Dum. 10.07.2016 - 00:59 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 10/07/2016 - 00:59 EDT

Ligii Naționale de Fotbal Pariuri Futures New England Patriots NFL 2016 Câștigă Total

National Football League Futures Betting New England Patriots NFL 2016 Win Total

New England Patriots Câștigă Total Futures Cote și Previzualizare NFL

În timp ce speram la o singură cifră, totalul de 10,5 (-155) victorii înregistrate la Bodog ar fi probabil 12,5 victorii dacă Brady ar fi garantat că va începe toate cele 16 jocuri. Proprietar de multă vreme a Diviziei de Est AFC, New England joacă două meciuri împotriva Miami (6-10), New York (10-6) și Buffalo (8-8), iar Brady va fi în centru pentru cel puțin patru dintre cele șase. concursuri. Dacă le joacă pe toate șase, este un bonus.

Dacă Brady ratează primele patru jocuri, putem vedea QB-ul de rezervă Jimmy Garoppolo conducând Pats la un record de 3-1 de deschidere a sezonului, ceea ce înseamnă că New England va trebui să plece. 8-4 în ultimele 12 jocuri. După cum am menționat, ciocnirea Cardinalilor este un început dur, dar New England joacă apoi trei la rând pe stadionul Gillette împotriva Dolphins, Texans și Bills. A fi acasă este cheia unui start cu 3-1.

Bodog Sportsbook New England Patriots National Football League 2016 Win Total Lines

Bodog Sportsbook New England Patriots NFL 2016 Win Total Futures Odds

Patriots Zece concursuri non-divisionale sunt împotriva unui amestec de bine și echipe proaste

Noua Anglie are în programul lor în acest sezon câteva competiții împotriva echipelor mai slabe din AFC North și NFC West. Acestea includ meciurile împotriva Cleveland (3-13), Baltimore (5-11), Los Angeles (7-9) și San Francisco (5-11), care au înregistrat un record combinat de 20-44 anul trecut. Ravens vor fi mai buni cu QB Joe Flacco înapoi în centru, dar Browns, Rams și 49ers se confruntă cu un sezon lung.

Pe lângă Arizona, New England se confruntă cu meciuri grele pe drum cu Pittsburgh și Denver plus. meciurile de acasă cu Seattle și Cincinnati. Un record de 2-3 în aceste competiții, adăugat la un început de sezon cu 3-1, înseamnă că New England trebuie să meargă cu 6-1 în celelalte meciuri împotriva lui Cleveland, Miami, Buffalo, San Fran, Los Angeles și cele două competiții ale lor împotriva New York. . Va fi aproape, dar căutați ca Patrioții să termine cu un record general de 11-5 în timpul campaniei NFL 2016.

New England Peste 10,5 victorii (-155) 3-unități Pariază acum

 

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la jumătatea timpului de Super Bowl în 2022?| ||733 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl show-ul de pauză - și din ceea ce putem spune, va fi destul de performanță.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe câștiguri în Super Bowl 
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.