Dum. 18.09.2016 - 11:49 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 18/09/2016 - 11:49 EDT

Previzualizare și predicție Inter Milano vs Juventus 2016

Inter Milan vs Juventus 2016 Preview And Prediction

Se pare că mai mult la fel anul acesta. Juventus pare să aibă un blocaj în Serie A pentru al 5-lea sezon consecutiv și, sincer, este cel mai bun prieten al pariorilor din Italia. Sunt o stâncă. Puteți să le aruncați în aproape orice tip de joc pentru a vă reduce cotele sau să le pariați direct și să vă numărați câștigurile.

Să ne uităm la cotele pentru confruntarea din acest weekend cu Inter Milano, o fostă greutate grea care caută să elimine. campionii în exercițiu, în apărare, de necontestat.

Inter Milan Juvetus ciudat de la Sportsinteraction

Inter Milan Juventus odd from Sportsinteraction

Juventus și Inter au făcut amândouă completări semnificative la echipa lor.

Cel mai remarcabil, Bătrâna a făcut profituri uriașe din vânzarea lui Paul Pogba și a cheltuit acele câștiguri pe Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Mehdi Benetia și, de asemenea, l-a redobândit pe Juan Cuadrado împrumutat. Acum vrei să auzi partea nebunească: acei 4 jucători pe care tocmai i-am enumerat ar începe pentru fiecare altă echipă din Serie A în mod regulat. Juventus este atât de profundă încât, chiar și fără acești 4 jucători, echipa lor ar fi totuși suficient de bună pentru a câștiga Serie A.

Inter Milano a obținut contractul de vară, când Ever Benega a semnat pentru ei pe un transfer gratuit. Adăugați la asta câștigătorul Euro Joao Mario, un alt mijlocaș de înaltă calitate, iar această echipă are câteva piese și poate deveni o ținută respectabilă

Pronostic pariuri Inter Milano vs Juventus

La bani egali pentru Câștigă, dacă ai lua Juventus pentru a câștiga de-a dreptul, nimeni nu te-ar putea învinovăți. Juventus și-a câștigat dreptul de a fi cumpărat cu bani egali ori de câte ori ești atât de norocos să obții această linie. Cu toate acestea, văd acest joc într-un mod ușor diferit.

PARIU SUB 2,5 GOLURI @ -155 LA SPORTSINTERACTION 

Ambele echipe au avut meciuri în Europa la jumătatea săptămânii. Juventus nu a avut atingerea ucigașă și a reușit să egaleze zero-zero cu Sevilla, în timp ce Inter Milano și-a jucat echipa B împotriva minows israelieni, Hapoel Be'er Sheva, în așteptarea înclinării de duminică și a pierdut rapid cu 2-0. Niciuna dintre echipe nu a putut înscrie acasă ca favorită.

Până acum, în 3 meciuri din acest sezon, Inter Milano a avut conducerea pentru un total mare de mai puțin de 5 minute. Acesta este cel mai dur adversar al sezonului și vine într-un moment în care încă nu și-au găsit forma de marcare. Nu este deloc exagerat să-i imaginezi jucând cu o linie solidă din spate, înghesuind mijlocul terenului și îl lasă pe Icardi izolat sus. Practic, joacă pentru egalitate și obține un punct binemeritat. Sezonul trecut, acest meci a fost, de asemenea, programat la începutul listei și sa încheiat cu 0-0.

Până acum Juventus a jucat 1 meci departe de Torino, iar Inter a jucat o dată la San Siro și ambele jocuri au trecut sub 2,5, deși este o dimensiune mică a eșantionului și este prea devreme pentru a citi doar asta. Deci, haideți să examinăm istoria lor recentă.

Următorul meci al echipei meleInter Milano

Cum s-au potrivit sezonul trecut?

În 4 întâlniri sezonul trecut, în toate competițiile, fiecare meci a avut foaia goală. Fiecare echipă a câștigat o dată cu 3-0, Juventus a mai câștigat cu 2-0 și, după cum am menționat mai sus, prima lor întâlnire a fost un egal fără goluri.

Cu asta în minte, există multe locuri inteligente în care să investești ceva capital în această duminică. Sub 2,5 ani și Juventus pentru a câștiga sunt ambele foarte respectabile. De asemenea, puteți căuta ambele echipe pentru a marca NU. Practic, dacă credeți că acest joc va urma tendința istoriei lor recente, ar trebui să vă simțiți bine cu oricare sau cu toate aceste jocuri.

Pentru alegerea la zi și pariurile live în joc., mă poți urmări pe twitter @zahir_gilani

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |782
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite, ambele bucurându-se de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.