Citiți
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Las Vegas expected to host Super Bowl LVIII in 2024
Știri NFL| ||620

Las Vegas expected to host Super Bowl LVIII in 2024

Într-o întorsătură strălucitoare a evenimentelor pentru Sin City, câteva vești mari sunt pentru sta. te în ansamblu să fiu sincer. Într-adevăr,Las Vegas se aștepta să găzduiască Super Bowl LVIII în 2024 este ceva la care oamenii au sperat încă de când Allegiant Stadium a fost construit ca noua casă a Raiders din Las Vegas. În timp ce acest joc este încă la doi ani, oamenii numără înapoi zilele pentru ca acesta să sosească. Fanii NFL vor prelua Las Vegas.

Super Bowl 2024 de la Las Vegas va fi un eveniment masiv 

De la sine înțeles, darSuper Bowl 2024 din Las Vegas va fi un eveniment masiv de care să se bucure toată lumea. Orașul se pregătește deja pentru lucruri, deoarece suporterii NFL sunt așteptați să ajungă în Las Vegas cu mult înainte de marele joc, care va avea loc, bineînțeles, într-o duminică. Te-ai putea aștepta ca oamenii să zboare în Las Vegas fie în acea zi de luni sau poate chiar să aibă un avans în privința lucrurilor și să ajungă și cu o săptămână mai devreme.

Deși jocul de duminică este, desigur, cel mai mare spectacol al lucrurilor, este important să ne amintim că există atât de multe evenimente care duc la Super Bowl. Zilele mass-media sunt uriașe pentru mass-media și fani, în timp ce petrecerile au loc în fiecare zi. Acest lucru va duce cu siguranță la nenumărate celebrități să se îndrepte spre oraș pentru a se alătura tuturor distracției.

Aceasta este, de asemenea, o victorie masivă pentru Las Vegas, deoarece există întotdeauna o concurență acerbă pentru ca un oraș să obțină Super Bowl. În plus, orașele fac întotdeauna oferte pentru a încerca și găzduiește și Draft-ul NFL. Aceste două evenimente aduc o mulțime de oameni, ceea ce va fi întotdeauna grozav pentru afacerile locale din cauza impactului financiar al lucrurilor. Pentru Las Vegas, știți deja că lucrurile vor fi în plină expansiune pentru localurile locale.

Vom vorbi mai multe despre casele de pariuri sportive și cazinouri mai jos,dar hotelurile și restaurantele vor fi gata să aducă și mai mulți oameni decât un weekend major obișnuit. With the Super Bowl fiind în oraș - cu jocul programat provizoriu pentru duminică, 11 februarie - vânzările vor zbura peste tot. Va fi un vis devenit realitate pentru Las Vegas, deoarece acesta va fi primul Super Bowl pe care l-au găzduit vreodată.

784 de zile până la Las#Vegas gazde#SuperBowl LVIII (58). Am parcurs un drum lung - acum avem o echipă@NFL (@Raiders), va în curând găzduiește Pro Bowl și#NFL Draft și Super Bowl în 2024. Vrei să te implici, poate să fii voluntar? Accesațihttps://t.co/Wm10S7R7GJ.

📽️:@LVCVA pic.twitter.com/ppgUmGgdec

— Comitatul Clark Nevada (@ClarkCountyNV )19 decembrie 2021

Las Vegas se așteaptă la pariuri record pentru Super Bowl 2024 

După cum ați fi putut ghici, || |688Las Vegas is expecting record-breaking bets for the 2024 Super Bowl pe drum. Aceasta nu este o surpriză masivă, deoarece oamenilor le place să facă pariuri atunci când sunt în Sin City, dar Super Bowl-ul care se joacă într-o plimbare cu mașina pentru fani va face lucrurile și mai atrăgătoare. Toate cazinourile și casele de pariuri sportive vor fi pline cu oameni care nu au cumpăratbilete la Super Bowl. Cazinourile sunt gata.

"Este o veste foarte interesantă nu numai pentru casele de pariuri sportive, ci și pentru întregul oraș Las Vegas", a declarat vicepreședintele Westgate SuperBook Jay Kornegay pentru Las Vegas Review-Journal într-un interviu recent. „Weekend-ul de la Super Bowl este deja unul dintre cele mai mari weekenduri ale anului în care jocul nu se joacă în Las Vegas. Probabil că poți lua acei timpi de patru și poți crește. M-aș aștepta la recorduri la nivel general.”

That quote from Kornegay tells you just how excited the sportsbooks in Las Vegas are to host even more folks for the Super Bowl. At the same time, Kornegay also understands that this means more and more folks are going to check out the NFL odds, specifically the NFL Super Bowl odds, and get their money in for some attractive bets. Cu recordurile care se estimează că vor fi doborâte, aceasta s-ar putea dovedi a fi o săptămână cu adevărat ireala pentru Las Vegas.

Nu uitați că oamenii nu vor doar să pariază pe rezultatul Super Bowl. Sunt atât de multeNFL prop bets de făcut, ceea ce face ca jocul să fie foarte distractiv de pariat. Oamenii pariază pe cât de mult va dura Imnul Național dacă președintele va fi prezent, care va fi titlulSuper Bowl-ul la pauză cu atât mai mult. Lucrurile vor fi ireale în Las Vegas în 2024 pentru Super Bowl. Abia așteptăm.

SUPER BOWL ÎN VEGAS - Las Vegas găzduiește oficial Super Bowl LVIII în 2024. Autoritatea pentru vizitatori și convenții din Las Vegas estimează că Super Bowl va avea un impact de peste 500 de milioane de dolari asupra economie locală.https://t.co/Ecgr0F4hog

— FOX 13 News Utah (@fox13)16 decembrie 2021