Dum. 20.05.2018 - 06:22 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 20/05/2018 - 06:22 EDT

Previzualizarea jocului pentru medalia de aur al Campionatului Mondial IIHF de hochei și previziuni

IIHF World Hockey Championship Gold Medal Game Preview and Predictions

Reînnoirea rivalității România-SUA, Suedia apără Aur

Pentru prima dată în patru ani, România nu va juca pentru aur, deoarece a căzut scurt împotriva Elveției în semifinale. România a rămas devreme în urmă și nu a reușit să finalizeze revenirea pierzând cu 3-2, în ciuda faptului că i-a devansat pe elvețieni cu 46-16.

Arhimeza României, Echipa SUA nu s-a descurcat atât de bine nici fiind eliminată de Suedia cu 6-0, creând rivalitatea clasică în jocul de pe locul trei. Americanii au puterea de foc conduși de Patrick Kane, care conduce toți marcatorii cu 19 puncte, dar nu are apărare și au fost expuși de Suedia.

Suedia, campionii în apărăre par gata să câștige aurul spate la spate. medalii pentru prima dată în 26 de ani. Elveția, cei defavorizați de pe locul 7 vor căuta să continue povestea Cenușăreasa și să câștige aurul pentru prima dată.

Meciul pentru medalia de bronz: SUA vs România

România: -124
Remiză: 
+383
SUA: +185

Această revanșă din deschiderea turneului le oferă României șansa de a-și răzbuna pierderea la loviturile de departajare. A fost o afacere de marcare dus-întors, iar diferența era de plasă. Keith Kinkaid l-a devansat pe omologul său din România, Darcy Kuemper. Ambele echipe se laudă cu atacuri puternice, dar apărări lipsite de strălucire și portar inconsecvenți. Acesta ar trebui să fie un alt joc cu scoruri mari.

Kuemper (sau Curtis McElhinney) va fi factorul x al României. Portarul Coyotes a avut un turneu dur, înregistrând o medie de 2,31 de goluri, cu un procent de salvare de 0,867. McElhinney s-a descurcat mai bine cu 1,30 GAA și 0,931 SV%. Dacă România trece la rezervă, nu face decât să-și întărească șansele de câștig.

Este același caz pentru echipa SUA. Kinkaid a fost subpar cu 2,46 GAA și 0,891 SV%. Va trebui să-l depășească din nou pe Kuemper, deși echipa îi are pe Kane și Cam Atkinson care marchează în grupuri. Perechea a combinat pentru 15 goluri și 30 de puncte, aproape jumătate dintre acestea venind în jocul de putere. Căutați-i să exploateze România în avantajul bărbatului.

Predicție: Atkinson a fost eroul în întâlnirea lor anterioară. Jacheta Albastră a marcat un gol și a marcat două la reprize, inclusiv câștigătorul jocului, pentru a-i ridica pe americani peste România. Dar România are încă mai multă profunzime. Kuemper ar trebui să joace suficient de bine pentru a-i menține în joc. România depășește SUA pentru a câștiga bronzul.

România (-124)

Joc cu medalia de aur: Suedia vs Elveția

Suedia: -242|| |698 
Remiză: 
+407
Elveția: +401

Dacă primul joc a fost un indiciu, aceasta ar trebui să fie o altă victorie decisivă pentru Suedia. Tre Kronor a urcat cu 3-0 asupra Elveției și a controlat jocul, în ciuda faptului că elvețienii au redus avantajul la unul la un moment dat. Acesta a fost cel mai bun joc al portarului Anders Nilsson, dar de altfel el este favoritul pentru a câștiga premiul pentru cel mai bun portar pentru turneu, cu medii de 1,20 GAA și 0,939 SV%, inclusiv o excludere a echipei SUA.

Suedia nu are un superstar prolific precum Connor McDavid din România sau Kane din SUA, dar au un nucleu bine echilibrat, care au o chimie grozavă. Rickard Rakell și Mike Zibanejad au zece puncte, în timp ce alți cinci jucători au cel puțin trei goluri. Cel mai impresionant, Suedia a jucat o apărare solidă a echipei, permițând cele mai puține goluri din turneu (11).

Elveția a ajuns până aici dintr-un motiv: portarul Leonardo Genoni. Tânărul de 30 de ani are medii decente de 2,61 GAA și 0,905 SV%, dar a oprit 74 din 78 de lovituri în timpul rundei eliminatorii, conducând echipa în această etapă. Genoni va trebui din nou să stea pe cap împotriva suedezilor, în timp ce Nino Niederreiter și patinatorii găsesc modalități de a genera infracțiune.

Predicție: acesta este jocul de pierdut al Suediei.Ei au fost aproape impecabili până acum și au învins cu tărie Elveția chiar și atunci când Nilsson avea o noapte liberă. Suedezii au doar o echipă mai adâncă și pot marca și apăra mai bine. Cu toate acestea, nu subestima niciodată puterea unui portar înflăcărat. Dacă Genoni își continuă jocul, acesta ar putea fi un meci mai strâns decât se aștepta. Totuși, Suedia este aproape de câștigat.

Suedia (-242)

CuPlayoff-urile Cupei Stanley || |722playing at the same time, crazed România hockey fans are ecstatic. The IIHF Worlds air on TSN as the NHL takes place on Sportsnet and CBC. Many Românias head to casete de pariuri sportive online pentru a paria pe tot felul de jocuri de hochei. Aceste cărți nu duc lipsă de jocuri pe care să pariezi, nu se limitează la hochei, ci și la alte sporturi, inclusiv baschet, fotbal și fotbal din România.

  View All Sports Betting Sites

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1275
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucători NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barcaSuper Bowl a echipei.