Luni 30.07.2018 - 10:32 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 30/07/2018 - 10:32 EDT

Houston Rockets Lose 2018 Free Agent Frenzy

Houston Rockets Lose 2018 Free Agent Frenzy

Fereastra campionatului Houston a durat 15 minute

Houston stomped through the NBA during the regular season, winning 65 games to clinch first place throughout the playoffs and cementing themselves as one of the best regular season teams in history. James Harden finally received his rightfully deserved MVP award after being shunned over the past couple of seasons by historical individual accomplishments of Russell Westbrook and Steph Curry.

Chris Paul a adăugat un alt superstar pentru Harden. Harden și Paul au lucrat bine cu antrenorul D’Antoni, care a găsit o modalitate de a face ca o pereche de superstaruri dominatoare de minge să împartă posesia fără a cenzura niciuna dintre vedete. În loc să obosească Harden, Rockets s-au întărit, ajungând în finala conferinței de vest cu relativă ușurință.

Următorul meci al echipei meleHouston Rockets

Strategia lui Houston din 2018 a funcționat bine, până la meciul cinci din finala conferinței, când o problemă previzibilă a ruinat playoff-urile Rockets. Cu Rockets deținând un avans de 3-2 în serie, Chris Paul a suferit o altă accidentare gravă la hamstring, epuizând pe Houston lovitura de unu-doi capabilă să-i termine pe Warriors. În schimb, Golden State a câștigat ultimele două jocuri ale seriei, trecând la un joc gratuit de finală NBA împotriva Cleveland Cavaliers.

The Rockets nu pot spune cu siguranță dacă planul lor de a-i învinge pe Warriors ar' Am funcționat, pentru că circumstanțele l-au scos pe Chris Paul din ecuație exact atunci când Houston avea cea mai mare nevoie de el. În retrospectivă, fereastra campionatului Rockets a fost deschisă când Războinicii s-au clătinat în jocul cinci. Cel mai crud, fereastra s-a închis în ultimele minute ale aceluiași meci, când Paul nu a mai putut juca pe ischiochibial rupt.

Rockets Flew Too Close To The Sun

După o serie Mișcările de geniu ale GM Daryl Morey i-au transformat pe Rockets dintr-o echipă medie într-una dintre cele mai bune, propriul său succes s-ar putea întoarce să-și bântuie franciza.

Primul semn de necaz a avut loc la începutul perioadei de agent liber NBA 2018, când Trevor Ariza a jucat pentru Phoenix Suns – o franciză finală în asociere, cu 44 de victorii mai puține decât Rockets. Ariza a fost un membru vital al multor echipe de înaltă calitate, inclusiv un campionat cu Kobe în 2009. Trevor a jucat și cu Wizards la apogeu, împreună cu câteva sezoane vitale cu Rockets.

O altă prezență importantă a echipei Houston Rockets în playoff-ul din 2018 a fost Luc Mbah a Moute. Atacantul camerunez a fost un mercenar pentru câteva echipe din jurul asociației, cel mai recent cu Clippers. În ciuda dificultăților cu accidentarea, Luc s-a transformat într-un pilon important al apărării fără a solicita atenția mingii pe terenul ofensiv, încântat să prindă și să tragă trei ori de câte ori Harden sau Paul au avut nevoie de o ieșire în procente ridicate.

Switch-ul lui Houston- Strategia grea a funcționat pentru că au reușit să-i trimită pe Mbah a Moute și Ariza împotriva gardienilor și atacanților oponenți, fără a sacrifica ofensiva la celălalt capăt. Înlocuirea acestor doi jucători se va dovedi a fi foarte dificilă, dacă nu imposibilă, înainte de începerea sezonului regulat NBA 2019.

Interseasonul de jumătate de măsură al lui Houston

În momentul de față, James Harden și Chris Paul nu par să aibă suportul necesar pentru a legăna cu greii conferinței de vest. De fapt, cu Boston Celtics și Toronto Raptors părând mai periculoși ca niciodată, Rockets probabil că nici nu ar câștiga conferința de est. GM Morey a selectat jumătăți de măsură pentru a compensa pierderile jucătorilor care se potriveau perfect în cadrul sistemelor.

Michael Carter-Williams a semnat cu Houston, un gardian înalt, atletic, care nu a șutat bine de-a lungul carierei sale . Probabil că va primi minute de rezervă de la Paul sau va ajunge să fie plasat ca apărător de perimetru comutabil în timp ce rămâne în locul trei în atac.

James Ennis a fost semnat pentru a juca un rol similar ca Mbah a Moute și Ariza – apără perimetrul și împinge slashers în brațele de așteptare ale lui Clint Capela. Sezonul trecut, Ennis a fost transportat, ceea ce a dus la un slab .333 3P% în 72 de jocuri.

Incredibil, în ciuda faptului că Carmelo Anthony nu pare să recunoască trecerea timpului, Rockets ar putea încerca să-l semneze pe Melo cu un contract ieftin și să-l conecteze ca atacant titular. Anthony s-ar descurca bine să vină de pe banca Rockets, măcelând grupurile adverse alături de Paul sau Harden.

Din păcate, toate indicațiile sugerează că jocul lui Anthony nu a îmbătrânit bine. El este încă un marcator de elită la mijloc și iso, dar șutul lui de trei puncte rămâne în cel mai bun caz consistent. Poate cel mai supărător, Melo este o răspundere defensivă uriașă.

Vârsta a devenit o problemă cu această listă, Chris Paul intrând în campania din 2019 ca un gardian de 33 de ani. Contractul său de 4 ani și 160 de milioane de dolari cu Rockets s-ar putea transforma foarte repede într-un albatros. Dacă accidentarea îl împiedică pe Paul să facă echipă cu Harden în mod frecvent, Houston va avea unul dintre cele mai proaste contracte din asociație – o lovitură de stat pentru președintele NBPA.

Cu cât drama dintre ele va fi mai lungă. Clint Capela și Houston Rockets durează, cu atât mai rău rezultatul pentru Rockets. „Melo ar putea decide să semneze în schimb cu Miami Heat. Capela ar putea ajunge să obosească de poziția Rockets, acceptând să joace în altă parte după următorul sezon sau două. În cel mai rău scenariu, Clint crede că este atât de subevaluat încât decide să reziste.

Houston Rockets au fost un model de excelență organizațională în ultimii cinci ani sub Daryl Morey, care și-a dublat valorile pentru a pune în aplicare. un stil de joc care creează cât mai multe puncte de trei puncte, dunk-uri și aruncări libere. El a profitat la maximum de oportunitățile sale, creând o echipă monstruoasă în ultimele două sezoane. Din păcate, aceeași filozofie ar fi putut să-și fi epuizat echipa de personal necesar pentru a încerca o altă cursă lungă după sezon.

Pariorii ar trebui să aibă grijă de Houston Rockets 2018-19, care s-ar putea transforma în cea mai dezamăgitoare echipă din NBA. În prezent, Rockets îi egalează pe Los Angeles Lakers ca fiind al treilea club cel mai probabil să câștige finala NBA în 2019, cu cote de +750. Cu excepția cazului în care Houston găsește talent în plus, luați în considerare momentul de campionat trecut.

Houston Rockets

Cote să câștige campionatul NBA 2018-19

+750

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

NFL News - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl 
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.