Dum. 20.11.2016 - 09:24 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 20/11/2016 - 09:24 EST

NCAA Football: Cum să pariezi pe campionatul de fotbal colegial

NCAA Football: How To Bet On College Football Championship

Structura sistemului de playoff constă din un format cu patru echipe, în care fiecare echipă primește un cap de serie pe baza recordului general și a performanței sezonului. Primele patru echipe sunt selectate și clasificate de un comitet care are în prezent 12 membri. Comitetul ia în considerare mai mulți factori și aspecte ale calității unei echipe în încercarea de a găsi pe cei mai merituoși patru ai națiunii. Sistemul, deși nu lipsit de controverse, a fost mai eficient și mai cuprinzător decât vechiul sistem BCS, care a încercat doar să selecteze primele două echipe.

Tradiția se întâlnește cu inovația

Sistemul de playoff menține integritatea sistemului de bol, cu bolurile de piersici, portocale, Fiesta, zahăr, trandafiri și bumbac, cuprinzând ceea ce este denumit în mod obișnuit Ştirile Anului Şase. În fiecare an, două dintre bowl-uri își asumă rândul ca prima rundă a semifinalelor NCAA, în timp ce celelalte patru bowl-uri găzduiesc calificările non-playoff pentru echipe aflate chiar în afara primelor patru. Câștigătorul semifinalelor avansează la meciul de campionat. Toate bowl-urile din afara celor șase de Anul Nou sunt considerate jocuri de bowl minore și sunt disputate între echipe mai puțin performante.

Betting Bonanza

Fotbalul universitar rămâne foarte popular în rândul pariorilor, iar playoff-urile de fotbal universitar au stârnit și mai mult interes pentru pariuri. Având în vedere caracterul de mare profil al jocurilor, audiența televiziunii în orele de maximă audiență se adaptează în jurul sezonului de vacanță de 1 ianuarie. Ca și în pariurile tradiționale pe fotbal, diferențele de puncte, totalurile și o gamă largă de pariuri sunt disponibile în majoritateacărți sportive online.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Noțiuni de bază pentru pariuri la fotbal

  În NCAAF șiPariuri la fotbal NFL, pariurile tradiționale necesită ca un parior să selecteze o „parte” sau „total”. Partea se bazează pe un punct determinat de răspândire care provine din Las Vegas. Dacă linia Vegas dictează că Echipa A este favorită cu 7 puncte față de echipa B, atunci parorii care pariază pe Echipa A trebuie să încurajeze pentru ca aceștia să câștige cu mai mult de 7 puncte. În schimb, un pariu pe Echipa B ar fi câștigător dacă acea echipă se poate apropia mai mult decât spread-ul de 7 puncte. În acest exemplu, dacă jocul ar fi decis cu exact 7 puncte, niciuna dintre părți nu ar câștiga, dar jocul este declarat un „push” în care toate pariurile sunt returnate. Pariarea unui „total” se bazează pe numărul total de puncte pentru care ambele echipe combină. Din nou, cotele din Las Vegas dictează numărul total și pariorii pot miza dacă cele două echipe se vor combina pentru „peste” sau „sub” valoarea totală a punctelor. În plus, cărțile sportive oferă o varietate de pariuri „recuperate” în care pariurile pot fi plasate pe statistici individuale și de echipă, cum ar fi cursa și pasajul.

  Toate în meciuri 

  Fotbalul universitar se bazează în mare măsură pe confruntări. Cei familiarizați cu acest sport pot paria cu succes prezicând cât de bine ar putea juca punctele forte ale unei echipe împotriva slăbiciunii alteia. De exemplu, o echipă de fotbal cu un atac mare de pasă s-ar putea descurca destul de bine dacă joacă împotriva unei echipe cu o slăbiciune demonstrată în apărarea pasei. Nu este niciodată o idee bună să compari scorurile săptămânale, deoarece fiecare confruntare tinde să fie foarte unică și să prezinte propriile provocări de handicap. Unii pariori se bazează foarte mult pe analize statistice, în timp ce tradiționaliștii din fotbal mai grizzli tind să favorizeze „testul ocular”. În acest din urmă exemplu, un parior calificat poate uneori să evalueze nuanțele unei confruntări în așa fel încât să fie într-o poziție bună pentru a anticipa modul în care va fi jucat jocul. Este întotdeauna o idee bună ca pariori să determine un sistem solid de gestionare a banilor și să evite pariurile „spice” sau să parieze fiecare joc pentru diferite sume de bani.

  Rezultate/ProgrameNCAA Football

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1235
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.