Vi 25.05.2018 - 09:22 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 25/05/2018 - 09:22 EDT

LeBronto: Istoria rapatorilor definită de măreția altora

LeBronto: Raptors History Defined By Greatness Of Others

O perie cu aerul lui

„Am fost la un restaurant italian după meci, îmi amintesc că, și mergând pe străzi, ai fi crezut că am câștigat campionatul NBA.”

antrenorul Toronto, Brendan Malone, după învingându-i pe Jordan's Bulls în sezonul inaugural al lui Raptors.

SkyDome a servit drept o casă ciudată pentru baschetul NBA, cu o clapetă retractabilă care face pitic terenul. Alvin Robertson a răsucit prima găleată din istoria francizei, iar stadionul a dispărut în hohote, doar fanii și jucătorii au rămas la vedere. Un volum mare de fani pasionați și naivi au umplut SkyDome pentru o experiență unică în NBA. Loialiștii Raptors au fost recompensați cu cel mai bun club de expansiune din istoria NBA, un record care se menține astăzi.

Când Michael Jordan a venit în oraș, publicul a avut opțiunea de a viziona de la Hard Rock Café, care plutea deasupra acțiune, protejată de sticlă groasă, rezistentă la home run.

Pe măsură ce Raptors au rezistat și au contracarat Chicago la sfârșitul jocului, mesele s-au zguduit și serverele au devenit parte din audiență. Capodopera de 31 de puncte și 11 asistențe a începătorului Damon Stoudamire a inclus șuturi de 6 pentru 8 din adâncime, devenind unul dintre puținele cluburi capabile să învingă cea mai bună echipă din sezonul regulat din istorie.

Revendicarea unui mic chip din Michael Jordan. măreția a inspirat clubul să creadă în potențialul baschetului din Toronto. Din păcate, epoca Stoudamire nu s-a îndeplinit niciodată pe promisiunea primului mare joc jucat de Raptors. Jordan era în proces de încă trei turbă, excluzând toate cluburile de la concurența pentru un inel. Sezoanele de pierdere au dat în cele din urmă un superstar global în draft, demarând o nouă eră explozivă pentru baschetul Raptors.

Vinsanity Spins Out Of Control 

„Nu mai vreau să mă scufund. ”

Vince Carter.

Greu de înțeles de ce unul dintre cei mai extraordinari sportivi ai lumii ar decide să-și refuze darurile.

Reputația lui Vince Carter a bâzâit deja în jurul valorii de NBA înainte de concursul Slam Dunk din 2000. Jocul complet al lui Carter a atras laude, dar cei mai mulți au observat violența lină a blocajelor sale sălbatice și a conducerilor tăiate. Acest concurs de dunk a fost obligatoriu pentru toți fanii Raptors.

Pentru o dată, fanaticii Raptors au fost răsplătiți. Vinsanity a atins vârful deasupra marginii cu o putere și o grație fără precedent, dezlănțuind o mulțime de bătăi de creier galaxie care au înghețat lumea baschetului cu uimire. Pe măsură ce acest spectacol s-a desfășurat la defunctul Thorncliffe Bowlerama Bar, clienții și-au lăsat tacurile de biliard, iar serverii au încetat să primească comenzi. Doar câțiva fani de baschet au fost presărați printre zeci de credincioși ai Leafs; nimeni nu a îndrăznit să se uite de la Carter, fenomenul de pe ecran.

La acea vreme, mulți credeau că Carter avea o șansă legitimă de a deveni moștenitorul lui Jordan, iar baschetul din Toronto a intrat în frenezie. Allen Iverson, singurul dușman estic al lui Carter, ar pune un pumnal în acele planuri.

„Allen a scăpat de 54. Vince se întoarce, a pierdut 50 - parcă ar fi făcut pe rând.”

ESPN’s Stephen A. Smith, on the playoff rivalry between Vince Carter and Allen Iverson.

Belief a ridicat franciza Raptors după prima lor victorie în playoff, susținută de un joc de 32 de puncte patru și un 27 -Meciul cu puncte de la Vince pentru a termina cel de-al cincilea meci. După ce Raps au furat un joc în Philly pentru a începe semifinalele conferinței, Allen Iverson a reușit una dintre marile sale performanțe din toate timpurile, dorindu-i pe cei 76ers să revină în serie cu 54 de puncte într-o victorie cu 97-92.

Carter responded with 50 of his own when the clash returned to Toronto, setting a new record for three-pointers made in a single playoff game. Iverson silenced Raptors faithful with 30 points in the fourth match and an incredible 52 points to solidify the series 3-2 in favor of the 76ers. Vince dropped 39 to send the proceedings to the seventh.

Meciul șapte sa transformat într-o destrămare în loc de un triumf pentru Toronto Raptors. Carter a clacat un potențial câștigător al jocului după ce și-a participat la absolvire mai devreme în cursul zilei – o decizie pusă sub semnul întrebării atât de colegii de echipă, cât și de fani. Leziunile au crescut, succesul în playoff a rămas evaziv, iar fanii au devenit în cele din urmă nerăbdători de aparenta distanță a lui Carter.

Pe teren, el părea să nu vrea să conducă cu entuziasmul său anterior. În afara terenului, când Vince a apărut în persoană la Thorncliffe Bowlerama, patronii au remarcat cum a optat să nu se implice cu fanii. Vince Carter nu a vrut să se scufunde din nou și nu a vrut să rămână în Toronto.

