Luni 29.05.2017 - 05:23 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz | Mon 29/05/2017 - 05:23 EDT

Milos Raonic French Open 2017

Milos Raonic French Open 2017

a 10-a cea mai bună cotă pentru a câștiga French Open 2017

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Milos Raonic este în acțiune la Openul Francez din acest an și este din nou bine plasat pentru a merge adânc în turneu. Tânărul de 26 de ani se străduiește să fie prima România care câștigă un titlu de mare șlem la simplu și, astfel, să ajungă la egalitatea cu cele mai mari nume din tenisul mondial.

  Milos a fost constant aproape de top pentru un număr. de ani, dar rămâne de văzut dacă îl va oglindi pe Andy Murray și va ajunge la statutul de elită după ce a trudit chiar mai jos, sau dacă va fi depășit încet de generația următoare.

  Raonic joacă primul său meci la Roland- Garros luni, 29 mai și va căuta să treacă prin prima sa întâlnire cu cât mai puțină agitație. Este atât de important în turneele de Grand Slam să gestionezi volumul de muncă, deoarece meciurile consistente de cinci seturi cu reprize scurte nu sunt ideale dacă vrei să fii campion. Ca întotdeauna, își va folosi serviciul mare pentru a câștiga cât mai multe „puncte ușoare”, deși nu este întotdeauna la fel de eficient pe o suprafață de lut.

  Raonic Odds To Win French Open

  Deși este o idee bună să subliniem că Recordul de victorii/înfrângeri ale carierei lui Raonic pe zgură este doar puțin mai mic decât recordul său general, recordul său în ceea ce privește turneele nu este de dorit pentru a intra într-un campionat de la French Open. Toate victoriile din carieră au venit pe terenuri dure, așa că ar fi uimitor să-l vedem pe Raonic ajungând aici în finala patru. Cu nume precum Nadal, Warwinka și Djokovic în tragere la sorți, va fi o luptă foarte dificilă, deși el poate lua inima de la victoria remarcabilă a lui Andy Murray la turneul de anul trecut.

  Clasamentul Milos Raonic

  Raonic a început în acest an pe locul al treilea în clasamentul ATP, cel mai bun punct al carierei pentru Milos și un semn că poate că în cele din urmă face loc pe cei mai buni din lume. Clasamentul său a coborât înapoi pe locul șase, în principal datorită reapariției formei lui Roger Federer și reapariției lui Rafael Nadal după problemele sale de accidentare. Totuși, al șaselea este destul de impresionant și scurta sa perioadă în primele trei ar trebui să-l facă să fie înfometat să facă modificările necesare jocului său și să se ridice înapoi la acele niveluri. El intră în Roland-Garros ca a cincea sămânță.

  Milos Raonic ATP Ranking Before the French Open 2017

  Când joacă Milos Raonic Următorul

  Milos Raonic joacă primul său joc la ora 10:00 CET împotriva lui Steve Darcis, locul 38 din Belgian. Darcis și Raonic nu s-au întâlnit niciodată într-un turneu ATP, așa că nu este puțin la care Raonic să se uite atunci când caută modalități de victorie aici, deși picioarele sale mai tinere (Darcis are 33 de ani) și superioritatea generală ar trebui să-l ajute să treacă primul test al lui Raonic. turneu.

  Dacă Raonic reușește să treacă în a doua săptămână așa cum era de așteptat, nu va trebui să înfrunte un adversar cap de serie până cel puțin în runda a patra, acum când a douăzeci și șasea cap de serie Gilles Muller este ieșit din competiție. . Cel mai mare test al lui ar putea veni în sferturile de finală, cu o posibilă întâlnire cu campionul de nouă ori Rafael Nadal. Va trebui să așteptăm și să vedem cum se desfășoară totul.

  Orice s-ar întâmpla, vă vom ține la curent cu toate informațiile de care aveți nevoie, inclusiv orele jocului, următorii adversari și vom menționa forma pe măsură ce turneul progresează.

  Sursa:atpworldtour.com

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1236
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.