Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România and United States Both Enjoying Start of Football
NFL News

România și Statele Unite ale Americii, ambele se bucură de începutul fotbalului

Fotbalul a început în România și Statele Unite| ||642, and there are plenty of intriguing storylines at the start of the season. Here's who might be in the Grey Cup and Super Bowl at the end of the season: 

Acum că am intrat în toamnă, este cel mai bun moment din calendarul sportiv. Desigur, baschetul și hocheiul încep în timp ce playoff-urile de baseball abia încep. Dar principala atracție din România și Statele Unite este fotbalul, care atrage mai multă audiență decât majoritatea celorlalte sporturi combinate.

CFL 2021 Season

În CFL, | ||657Winnipeg Blue Bombers au început rapid cu 7-1. QuarterbackZach Collaros a aruncat pentru 2.148 de metri în acest sezon și ocupă locul al doilea cu 12 pase de touchdown. Coleg de semnalizareSean McGuire chiar conduce CFL în touchdown-uri de urgență în acest sezon. Totul pare să meargă bine acolo sus în Winnipeg pentruMike O'Shea și băieți.

Divizia de Vest găzduiește, de asemenea, cea de-a doua- cea mai bună echipă din CFL,Saskatchewan Roughriders la 5-3. QuarterbackCody Fajardo ocupă locul al doilea la atingeri de viteză (4), al treilea la yarzi de trecere (1.913) și al patrulea la atingeri de pase (7). Winnipeg și Saskatchewan par că vor juca pentru poziționarea în clasament pe tot parcursul sezonului, dar vor trebui să aștepte până la playoff dacă se vor înfrunta din nou.

Peste în Divizia de Est,Toronto Argonauts (4-3) s-au propulsat în vârf cu un record de 3-0 acasă. Lucrurile sunt foarte strânse acolo, deoareceHamilton Tiger-Cats (4-4) șiMontreal Alouettes (3 -4) sunt chiar pe călcâie. Lucrurile se pot schimba în orice punct din Est, așa că va fi cu siguranță o cursă interesantă de urmărit.

În partea de jos a butoiului,Edmonton Elks| ||682 and Ottawa Redblacks ambele se află la 2-5. Edmonton s-ar putea găsi mai bine să joace pe drum, deoarece sunt 2-1 în deplasare în comparație cu recordul său groaznic de 0-4 acasă. Ottawa este, de asemenea, într-o formă grea, trăgând în jurul celei mai slabe diferențe de puncte din CFL (-82) din acest sezon.

CFL 2021 Grey Cup Cote

Potrivit Vegas Insider, Winnipeg este favoritul clar pentru a câștigaGrey Cup la ora 3.00. Următorul în cote, Saskatchewan este la 4.50, în timp ce există un grup de trei echipe de Toronto 6.00, Hamilton 6.50 șiBC Lions 7.00. Completarea listei este Edmonton 17.00, Calgary 19.00 și Ottawa 80.00.

Sezonul NFL 2021

În NFL, numaiArizona Cardinals a rămas neînvinsă la 4-0. QuarterbackKyler Murray joacă la un nivel de elită, așa cum probabil ați văzut cu toate cursele sale de tip joc video prin buzunar. Victoria din săptămâna 4 împotriva luiLos Angeles Rams a fost primul său joc fără a arunca o interceptare în tot sezonul, așa că așteaptă ca asta să continue. Jocul lui Murray a determinat echipa să marcheze cel puțin 30 de puncte în fiecare meci din acest sezon.

În spatele Cardinalilor se află 12 echipe diferite (Baltimore Ravens, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Denver Broncos, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Dallas Cowboys, Green Bay Packers, Las Vegas Raiders, Los Angeles Chargers, Los Angeles Rams, Tampa Bay Buccaneers) care sunt toți 3-1.

La capătul de jos al spectrului, există doar două echipe fără victorie (Detroit Lions, Jacksonville Jaguars). Da, este corect. Nu vedețiNew York Giantssau New York Giants pe listă. Ambii și-au câștigat jocurile respective în Săptămâna 4 pentru a evita să rămână pe lista celor fără victorie.

Cote la Super Bowl NFL 2021

În mod surprinzător, 2-2Kansas City Chiefs au încăcele mai mici cote pentru a câștigaSuper Bowl la 6.50. QuarterbackPatrick Mahomes și Chiefs au pierdut câteva meciuri grele în Săptămânile 2-3, dar au revenit frumos în Săptămâna 4 cu o performanță uriașă de la receptorul largTyreek Hill care a acumulat peste 50 de puncte fantasy în ziua respectivă.

Urmați de Chiefs, Buccaneers, campioana apărătoare, pe coada lor la 7.00. Unele dintre celelalte echipe includ Bills 9.50, Rams 11.00, Ravens 13.00, Packers 13.00, Browns 13.00, Cardinals 15.00 și Cowboys 20.00. PeSunday Night Football în săptămâna 5, vom vedea o revanșă a meciului de campionat AFC între Bills și Chiefs.

Premii individuale NFL| ||735

According to FanDuel Sportsbook, Murray is the odds-on favourite to win the NFL MVP at 5.50. Following Murray, it’s a long list of quarterbacks that includes Josh Allen (7,00),Patrick Mahomes (9,00) ,Dak Prescott (10.00),Aaron Rodgers (10.00) șiJustin Herbert (10,00). Cel mai apropiat non-sfertar de pe listă este Tennessee Titans RBDerrick Henry (81.00) în timp ce receptorii larțiCooper Kupp (101.00) al Berbecilor șiDavante Adams (151.00) al Packers-ilor sunt oarecum în apropiere.

În ceea ce privește începătorii, receptor larg,Ja'Marr Chase din Bengals și quarterbackMac Jones din Patrioți sunt ambii la egalitate la 5.00 pentru a câștiga Premiul NFL Offensive Rookie of the Year. Pe partea defensivă, linebackerulMicah Parsons (5.00) al Cowboys șiPatrick Surtain II al liderului Broncos drumul.

Pronostici și alegeri

Dacă pariați pe CFL,este logic să luați Winnipeg-ul favorit la 3.00. În acest moment, se pare că nimeni nu este chiar aproape în ceea ce privește concurența și va fi nevoie de un efort monumental pentru a-i doborî de pe primul loc.

În NFL, lucrurile sunt mult mai incerte. Este greu de imaginat că o echipă cu 2-2 precum Kansas City este încă favorita la 6.50, dar are cel mai bun combo QB/WR/TE din NFL. După cum am văzut în ultimii câțiva ani, o ofensă de mare putere te va face cel puțin una dintre ultimele echipe în picioare.

În cele din urmă, apărarea Kansas City se va epuiza, așa că poate luând o fluturașul pe Buffalo la 9.50 este mutarea aici. Los Angeles Rams sunt, de asemenea, destul de atrăgătoare la 11.00.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive