Miercuri, 15.03.2017 - 17:37 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz | Wed 15/03/2017 - 17:37 EDT

Selecții de bracket NCAA Runda 2 2017

NCAA Bracket Picks Round 2 2017

Virginia Tech +5,5 vs. Wisconsin +5,5

Următorul meci al echipei meleVirginia Tech Hokies

Într-o confruntare grozavă care include două echipe mari de conferință cu stiluri contrastante, acest joc va fi o lectură dificilă pentru mulți pariori sportivi , dar credem că există valoare în această linie. Ambele echipe împușcă bine cele trei, dar în afară de asta, Wisconsin și Virginia Tech au puncte forte opuse. Virginia Tech îi place să joace rapid și să ajungă la linia de aruncări libere cu un stil de atac de atac, în timp ce Wisconsin este o echipă defensivă excelentă, cel mai confortabilă în decorul de jumătate de teren.

Wisconsin este echipa mai mare și asta ar putea joacă un rol în acest joc, dar Virginia Tech este foarte testată după ce a concurat în cea mai bună conferință a națiunii împotriva unor oameni precum UNC, Duke, Louisville, Florida State, Miami etc. Hokies au încheiat anul câștigători a 6 din ultimele 9 jocuri, iar antrenorul Buzz Williams are talent pentru a-și impune tempo-ul echipelor. Dacă Hokies pot induce un joc în ritm rapid, pot obține câteva cifre de afaceri și pot limita succesele Badgers la trei puncte, credem că acopera acest număr mai ușor decât s-ar putea aștepta oamenii.


VIRGINIA TECH -5.5 -110

UNC Wilmington +7 vs Virginia -7

Următorul meci al echipei meleNC-Wilmington Seahawks

Acesta este tipul de joc sub radar pe care ne place să pariem în cercuri de colegiu. Publicul va recunoaște și va respecta în mare măsură numele Virginia împreună cu afilierea sa la conferința ACC, dar Cavaliers au avut în mod obișnuit performanțe slabe laturneul NCAA în ciuda sezoanelor regulate remarcabile sub conducerea antrenorului principal Tony. Bennett. Această echipă a Cavs nu este nici pe departe la fel de bună ca echipele din Virginia din ultimele două sezoane și sunt chiar mai susceptibile la problemele ofensive.

În timp ce UVA este o echipă defensivă blocată, această echipă UNC Wilmington trage bine din afară și are mai multe amenințări de punctaj, inclusiv CJ Bryce (17,6 puncte, Chris Flemmings (15,8 puncte) și Denzel Ingram (14,5 puncte). Acest echilibru i-a permis UNC Wilmington să câștige 29 de meciuri în acest sezon și credem că este o confruntare proastă pentru o echipă din Virginia care a ajuns șchiopătând până la linia de sosire anul acesta și are probleme să înscrie. Îi va fi dificil pentru Virginia să pună 7 puncte, iar Cavs se pot găsi într-o luptă de câini la sfârșitul acesteia.


UNC WILMINGTON +7 -110

Florida State -12 vs. Florida Gulf Coast +12

Următorul meci al echipei meleFlorida Gulf Coast Eagles

Florida State este la fel de impresionant din punct de vedere atletic ca orice echipă din țară, cu bobocul de 6'10 Jonathan Isaac și gardianul Dwayne Bacon conducând conducerea. Deși în mod tradițional este o echipă defensivă sub antrenorul principal Leonard Hamilton, această echipă FSU este prolifică în ofensiv, cu o medie de 82,5 puncte per concurs. Coasta Golfului Florida s-a dovedit a fi un dormitor în ultimele apariții, dar încă nu au văzut nimic la fel de profund și de talentat ca această echipă Seminole. Căutați un joc strâns în prima repriză, cu FSU preluând în a doua pentru a câștiga confortabil și pentru a acoperi 12. 