Raptorii servesc ca pânza lui Kobe 

"Antrenor, pentru ca noi să câștigăm acel joc, A trebuit să obțin 81. A fost doar una dintre acele nopți. Nu ai putut face nimic pentru a mă opri.”

Kobe Bryant către Sam Mitchell, la ani după o seară istorică de 81 de puncte împotriva Raptors.

Vince Carter sa transformat de la cea mai mare promisiune Raptors la cea mai mare greșeală a lui Toronto. Directorii generali oponenți l-au vânat pe GM cu voință slabă a lui Raptors, Rob Babcock, furându-l pe Carter pentru bănuți pe dolar, în timp ce dobândind o altă vedetă care a refuzat să joace pentru Toronto.

Cumva, zero active competitive au fost adunate în comerțul Carter, aruncând Raptors într-o altă vrajă de lungă pierdere. Ultimul jucător rămas din schimb a fost Luke Ridnour în 2015, renunțat după ce a petrecut 10 zile cu Raptors.

Această epocă s-a transformat într-o a doua epocă întunecată pentru Raptors, în ciuda celor mai bune încercări ale lui Chris Bosh de a ridica Toronto la respectabilitate. Cu toate acestea, versiunea lider Bosh a clubului nu va fi niciodată uitată.

Pe 22 ianuarie 2006, Kobe Bryant a realizat cea mai mare performanță individuală din istoria modernă a NBA, reușind 28 din 46 încercări de goluri de câmp, 18. din 20 de lovituri greșite și 7 din 13 triple pentru a termina jocul cu 81 de puncte absurde.

Antrenorul Sam Mitchell și swingmanul Jalen Rose au fost supuși de NBA pentru incapacitatea lor de a-l opri pe Kobe, o meme care persistă astăzi ori de câte ori numărul „81” este menționat în jurul lui Sam și Jalen. Raptors nu au fost o franciză respectată. În schimb, baschetul din Toronto a fost o pânză pentru capodopera lui Kobe.

LeBron Giveth; LeBron Taketh Away

LeBron James și Decizia sa au braconat talentele lui Chris Bosh la South Beach pentru o pereche de campionate, începând neoficial era actuală a Raptors. DeMar DeRozan, Kyle Lowry și Dwane Casey au evoluat în mod neașteptat cea mai bună versiune a francizei.

Casey este cel mai câștigător antrenor din istoria francizei, stabilind noi recorduri în victorii pentru un sezon (59), apariții consecutive în playoff (5) și titluri de divizie (5), devenind primul club Raptors care a terminat în vârful conferinței de est.

Cinci ani de muncă s-au prăbușit în acest post sezon, cu o mișcare din încheietura regelui James.

Câștigătorul absurd al lui LeBron în jocul trei i-a ridicat pe Cavaliers cu 3-0 în semifinalele conferinței de est din 2018, condamnând campania Raptors. Potrivit numeroaselor rapoarte, președintele Masai Ujiri a intrat în vestiarul Toronto după fluierul final, înfuriat că antrenorul Dwane Casey nu a dublat echipa LeBron în ultimele momente.

La câteva zile după LeBron și Cavaliers i-au măturat pe Raptors pentru al doilea sezon consecutiv, colegii l-au votat pe Casey Antrenorul Anului. La două zile după ce a câștigat premiul, Dwane a fost eliberat de atribuțiile sale de către președintele Ujiri, înlăturându-l pe cel mai bun antrenor din istoria francizei.

Rețelele de socializare au explodat cu meme #LeBronto pe tot parcursul seriei, în timp ce Raptors s-au luptat neputincios împotriva lui. cel mai mare jucător din asociație. Încă o dată, o întreagă generație de baschet din Toronto s-a transformat într-o anecdotă care a confirmat măreția unui superstar care definește epocile.

Măreția se confundă, ștergând detaliile din istorie. Puțini își amintesc de orele infinite ale lui DeMar DeRozan care evoluează în sală; transformarea fizică și psihologică a lui Kyle Lowry; dezvoltarea remarcabilă a Valanciunas, OG, VanVleet, Siakam și Wright. Antrenorul Casey și staff-ul său au modificat cu succes filozofia și strategia Raptors, o schimbare pe care puțini șefi de bancă o fac în ultimele etape ale unei lungi cariere.

Următorul meci al echipei meleCleveland Cavaliers

Având în vedere dezvoltarea rapidă a Bostonului și Philadelphia, împreună cu potențialul ca LeBron să rămână în est, Toronto Raptors se vor confrunta cu șanse mari să câștige primul lor campionat NBA cu lista actuală. Demiterea antrenorului Casey reprezintă calea ușoară de ieșire. Găsirea de tranzacții utile sau aprofundarea taxei de lux reprezintă o provocare mai mare pentru biroul Raptors.

Numai timpul va spune dacă eliberarea lui Casey a fost decizia corectă sau dacă un nou antrenor face vreo diferență. Această plecare nu poate dăuna francizei mai rău decât tranzacția dezastruoasă a lui Carter, dar luarea deciziilor din spatele concedierii lui Casey este similară, dictată de influența externă a măreților din toate timpurile.

În ciuda unei istorii a Raptors definită de măreția celorlalți, fanii baschetului din Toronto nu ar trebui să se gândească și să se fixeze pe LeBronto. În schimb, România nu ar trebui să uite niciodată creșterea excepțională a acestei francize în ultima jumătate de deceniu, marcată de îmbunătățirea continuă care a doborât recordurile de franciză, creând un nou-găsit respect pentru Nord.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |830
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.