joi 22.02.2018 - 05:25 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 22/02/2018 - 05:25 EST

Predictii golf: Early Swing la cote de pariuri Masters pentru 2018

Golf Predictions: Early Swing at The Masters Betting Odds for 2018

2018 US Masters Cele mai bune pariuri și Sleepers 

În timp ce favoriții Jordan Spieth și Dustin Johnson se pregătesc pentru Augusta în aprilie, ei vor trebui să treacă de o mulțime de potențiali vedete, veterani vicleni și potențiali jucători de succes. Spieth își caută al doilea titlu, în timp ce Johnson încă își caută primul titlu, după ce a ratat anul trecut din cauza ghinionului. Şansele timpurii indică că turneul din acest an va fi încă unul interesant, cu promisiunea unui nou câștigător sau o răscumpărare pentru primii doi jucători americani de golf astăzi.

Ne uităm la patru jucători care merită atenția.

Jordan Spieth

Cote de a câștiga 2018 US Masters:+1200

Johnson poate fi clasat pe primul loc, dar Spieth este, fără îndoială, cel mai bun jucător de golf în acest moment. Având unul dintre cei mai buni ani în turneu în 2015, Spieth a capturat Turneul de Masters, iar US Open a avut trei clasamente consecutive în top-4, inclusiv locul secund la Campionatul PGA și la Masters 2016. Cu toate acestea, seria lui fierbinte s-a oprit brusc.

Restul anului 2016 a fost unul de uitat pentru Spieth, al cărui cel mai bun rezultat a fost egalitatea pe locul 13. În 2017, el a început să-și recapete forma și a câștigat Campionatul Open, oferindu-i trei majore în total și doar Campionatul PGA, mai puțin de un Grand Slam în carieră.

Spieth va trebui să dea dovadă de mai multă consecvență, dar pe baza numai talent, ar trebui să fie favoritul aici.

Jordan Spieth (+1200)

Dustin Johnson 

Cote de victorie 2018 US Masters: +1000

Cel mai bun jucător de golf din lume în acest moment este al doilea favorit chiar în spatele lui Jordan Spieth, deși a deschis la egalitate cu el. Johnson a fost vedeta anului 2016, când a câștigat US Open, primul său major și a fost numit Jucătorul Anului în PGA Tour. Un accident ciudat care a implicat o scară l-a împiedicat pe Johnson să participe la Masters de anul trecut și i-a deraiat 2017.

Johnson s-a întors cu răzbunare. Pentru a începe 2018, a câștigat Turneul Campionilor Sentry și, făcând acest lucru, a obținut o realizare extraordinară, devenind doar al treilea jucător care a câștigat un titlu în primele 11 sezoane consecutive în turneu cu doar Jack Nicklaus (17) și Tiger Woods (14). ) înaintea lui.

Lipsa Maeștrilor de anul trecut va fi proaspătă în mintea lui Johnson și va avea acesta ca motivație suplimentară pentru acest turneu.

Dustin Johnson (+1000)

Jon Rahm

Cote de a câștiga 2018 US Masters: +2000

Tânărul de 23 de ani din Barrika, Spania este gata să fie Jucătorul Breakout al anului din 2018 și câștigarea Turneului Master îl vor pecetlui. Rahm s-a clasat pe locul 766 înainte de 2016, dar acum este numărul doi mondial după victoria sa la CareerBuilder Challenge.

Spaniolul are patru victorii în doar 38 de starturi profesioniste, o performanță îmbunătățită doar de Tiger Woods. Tânărul fenomen are o pereche de victorii în PGA Tour și European Tour și a dominat circuitul amatorilor devenind singurul jucător care a câștigat de două ori premiul Ben Hogan, o ispravă pe care a realizat-o în 2015 și 2016.

Poreclit „Rahmbo” , Rahm a făcut 17 din cele 19 reduceri ale PGA Tour în 2017 și are atât vigoarea tinereții, cât și echilibrul unui veteran. Lumea sportului ar trebui să fie atent la acest tânăr dolar începând cu acest turneu de master.

Jon Rahm (+2000)

Branden Grace

Cote de a câștiga 2018 US Masters: +10000

În aproape jumătate din turneele din ultimul deceniu, un jucător de golf în mare măsură necunoscut a spart printre rânduri pentru a șoca pe lume. În 2016, englezul Danny Willett a strâns titlul lui Jordan Spieth, în timp ce Charl Schwartzel a câștigat în 2011 cu puțin. Anul acesta are niște cai întunecați promițători, cum ar fi Henrik Stenson (+4000) și Brandt Snedeker (+7700), dar Branden Grace (+9000) iese în evidență.

Sud-africanul are 12 victorii profesioniste, inclusiv devenind primul. om să în istoria Turului European să câștige titlurile în același an. Și-a arătat, de asemenea, talentul său sublim, devenind primul care a înregistrat un scor sub-63 într-o majoră, când a tras 8 sub par (62) în Open Championship.

Grace a jucat doar în turneele Masters. : în 2013 și 2017, cel mai bun final al său fiind o egalitate pentru locul 18. Nu a reușit să facă tăietura în anii dintre aceștia, făcându-l un adevărat excepțional. Cu toate acestea, dacă își poate reaprinde performanța aprinsă de la The Open, s-ar putea să șocheze lumea.

Branden Grace (+10000)

Cel mai bun România Sportsbooks for Golf

În calitate de fani ai hocheiului, România iubește în mod natural și golful și se îndreaptă către aceste carti sportive online când ai chef de pariuri. Asigurați-vă că verificați recenziile noastre înainte de a vă dedica vreo carte.

  Vezi toate Site-uri de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1291
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după Bucs Super Bowl Parade 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barcaSuper Bowl a echipei.