Mier, 04.04.2018 - 04:14 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 04/04/2018 - 04:14 EDT

Frozen Four 2018: cote și predicții pentru fiecare echipă

Frozen Four 2018: Odds and Predictions for Each Team

Cote pentru campionatul Frozen Four echipe|| |663

The Frozen Four may not get the same recognition as its basketball counterpart but this year's crop promises some fast-paced hockey with plenty of intensity. We have four evenly-matched contenders brimming with talent each with their own unique identity. But there can only be one winner.

Cotele actuale (prin SportsInteraction) indică o victorie pentru toate, cu o ușoară înclinare către cea mai mare semințe. Dar oricare dintre aceste echipe este capabilă să cucerească Campionatul Național. Faceți cunoștință cu cele patru echipe care luptă pentru titlu în St. Paul, Minnesota.

Notre Dame Fighting Irish (+190)

Jake Evans

Fighting Irish intră în Frozen Four ca cea mai mare parte de serie (al doilea la general) și favoriții deși nu cu mult. Notre Dame a început sezonul pe foc cu o serie de 16 victorii consecutive, deși au trecut doar 4-5-1 pentru a încheia sezonul.

Ei au reușit în continuare să câștige Turneul Big Ten și să ajungă aici, a patra lor apariție Frozen Four, pe baza apărării și a portarului lor. Finalistul lui Hobey Baker, Jake Evans, conduce echipa la puncte și își va duce atacul în timp ce își caută primul Campionat Național.

Va fi o bătălie între apărare neclintită versus ofensiva de neoprit atunci când se vor întâlni cu Michigan, aflat în creștere. Lupii în primul rând. Dacă ND avansează, primesc câștigătorul OSU-UMD în jocul de titlu.

Notre Dame Fighting Irish (+190)

Ohio State Buckeyes ( +245)

OSU revine în Frozen Four după 20 de ani. Buckeyes au fost una dintre cele două echipe care s-au clasat pe primele 10 locuri la goluri marcate, goluri împotriva, joc de putere și omoruri de pedeapsă. Această echipă are puține sau deloc slăbiciuni de la a avea șase jucători cu goluri din două cifre la un gardian de top în juniori Sean Romeo.

The Buckeyes a trecut cu 26-9-5 în sezonul regulat și au trecut de cel mai dur grup din turneu. Ei i-au detronat pe campionii apărării. Denver, în timp ce elimina o echipă înflăcărată din Penn State în propriul oraș.

Ei nu au un jucător vedetă și chiar și cu toate victoriile lor importante, cum ar fi împotriva Pioneers și MU menționate mai sus, la începutul sezonului, ei rămân sub radar.

Se vor confrunta cu talentații și tinerii Bulldogs UMD și, dacă trec de ei, se vor confrunta fie cu defensivii de la Notre Dame, fie cu explozivii Michigan Wolverines pentru Campionatul Național.

Ohio State Buckeyes (+245)

Minnesota-Duluth Bulldogs (+290)

Riley Tufte

UMD vor fi favoriții sentimentali. Nu numai că sunt băieții din orașul natal, dar sunt o echipă care a depășit o mulțime de dificultăți pentru a ajunge atât de departe. Bulldogii au intrat în sezon fără zece jucători cheie. Și-au pierdut portarul titular și șase dintre primii opt marcatori și au început sezonul cu 3-7.

În ciuda acestui fapt, Bulldogii au muşcat şi au trecut cu 18-9-3 în restul drumului. Deși le lipsește o adevărată amenințare ofensivă, probabil că au cea mai profundă echipă, inclusiv prospectul Dallas Stars, Riley Tufte. Portarul Hunter Sheppard a fost imbatabil pentru ei și va fi din nou X-Factor.

În ciuda lipsei de experiență de joc, cei mai mulți dintre Bulldogs au mai fost aici. Ei au fost pe locul doi în sezonul trecut. Ei vor trebui să joace disciplinați și să nu fie prinși de mulțimea locală.

Ei se confruntă cu Buckeyes, care sunt o echipă solidă de sus în jos, iar diferența ar putea fi de o posesie în ultima perioadă. Dacă vor câștiga, câștigătorul de la Notre Dame și Michigan îi așteaptă în finală.

Minnesota-Duluth Bulldogs (+290)

Michigan Wolverines (+325)

Cea mai bună apărare este o ofensă bună. Acesta este motto-ul lui Michigan care se îndreaptă către a 25-a lor apariție Frozen Four. Tinerii Wolverines încă se adaptează cu noul șef de bancă, Mel Pearson, care preia conducerea pentru legendarul Red Berenson. Au terminat 2017 la doar 7-7-2, dar o creștere explozivă în 2018 i-a condus până aici.

Wolverines sunt tineri și potențial nedisciplinați, dar sunt incitanți, energici și au o chimie grozavă. Ei sunt pe locul șapte în țară la goluri marcate cu 133, deși echipele lor speciale au nevoie de multă muncă. Portarul lor este, de asemenea, neregulat, dar Hayden Lavinge a reușit în jocurile mari.

Înfruntându-se cu Notre Dame în semifinale, Wolverines are 2-2 împotriva lor, deși au câștigat ultimele două întâlniri, inclusiv un shutout. Dacă câștigă, se întâlnesc fie cu UMD, fie pe nemesii lor, Buckeyes, care i-au măturat în acest sezon.

Michigan Wolverines (+325)

Cel mai bun România Sportsbooks for Hochei

The Frozen Four va fi difuzat pe TSN GO pe 5 aprilie, joi, în timp ce Campionatul Naţional va fi pe TSN2 sâmbătă, 7 aprilie. Acesta nu este doar un tip de hochei subestimat, ci România ascuțit îl folosește pentru a profita. Aceste casele de pariuri online sunt de preferat pentru nevoile lor de pariuri.

Citiți detaliilerecenzii to learn more about each. 

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1288
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  Știri NFL - 08/10/21
  România și Statele Unite ale Americii se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbalul a început în România și Statele Unite| ||1316, and there are plenty of intriguing storylines at the start of the season. Here's who might be in the Grey Cup and Super Bowl at the end of the season: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.