Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
How to make money during Super Bowl
Știri NFL

Cum să câștigi bani în timpul Super Bowl

De la propuneri nebunești la alegeri Pinata, există mai multe moduri de a câștiga bani în timpul cel mai mare joc al anului.

Ai vrea să aflicum să faci bani în timpul Super Bowl? Avem câteva sfaturi frumoase pentru tine.

Ghici cine va câștiga și câștiga un pariu gratuit

Pariurile sunt probabil cea mai bună modalitate de a câștiga bani în timpul Super Bowl. Ești fan Chiefs? Știți ceva ce au ratat casele de pariuri sportive? Verificați Cele mai recente cote pentru Super Bowl 55 și urmați-vă instinctele înainte de marele joc din februarie!

Vrei puțin în plus? Cum sună 40.000 USD? Pariați pe Super Bowl și alte 4 jocuri din sporturile din SUA laPower Play și obțineți 10% câștiguri suplimentare dacă câștigați!

Cum? Folosiți bonusul acumulator de sport din SUA plasând un pariu multiplu înainte de meci (cotă totală peste 4,0) cu minimum cinci selecții pentru sporturi din SUA (NFL, NHL, NBA) și includeți pariul dvs. la Super Bowl în Parlay. Miza maximă este de 100 USD.

Pinata Picks la Sports Interactive

Te simți norocos?Sports Interaction aduce cel mai drăguț pariu la Super Bowl sub forma unui Pinata Pick, un pariu aleatoriu exploziv cu cotă de 51,00. Cum funcționează, întrebați? Aproximativ la fel ca clasicul petrecere de aniversare a copiilor - iei o lovitură aleatorie la Pinata și, dacă ai noroc, plouă lucruri frumoase peste tine. În orice caz, toată lumea se va distra.

Pinatatele sunt o modalitate amuzantă de a adăuga un pic de condiment la petrecerea ta de la Super Bowl. Ia o lovitură aleatorie și câștigă de 51 de ori banii tăi dacă ai noroc

Pariul va fi făcut pe marja câștigătoare a Super Bowl-ului.

You’ll find the Pinata Pick below the bet card if you go on the Live Betting page on your desktop. I couldn’t find it from the mobile version, but if you contact customer service, they’ll find it for you. O modalitate plăcută de a câștiga puțini bani la Super Bowl.

Nu ești fan sport? Nicio problemă - pariurile cu propuneri sunt pentru tine

Nu toată lumea iubește sportul sau NFL, iar asta poate face săptămânile premergătoare jocului mare să fie dureroase, iar noaptea în sine poate fi lungă și plictisitoare.Dar nu dacă ai făcut un pariu că Shakira va cădea în timpul pauzei sau JLo va avea o defecțiune a garderobei. Nu există o modalitate mai bună de a câștiga bani în timpul Super Bowl-ului decât să o vezi pe Shakira cum se poticnește pe scenă. Mai multe despreSuper Bowl Prop Pariuri pagina 

Pariurile noastre nebunești preferate

Aceste pariuri pot trece de la ciudate la nebunești. Anul trecut, au inclus pariurile de mai jos - ce vom vedea în 2021?

  • Va arăta transmisiunea TV momentele importante ale vomitarii lui Donovan McNabb? (8.00 pentru da)
  • Câte reclame pentru Super Bowl vor include un câine? Peste 3,5 1,74, Sub 3,5 1,95
  • Va cere vreun jucător iubita lui după joc? Da 6.0, Nu 1.1
  • Va participa OJ Simpson la meci? Da 8,5, Nu 1,06

Mă întreb dacă OJ Simpson ar putea paria el însuși pe ultimul - și dacă ar fi chiar legal să-l excludeți de la pariuri pe acea piață.

Iată că mergeți - acestea sunt modalitățile noastre preferate de a câștiga bani în timpul Super Bowl.