FLORIDA STATE -12 -105

Louisville -20 vs. Jacksonville State +20

Următorul meci al echipei meleLouisville Cardinals

La fel ca multe semințe de top care se confruntă cu cei care se confruntă cu dezamăgiți grei de la conferințe mai mici, aceasta este un adevărat scenariu David vs Goliat. Jacksonville State se simte cu siguranță norocos să facă parte din marele dans după ce s-au înfruntat o pereche de supărări la turneele de conferință din Ohio Valley în zilele succesive împotriva primului cap de serie Belmont și a celui de-al doilea UT Martin. Gamecocks au terminat anul 20-14 și parcurg cea mai bună serie de patru victorii consecutive din sezon. Între timp, Louisville a fost o echipă de top 10 pentru cea mai mare parte a anului și intră la turneul din 2017 la fel de flămând ca oricine, după un sezon 2016 în care Cardurile au fost nevoiți să renunțe din cauza sancțiunilor autoimpuse.

Louisville a renunțat la deschiderea turneului ACC în fața unei echipe înfățișate Duke după ce a irosit un avantaj de 12 puncte în a doua repriză. Cartile vor fi gata de jucat dupa o saptamana intreaga de antrenament si au lovit adversari mai mici pe tot parcursul anului. Pur și simplu, Jacksonville State nu se poate confrunta fizic sau atletic cu Louisville, așa că acesta este un joc în care ne simțim confortabil să punem o mulțime de puncte. Louisville face totul în mare măsură împotriva unui adversar depășit.


LOUISVILLE -20 -110

Miami -2,5 vs. Michigan State +2,5

Următorul meci al echipei meleMichigan State Spartans

Michigan State și antrenorul principal Tom Izzo au o mulțime de convingeri când vine vorba de câștigarea la turneul NCAA și asta este grozav pentru cei care vor să parieze astfel, dar iată realitatea : această echipă spartană nu este foarte bună. Ceea ce este probabil să fie uitat în această confruntare este lungimea și versatilitatea Miami, care s-a luptat spre respectabilitate împotriva unui program brutal de conferințe ACC. Apoi mai este antrenorul de la Miami, Jim Larranaga, care a avut un succes destul de mare în turneu, ducându-l pe George Mason în Final Four și conducând Miami la Sweet 16 anul trecut. Hurricanes oferă o mulțime de probleme de confruntare pentru Spartans, iar Larranaga este unul dintre puținii antrenori din America care nu este într-un dezavantaj tactic când joacă Izzo și Michigan State. Această linie este un cadou în opinia noastră - în special a pune mai puțin suc la +105.


MIAMI -2,5 +105

2017 March Madness Runda 2 Defalcare

A doua rundă aMarch Madness este visul unui parior de baschet cu atât de multe meciuri de calitate din care să aleagă. Este important să ne amintim că jocul de conferință și statisticile sezoniere pot deveni inutile pe măsură ce echipele se îndepărtează de nuanțele de a juca inamici familiari și se îndreaptă spre jocuri de teren neutre, încărcate emoțional, împotriva echipelor pe care nu le-au mai văzut până acum.

După ce am urmărit cercurile din toată țara în acest an, suntem înclinați să oferim ACC-ului un avantaj mare atunci când ne confruntăm cu alte conferințe.Oddsmakers se confruntă cu o sarcină dificilă atunci când încearcă să stabilească liniile pentru aceste jocuri pe baza valorilor lor, așa că acolo preia „testul ochilor”. Jocuri precum cele de mai sus apar pe baza unor factori care implică personal și confruntări care nu pot fi analizate de computere bazându-se pe date colectate din condiții diferite.

Pur simplu, nu există nimic ca turneul pentru jucătorii pricepuți care înțeleg. jocul de baschet în afara măsurilor sale statistice.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Spectacol de pauză Super Bowl apar – și din ceea ce putem spune, va fi o performanță destul de mare.

NFL News| ||824 - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii în Super Bowl 
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al unei NFL cariera jucătorului. Mulți jucători nici măcar nu ajung la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.