#GoPackGo
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Latest Super Bowl LVI news with picks and odds
Știri NFL

Ultimele știri despre Super Bowl LVI cu alegeri și cote

În timp ce fanii NFL sunt concentrați pe sezonul 2020, niciodată nu este prea devreme pentru a începe să privim spre 2021. Și după cum vă puteți imagina, munca grea continuă pentru anul viitor, cu marele joc îndreptat către Inglewood, California. În această piesă, vă oferim cele mai recenteSuper Bowl LVI news cu cote și alegeri pentru ca fanii să se bucure. Cine este favoritul timpuriu pentru a câștiga totul în februarie 2022?

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri Super Bowl aici|| |667
 • Where is Super Bowl LVI ready to be played in 2022?

  Înainte de a trece la treabă, punem pariu că probabil vă întrebați următoarele:unde este Super Bowl LVI gata să fie jucat în 2022? Nu te învinovățim că ai această întrebare în minte, deoarece toată atenția s-a pus pe Super Bowl din acest sezon, cu Kansas City Chiefs și Packers favorizați să se înfrunte.

  Totuși, ar trebui să știi. că planurile pentru Super Bowl LVI chiar încep să prindă contur, deoarece acesta se va juca pe 6 februarie 2022, la Stadionul SoFi din Inglewood, California. Dacă nu sunteți familiarizat cu SoFi, este noul stadion construit pentru a găzdui jocuri pentru Los Angeles Rams și Los Angeles Chargers. Este o facilitate magnifică.

  O vedere de sus a noului stadion SoFi, cel mai scump stadion din lume (de departe) la 4,9 miliarde USD.

  - 298 Acre Development
  - Stadionul Chargers and Rams
  - Gazda Super Bowl LVI (2022)
  - Gazda campionatului de fotbal colegial (2023)
  - Gazda ceremoniilor olimpice (2028)pic.twitter.com/UwMoclC1sy

  — Joe Pompliano (@JoePompliano)21 iulie 2020

  Oh, și apropo, estecost un nebun5 milioane de dolari de făcut. Acesta este primul sezon în care a fost deschis, cu Rams și Chargers jucând acolo toate meciurile de acasă. De îndată ce săptămâna 1 a sosit anul acesta, fanii au putut să vadă de pe ecranele lor de televiziune cât de uimitor este stadionul.

  Acum privind în viitor, planurile sunt blocate pentru ca acesta să găzduiascăSuper Bowl în 2022. Fanii NFL sunt încântați că Super Bowl-ul de luna viitoare va fi jucat în Tampa Bay, dar ar fi bine să crezi că străzile vor fi pline în Los Angeles anul viitor pentru Super Bowl LVI, care are deja cote postate prin Case de pariuri sportive din Las Vegas.

   Vezi toate pariurile sportive Site-uri

   Șefii sunt favoriții pentru a câștiga Super Bowl LVI sezonul viitor

   Credeți sau nu,Kansas City pare să fie pregătit pentru o dinastie| ||1172. After taking home the Lombardi Trophy last winter, KC is in a prime position to repeat as champs this year. Not only that, the Chiefs are the favourites to win Super Bowl LVI next season as well, deoarece dețin cele mai bune cote la Super Bowl pentru a face acest lucru la 7.00. E sălbatic.

   Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl 56
   7,00
   Bodog

   Este greu să-i învinovățim pefactorii de cote pentrui-au enumerat ca favoriți. Kansas City este construit pentru a avea succes pentru o perioadă.Patrick Mahomes tocmai a semnat un contract pe 10 ani în extrasezonul trecut și are doar 25 de ani. Pe lângă asta, tipi precum Tyreek Hill, Travis Kelce, Tyrann Matthieu și alții sunt încă în floarea carierei lor.

   Nu uitați de Clyde Edwards-Helaire, fie. Runnerul începător a impresionat cu adevărat în primul său an ca alergător titular. În timp ce s-a luptat cu o accidentare la șold și la gleznă la sfârșitul sezonului regulat, va fi pregătit să fie alergătorul viitorului pentru această echipă. Edwards-Helaire face, de asemenea, o treabă grozavă în prinderea mingii.

   Cu toate acestea, luareaKansas City Chiefs atât de devreme pare a fi un pic de un risc la cota lor7.00, dar hei, fără risc, nicio recompensă este cum se spune. Cu excepția accidentărilor, Chiefs ar trebui să fie într-o poziție excelentă pentru a concura și pentru Super Bowl din sezonul viitor. Dacă vă simțiți încrezător,luați alegerea dvs..

   Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl 56|| |1227
   7.00
   BetOnline

   Alte echipe vor fi gata să concureze pentru Super Bowl LVI

   În timp ce toate privirile vor fi ațintite pe Chiefs și Patrick Mahomes sezonul viitor pentru a încerca să câștige un alt titlu, mai multealte echipe vor fi pregătite să concureze pentru Super Bowl LVI. Așa cum stau lucrurile, alte echipe de urmărit includ deja Green Bay Packers, Baltimore Ravens și Buffalo Bills.

   Cu Packers, doamne, ce campanie incredibilă din 2020 pe care au avut-o până acum. Îți amintești când unii oameni credeau că timpul lui Aaron Rodgers ca titular era în timpul împrumutat după ce echipa și-a folosit alegerea din prima rundă pe Jordan Love? Aceiași oameni arată cu siguranță proști acum, GB arătând ca cel mai bun NFC.

   Squarterbackul nostru.
   MVP-ul nostru.
   Liderul nostru.@AaronRodgers12 | #GoPackGo pic.twitter.com/dG4uKHGqOa

   — Green Bay Packers (@packers)17 ianuarie 2021| ||1263

   The Packers hold 11.00 odds, as do the Buffalo Bills. Josh Allen has been sensational running the offence and the blockbuster trade the team pulled off with Minnesota to land Stefon Diggs looks better by the day. Also, we can't forget about the Ravens. Lamar Jackson will always have this team as a threat. Baltimore has 13.00 Cote Super Bowl LVI.

   Green Bay Packers Pentru căștigă Super Bowl 56
   11,00
   Bodog
   Buffalo Bills Pentru a câștiga Super Bowl 56
   11.00
   Bodog
   Baltimore Ravens Pentru a câștiga Super Bowl 56
   13.00
   BetWarrior

   Da, știm că este incredibil de devreme, dar dacă sunteți încrezător într-o echipă care va câștiga totul sezonul viitor, de ce să nu faceți o alegereSuper Bowl futures cu unul dintre partenerii noștri? Dacă ne întrebați, deși suntem încrezători că Packers vor câștiga titlul luna viitoare, cu siguranță ne plac șansele timpurii ale Kansas City Chiefs să-l câștige sezonul viitor. Asta ar fi alegerea noastră.