige totul.

Shai Gilgeous-Alexander (Kentucky)

Cel mai bun jucător al României din turneu joacă pentru băieții lui John Calipari în Marea Britanie. Gilgeous-Alexander este un potențial din top trei și este de așteptat să fie luat în partea superioară a draftului NBA din acest an. Joacă pentru o echipă din Kentucky care nu este la fel de încărcată de obicei, dar încă se mândrește cu mult talent, precum atacantul Kevin Knox și gardianul Hamidou Diallo, ambii proiectați pentru prima rundă la draft.

Gilgeous-Alexander are dimensiuni bune și atletism pentru poziția sa la 6'6" 180 lbs. și are un IQ stelar la baschet și joacă cu eficiența unică pentru jucătorii din poziția sa. Gilgeous-Alexander are o medie de 13,9 puncte, cinci pase decisive și 1,6 furări.El are un raport de asistență/turnover de 2:1 și, în calitate de general de sol pentru Wildcats, clasa de serie a cincea, el este factorul lor X, deoarece joacă într-un potențial grup de supărare din Sud.| ||679

Kentucky's Odds to Win Tournament (+1500)

Kassius Robertson (Missouri)

Kassius Robertson

Robertson conduce o echipă Mizzou ascuțită care ar putea dovedi mai mult decât un meci pentru Xavier în cazul în care trec de subapreciatul stat Florida în prima rundă. Tigrii au trecut cu 20-12 în SEC și s-au întors la Big Dance pentru prima dată în cinci ani. Robertson a fost o mare parte din asta. conducând echipa la punctaj cu 16,2 pe meci la un impresionant 42,5% din adâncime.

Tigrii vor fi fără al doilea marcator și recuperator al echipei în Jordan B. arnett, după ce a fost suspendat pentru probleme în afara terenului, dar vor avea ca start prospectul Michael Porter Jr. Porter Jr. a jucat doar două jocuri, dar face comparații cu Kevin Durant. Tigrii vor avea nevoie de el, și de Robertson, să tragă cu toți cilindriidacă speră să alerge.

Șansele de a câștiga turneul Missouri (+5100)

Kyle Alexander (Tennessee)

Kyle Alexander

E posibil să nu fie cel mai bun jucător de pe această listă, dar Alexander are cele mai mari șanse de a ajunge cel mai departe în turneu datorită faptului că joacă pentru o echipă Vols încărcată, care este a cincea ca eficiență defensivă ajustată . Tennessee a pierdut turneul SEC în fața Kentucky, dar va fi clasat mai sus pe locul trei în regiunea haotică de Sud.

Alexander este al treilea în echipă în reveniri la 5,6 și conduce echipa în șuturi blocate cu 1,7 și procentul de goluri de teren cu 67,9 la sută. Nativul din Mississauga, Ontario, este un specialist în apărare și la 6'11", va fi o ancora la mijloc pentru Vols, care au o șansă realistă de a ajunge în Final Four.   

Șansele de a câștiga Turneul Tennessee. (+5100)

O'Shae Brissett (Syracuse)

Ca cele mai mari lovituri lungi din această listă, este posibil să nu vedem prea mult din Brissett în turneu dar unul sau două meciuri pe care le-ar putea juca vor fi suficiente pentru o gustare a talentului său. Atacantul de 6'8" de la Mississauga este unul dintre motivele cheie pentru care Orange sunt în turneu. Brissett conduce echipa la recuperări cu 8,8 pe joc și este al treilea la punctaj cu 14,7.

Brissett are darurile atletice pentru care se găsesc cei mai mulți cercetăși. Cu o anvergură de 6'11" și rapiditatea unui gardian, Brissett este un atacant combinat care poate păzi mai multe poziții și, dacă ocupă frumos, ar putea fi un ales la loterie la draftul NBA încă din sezonul viitor. Pentru moment, Brissett va oferi tuturor o privire asupra abilităților sale naturale și, dacă Syracuse va deveni cumva Cenușăreasa din acest an, Brissett va fi un motiv uriaș pentru asta.

Syracuse's Odds to Win Tournament (+28300)

Cele mai bune pariuri sportive din România pentru March Madness

Timp de câteva săptămâni, Toronto Raptors nu vor fi singurul baschet de care România se înnebunește. Națiunea se îndrăgostește de Madness la fel ca toți ceilalți. Mulți dintre ei nu se limitează doar la paranteze, ci se îndreaptă și către România-friendly casele de pariuri online pentru a plasa pariuri.

Citește recenziile noastre detaliate înainte de a ne angaja în orice cărți.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1278
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada echipeiSuper Bowl parada cu barca.